* Bucurii de sept-oct 2006 (82) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani David, Mario, Emanuel si Darius Stefan!

Bogdan Tudor, Bianca si Radu Andrei, la multe lunite!

Vauva si Bianca
Festina, Elenia

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si multumim de cafeluta!!!

Roxana - bine ai revenit din CO si am vazut pozele voastre, reusite..dar mai reusite sunt personajele...si dupa cum bine zicea Itzy - vad ca e la moda sa puneti punct unui an plin de evenimente, primul an din viata bucuriilor noastre..in fine, daca asta e decizia ta, o respectam si poate vom mai vorbi...am primit PM, nu cred ca avem cum sa ne intalnim in conditiile date!!!multa sanatate papusicilor tale!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

David
Mario
Emanuel
Darius Stefan

Cristina, multumim de cafea. E foarte buna
roxanae, sunteti o familie tare frumoasa si implinita. Multi-ici printeselor tale minunate. Legat de decizia ta, nu pot decat sa zic ca imi pare tare rau si sper sa te razgandesti
vad ca tot mai multe fete nu mai scriu sau hotarasc sa ne paraseasca. Vorba aceea: trist, dar adevarat! Mi-e tare dor de eloise!, Vauva si multele mamici care trec foarte rar.
eloise nu ne mai pui ceva poze cu Vladut? nu ne mai spui ce face? , dar tu Vauva, nu ne mai pove nimic de Bia cea frumoasa?
Sephora multumim ca ne-ai informat despre Sebicu si mexxa. Ma bucur mult ca e mai bine!

si acum sa va povestesc ce a lucrat mogaldeata mea: aseara s-a deplasat prin toata bucataria imping sau tragand dupe ea un scaun(care nu e usor deloc), iar cand reusea sa-l puna la loc era o veselie pe chipul ei de nedescris. Stie sa imite cum face vaca, pisica (nu miau ci un auuu lung si gurita pana la urechi) si calul, iar mai nou stie sa ne arate cum plange. E asa haioasa cum se imita, scoate un sunet plangacios si face o mutrita de-ti vine sa o mananci

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramomar, ce simpatica trebuie sa fie Patricia!
Alexutza, ce faci?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

poze din parc, de la party-ul cu cadanele lui Vladissimo

http://good-times.webshots.com/photo/2803425120101868138tHvelW

LA MULTI ANI BUCURIILOR SARBATORITE ASTAZI

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Lilina - am vazut acum pozicile...un Vladone inconjuat de printese..si el tot mai preocupat de masinute, rotite si alte cele...probabil mai tarziu se va prinde care-i faza cu fetele

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata

Lilina am vazut acum pozele......Vai ce haioase sunt...Cel mai mult imi plac cele cu toata gashca...in picioare si pe banca si desigurrrrr cele cu Vladissimo si Ana-Maria culcati in iarba ...ce nedumeriti sunt ei....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Lilina -am uitat sa te intreb: Vladone are cumva o alunita in par, mi s-a parut ca are intr-o parte parul mai inchis pe partea stanga...sau batea soarele si asa se reflecta...???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sarbatoritilor zilei!

Multumim tuturor de aprecieri, un pt. fiecare.

mexxa sanatate multa lui Seby, va asteptam cat mai repede acasa.

roxanae eu nu te inteleg deloc, ieri pui poze cu voi si azi pui punct... in fine, asta e, vorba lui Itzy, o fi la moda. Va urez sanatate.

Sunt in criza de timp, n-am vazut poze sau altceva, va pup.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Aseara m-am intors din Delta, unde am fost cu firma la un team-building. Am plecat vineri si ne-am intors ieri seara. A fost absolut superb dar imi pare tare rau ca nu am putut sa-mi iau si familia. Sper ca la vara sa facem si noi concediul acolo! Voi pune si poze cand le incarc pe net.
N-am apucat sa citesc nimic din urma, asa ca merg sa lecturez, dar u inainte de a ura la multi ani sarbatoritilor de azi: David, Mario, Emanuel si Darius-Stefan!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput