* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 9
alexutza_26 spune:
Pufy - distractie placuta la Cluj....si era cat pe ce sa ne inseli...dupa culoarea scrisului...credeam ca-i MamiLili
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Cristina - bine ca esti bine, cu dintucii de-acum inainte tot asa o s-o ducem
PRINTZUL
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am mes imbucurator de la Mexxa:"Sebi revine vesel cum il stiam.astazi l-a vazut medicul ORL si evolutia sa e excelenta,s'a cicatrizat timpanul perfect,ma deprimat tare aceasta situatie si abia astept sa putem plceca acasa pe joi su vineri...te pup si transmite pupici si fetelor ce sunt alaturi de mine."I-am raspuns ca suntem alaturi de ei si ca ai pupam si le uram sa vina cat mai repede acasa si printre noi.
La multi ani sarbatoritilor de azi DAVID, MARIO, EMANUEL, DARIUS-STEFAN!!!
Multumim inca odata de aprecieri celor care au mai facut-o.
Pufy distractie placuta la Cluj.
Alexutza la tot ce e facut cu mana ma cam pricep.....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Alexutza la tot ce e facut cu mana ma cam pricep.....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Esti de coma , nu alta...
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Mexxa - Doamne ajuta sa scapati mai repee si sa ajungeti acasa sanatosi tun, imi dau seama cat de greu ti-a putut fi, dar noi aici suntem alaturi de tine!!!!Important e sa fii tare pt Sebicu!!multi, multi ici
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Alexutza, si eu am patit-o, puteam sa jur ca a scris Lili cand colo era Pufy. Pufy, distractie placuta la Cluj, poate te intalnesti cu Cristina
Ce ma bucur pentru Andreea, o astept sa se intoarca, sa ne mai spuna de Sebicu, doar vesti bune!
Sephora, multumim ca ne-ai pus si pe noi in tema cu starea lui Sebicu! Nu stiu daca ti-am spus, dar tare mult mi-a placut petrecerea ta, si printesa si clovnul si papica, dar in primul rand mi-a placut Matti!
Cristina, sper sa iasa dintucii mai repede, sa ne bem cafeaua dimineata impreuna
Lilina, chiar, am uitat, ce mi-a placut de tine in poze! Arati foarte bine!
Adina, va doresc multa sanatate!
Gety, ce faci? Pana la ora asta tu aveai cateva postari...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
pufymic spune:
Asa deci fetelor?Ziceti ca v-am indus in eroare?
Roxanae super pozele!Si super protagonistele! Ai doua fetite tare frumoase!Si tu arati super!
Sephora multumim de mesajul de la Mexxa!Ma bucur din suflet ca e mai bine Sebicu acum si ca ii externeaza curand!
Ai fost de coma cu mesajul de mai sus
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
xandrutza_76 spune:
Da, Pufy, ne-ai pacalit
Roxanae, mi-au placut printesele tale; si pozele, niste peisaje tare frumoase. Cred ca v-ati simtit tare bine la aer...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Fetelor intru si eu sa urez sarbatoritilor din week-end. Eu nu mai am timp de nimic ptr ca Rares nu imi da pace, imi stinge calculatorul, plange pana se invineteste daca vrea ceva si nu ii dau, de dormit iar nu mai doarme bine de 3 nopti, ziua este dezastru, de 2 ori cate 40-45 de min maxim, la fizioterapie a fost groaznic, a urlat pana ne-a trimis afara sa se linisteasca (mi-a fost o rusine de imi venea sa mor nu alta). In sfarsit a iesit dupa aproape 5 luni un dintzuc sus, mai este unul care sper sa iasa curand ca deja m-au lasat nervii. Sta numai cu mainile in gura pana aproape vomita. De ieri starnuta destul de mult si azi are si mucisori, sunt tare suparata si sper sa nu raceasca. Parca s-au pus iarasi toate pe capul meu. nu mai pun la socoteala faptul ca vineri in loc sa sarbatorim si noi ziua casatoriei am avut o zi super naspa, am fost tare deprimata.
Acum fug la barzaunul meu care mi-a sters mesajul de 2 ori si care trage de mine.
Va pup si inca o data
Iulia Teodora - Cpetrut
Vlad Alexandru -Lilina
Roxana-Maria - Floricel
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007