* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 10
Mirabelac spune:
Ma bucur ca v-a placut propunerea pt. pagina BUCURIILOR, asteptam si sugestii, facem un brainstorming si o iesi ceva.
Pozele puteti sa le trimiteti pe mail bucurii2006@yahoo.com sau le postati pe forum cu conditia sa fie pe unul din site-urile care permite copierea codului HTML: photobucket, webshots, etc.
Nu am avut timp sa citesc mare lucru si nici sa vad poze, dar recuperez eu.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Buna seara
In primul rand va multumesc pt incurajari ...ref la reinceperea serviciului...si eu sper sa fie bine si sa imi fie usoara adaptare....
Am avut atata de citit si de vazut poze...filmulete....nici nu stiu ...sa va iau la rand pe toate.... dar mi-e sa nu imi scape cineva...Toti sunt niste frumosi, haiosi...adorabili ce mai....cum sa nu fim mandre cu asa ingerasi?
Urez la multi ani bucuriilor care au implinit 1 anisor, felicitari celor care merg singurei, care au facut progrese in "vorbire"...si nu in ultimul rand multa sanatate bolnaviorilor...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ahhh ...in seara asta l-am sarbatorit pe Vladissimo in parc...el cu toate cadanele lui..Ana-Maria, Deea, Cosmina, Daria.
Cred ca va pune pozele in curand Lilina ...
Mai avem un pic si face si mezina gashtii - papusica noastra- 1 anisor. Parca nici nu imi vine sa cred ca am copil de 1 an...
Mirabela si mie mi-a placut siteul...esti tare ca te poti ocupa si de asta...multumim
Ramomar si felicitari Patriciei
Xandruta bravo Narcisei...am vazut si pozele...o scumpica
Cecilia de papusile tale ce sa mai zic...niste frumoase...multumim pt urarile anticipate
Pufy drum bun!!!!!!
Alexutza ti-am vazut si motzatul tau...zici ca are 2 ani ...e super haios asa cretzuliu...
Mamilili merci
Revin ...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
roxanae spune:
Multumim de complimente.
Eu pun punct aici.Asta e ultimul meu mesaj la bucurii.
Am petrecut alaturi de voi o perioada grea,dar frumoasa a vietii mele si va multumesc celor care mi-ati fost alaturi.
Va pup ,va doresc copilasi frumosi,sanatosi si destepti- iar voua multa sanatate.
Alex ti-am trimis PM daca vrei sa ne intalnim( propunerea dinainte de concediu).PM meu ramane activ atat pt. raspunsul tau,cat si pt. fetele care vor sa mai vorbeasca cu mine.
itzy-bitzy spune:
Alina Morostes...cred ca e super haioasa Adelina...cum imita ea...sa vezi Ana-Maria cum face cand o intrebam cum face calutul...mori de ras...
AdinaF sa iti traiasca "vlajganii". Sunt fff bine si ca greutate si ca istetime .
Tanima...lasa ca puteti sarbatori zilnic...pana una alta iti urez si eu casa de piatra si tot ce iti doresti...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ia ....poate ma supar si eu pe voi....si va parasesc....ca vad ca e la moda deja......
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa va zic noapte buna!
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
Itzy, multumim pentru aprecieri!
Tanima, tare te mai solicita piticul tau; oricum va dorim si noi casa de piatra!
Roxanae, sanatate multa, poate vom mai vorbi!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza!
Poftiti la !
Xandrutza - felicitari pentru umblareata Narcisa!!!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
xandrutza_76 spune:
Buna dimineatza!
Cristina, saru`mana pentru cafea.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi