* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 8
Cecilia C spune:
Alexutza_26 sa stii ca nu l-am uitat pe grasutul tau, eu am spus " La Multi Ani" copilasilor nascuti pana pe 28 Septembrie inclusiv, pentru ceilalti veneau alte urari dar acum o sa le urez un " La Multi Ani" si copilasilor nascuti pe 29 si 30 Septembrie, sa cresti mari, sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi voua.
LA MULTI ANI!!!! pentru
Maruca Ioana (Cucuoancea)
Alexandru (mcrmiki)
Tudor-Alexandru (Usorlili )
Toma (Eunice)
Gabriel (alexutza_26)
Dora (Notquiteso)
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre, va pupam pe toate si distractie placuta celor care serbeaza ziua de nastere saptamana asta.
Pupici si o saptamana super usoara si scurta
quote:
Originally posted by alexutza_26
Buna seara...cam liniste, se vede ca-i weekend
Cecilia - am admirat mandretile tale de fete - am vazut toate cele 95 de poze, una mai frumoasa decat alta, sa fie sanatoase si cuminti si voi sa va bucurati de ele in continuare...sunteti o familie tare reusita - iar tu slaba de-a dreptul!!!Felicitari pt acomodarea rapida la gradi
P.S - sapt viitoare e si ziua grasului meu desi am vazut ca l-ai cam uitat din listuta, dar nu ma supar ca de... era ultimul..in ultima zi a lunii
Mira - multumim de aprecieri..deja avem baieti majori
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si Xandrutza multmim de cafeluta..
Sephora - da te pricepi la crosetat si lucrat cu andrelele????, super taree ...bine ca ai rabdare..mie aia imi cam lipseste
Xandrutza - vazut pozicile, Narci e o scumpica foc si s acreasca mare si la cati mai multi pasi!!!
Roxana - multumim de aprecierile la adresa grasanului
Lilina -ff elegant sarbatoritul...eu nu i-am gasit asa costumas care sa-i vina, erau ff mari pt gradinita..si am zis sa mai astept...iar tu arati super bine, ti-ai schimbat si culoarea lapar, caci in bara erai blondaaa..iti sta ff bine asa
Cecilia- multumim de urari, nu m-am suparat Doamne fereste!...si te asteptam sa ne scrii mai multe despre nazbatiile don'soarei
PRINTZUL
ramomar spune:
Buna dimi,
Iulia
Vladone
Roxana
M-am delectat cu multe poze frumose, iar protagonistii sunt minunati: Matty, Maya (care a avut un tortulet superb), Gabriel (super elegant si bucalat ), Ada cu surioara ei si mamica care arata beton, Narci scumpica foc (mey, xandrutza ce e cu atatea bunatati in poze,mi s-a facut o pofta de lup, nu te-ai gandit si la mine cand le-ai pus acolo sa-mi trimiti!?), Vladone foarte elegant a avut un tortulet superb si cadouri minunate; ce bine seamana cu mamica lui, David un baietel superb (mi-a placut la nebunie poza cu voi 3, Mira).
itzy , m-am regasit in cele eneumerate de tine. Acum o sapatamana imi era si mie tare greu, dar acum m-am obisnuit si nu mai e asa de greu. Cum toata ziua am de facut cate ceva la birou, nici nu stiu cum zboara cele 8 ore, iar revederea piticei dupa o zi de munca e minunata, deci stai linistita ca totul va fi bine
Acomodare rapida!
AlinaMorostes si Flavia insanatosire grabnica!
mexxa, imi pare tare rau ca ai ajuns iar cu Sebicu prin spital. Ma bucur ca e mai bine. Multa sanatate!
AdinaF, sa-ti traiasca vlajganii!
xandrutza felicitari pentru primii pasi ai Narcisei! Ce frumos cadou v-a facut
floricel79, nu ne mai zici nimic de Roxi? s-a acomodat pana la urma la cresa?
Mira, e super ok albumul si listuta cu ce si-au ales bucuriile de pe tava. Iti trimitem tie poza pe vreo adresa personala sau pe adresa comuna?
