Fetele din America (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Care este faza cu curcanul?

Curcanul....

In primele saptamini de liceu (am avut fix o saptamina de la aterizare pina la intrarea la liceu) rataceam ca o oaie beata pe culoarele scolii fara sa am idee unde ma duc...programa spunea ca am chimie dar in sala respectiva era alta lume cu alt profesor...Si culmea, numa lunea mi se intimpla sa-mi pierd ora de chimie...am fost "prinsa" fara hall pass in fiecare saptamina mai bine de 2 luni pina cineva s-a milostivit sa-mi explice ce e aia "homeroom"...in plus eram data disparuta la "homeroom" si parintii au fost chemati la scoala.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Bine ca a-ti discutat de evaluarea doctorului de care,btw nu am mai auzit pina acum, ca mai am timp sa ma aranjez ca in 2 ore merg cu fata la un check-up

Si faza draguta care mi-o amintesc sa mi se fi intimplat aici:
eu la casa gata sa platesc cind sotul imi strecoara o sticla de vin in cos , cind o scaneaza tipa ma intreaba "year???" la care io spun ca nu stiu ca nu le am cu vinurile cind ea de fapt se referea la anul nasterii dar eu de unde naiba sa stiu ca era prima data de luam alcool.
Daca mai imi amintesc revin .

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Super, am ras cu lacrimi.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

super cool povestile, m-ati distrat grozav cu aventurile voastre .

Andrada, da, as vrea sa imi trimiti PM cu tot ce ai spus. Multumesc mult.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

De fapt, Andrada, daca e ok si pentru tine, as prefera sa imi dai un mail pe doina.fagurel@gmail.com, il verific mai des si ar fi mai bine ca imi si ramane in Inbox.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, am ris cu lacrimi. Foarte tare povestea curcanului, n-o stiam.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mortala aia cu morticianmiere...
alinata, mi-aduci aminte de o faza cind vindeam sticle goale, sor-mea a oftat cind s-a apleca sa ridice un borcan si aia zice: de ce gemi?, sor-mea n-a sesizat i-ul din final credea ca o intreaba de ce fusese in borcan, si ii raspunde oarecum protapita (ca i se dusese vestea vinzatoarei ca mai refuza sticlele..): DE PIERSICI!.
Fireste ca ne-a refuzat juma de sticle...si mormaia: impertinente, mici si impertinente,

loool kim, si eu am avut probleme cu "have a good one", nu-s de ce mie mi se parea cam obscena

anamaria, pe mine astia ma pierd de tot la scoala cu "jive"-ul lor, pta-box-ce-o fi aia, vecina cica imi da vreo 10 sa cistige clasa lui Marcu (sa cistige ce??), fizedu mi-a luat ceva pina m-am prins

Doina, am trimis email.

Inca ceva si aici sa-si dea si fetele cu parerea daca e cazul.
In america distantele sint imense, inimaginabile din europa. Asa ca daca ai pus ochii pe un spital va trebui sa iti gasesti ceva de lucru aproape, altfel devine extrem de greu sa urmaresti un tratament. De ex pentru unul din Rhode Island, un spital la Londra poate fi mai aproape decit unul in California,
Si mai e si altceva, firmele de asigurari prefera sa te duci la doctorii si spitalele din plan care sint de obicei cele mai aproape de casa.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sunteti dementiale!

Lia, de ce nu vrea sotul tau in California?

Noi amandoi am vrea sa ramanem in California (desi e nasol cu casele + eu probabil as avea mai multe optiuni profesionale in est), dar acum, cum ne-o fi norocul.. consortul e pe job market anu' asta si ma simt parca am avea un glob pamantesc in fata care se invarte, invarte si pui degetul intr-un loc la intamplare, si ala e.. (btw, aplica si la voi)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lai..mie tocmai asta mi se pare o chestie nemaipomenita...ca poti sa-ti permiti inca sa invirti globul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Tiza, in principiu ai dreptate, dar poate nu am folosit eu analogia cea mai inspirata (in sensul ca mai degraba ne invarte globul pe noi - unde apare oferta de job, acolo mergem; poate totusi vom avea mai multe optiuni, cine stie.. sa dea Dumnezeu si una dintre ele sa fie in California ).

Lai

Mergi la inceput