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Alexutza, Ramomar,
Roxanae, poze de la munte nu aveti?
Itzy, servici usor! Pupam papusica!
Mi-a placut tortul lui Vladone!
Flavia, am vazut filmuletul, felicitari pentru umblaret!
Rugam sa ne treceti si pe noi in listuta la copiii care merg in picioare; Narcisa a mers la 1 an si doua zile cred ca v-am innebunit cu subiectul asta
Cristina, ce faci? Te-ai trezit? Cum te simti?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Da chiar Cristina unde esti, plecarati ieri la distractie, ati ramas pe acolo???Esti bine???
PRINTZUL
lilina spune:
multumim inca o data pt.urari si aprecieri
da...costumasul i-a venit super bine piticului...desi era pt.18 luni (l-am primit de la o prietena a nasei, care sta in USA....deci a picat la fix...caci vroiam sa-i iau un frac pe care l-am vazut la Baby Expo in martie, insa costa 500 lei). Am mai vazut costume frumushele si in Titan la noi, la aprox.1 mil., cu tot cu sacou...ceea ce e super bine, insa la noi nu a mai fost cazul
o sa-l mai imbrace la anu' in ian.-feb., cand o sa fie nashul mic si pitic...abia astept
da, m-am tuns si mi-am schimbat cul.parului, ca se saturase sotul de mine blonda si tot timpul cu parul prins si oricum se degradase de la atata vopsit
hai v-am pupat si sa aveti o zi frumoasa
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
AdinaF spune:
cu intarziere de o zi, LA MULTI ANI, Roxana si Vlad! Multa fericire si noroc in viata va doresc!
Mira, am vazut poze cu puiul tau - eu sunt moarta dupa ochii mari si caprui de copilas (si alex ii are la fel), vad ca si el are uneori niste mutritze de iti vine numai sa-l iei in brate si sa-l dragalesti.
Sephora, foarte elegant si prezentabil Matteo, domnisor in toata regula, ce mai.
alte poze n-am reusit sa vad, acum ati terminat voi cu umbolnavirile, vad ca incepem noi...
gety, parca pe tine te interesa, pe noi ne-au intrebat la consultatie urmatoarele: daca stiu copiii sa dea din manutza,sa bata din palme, sa arate spre obiecte, astfel incat sa-ti dai seama ce vor de la tine, ce cuvintele stiu sa scoata, daca "mama" e chiar mama, sau si alte obiecte se numesc tot asa (la noi cam asta e cazul), daca se ridica singuri in picioare si umbla de-a lungul mobilei, daca pot tine simultan obiecte in fiecare mana, daca le "ciocanesc" unul de altul, daca le dau dintr-o mana in alta, pe unele le-am uitat, dar daca-mi amintesc, mai scriu.
In orice caz n-au intrebat daca recunosc obiecte, sau imita animale, ca noi la capitolul asta nu stam f. bine.
Va pup si o zi faina va doresc.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
pufymic spune:
Neata!
Am admirat si eu aseara tarziu bucuriile sarbatorite zilele astea si torturile sarbatoritilor....o adevarata tortura pentru mine!Aveti niste copilasi absolut superbi!Sa va traiasca, mamicilor!
Ce mai stiti de Mexxa?Imi pare tare rau ca e atat de bolnavior Sebicu....sper sa se faca bine repede!
Noi ne pregatim bagajele ca tragem o fuga la Cluj pentru 2 zile.....asa ca ne mai citim joi.....(azi nu stiu dc mai apuc sa intru)...
Bucuriilor care in 25 si 26 sept. implinesc un anisor!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CristinaGoji spune:
Ciao fetelor!
Alexutza si Xandrutza - sunt bine! Doar ca am un marait si jumatate in casa si nu m-a lasat sa intru. Nici poze nu am reusit sa vad, nimic...Cred ca dintucii is de vina, astept sa-i vad.
LA MULTI ANI DAVID, MARIO, EMANUEL, DARIUS-STEFAN!!!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza