Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
vreau si eu sa citesc dosarullui piciu meu.. il cer doar medicului sau trebuie ceva forme speciale?
quote:
Originally posted by ocebine
Evaluarea parintilor de catre pediatru este ceva standard...In dosarul copiilor de la pediatru am citit pina si descrierea hainelor (clean looking, season appropriate) detalii priivitoare la igiena (unghii taiate, curat in urechi)...am gasit comentarii privitoare la bunici (parintii mei ii mai duceau citeodata)...Notat era si comportamentul copilului (simt al umorului, degajat, etc). Pediatrul nu ascude detaliile fata de noi...parintii plimba dosarul intre secretara si camera de consult, deci ai liber la lectura
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Sanatate si numai bine
![](floare.gif)
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
![](foto.gif)
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
vreau si eu sa citesc dosarullui piciu meu.. il cer doar medicului sau trebuie ceva forme speciale?quote:
Originally posted by ocebine
Evaluarea parintilor de catre pediatru este ceva standard...In dosarul copiilor de la pediatru am citit pina si descrierea hainelor (clean looking, season appropriate) detalii priivitoare la igiena (unghii taiate, curat in urechi)...am gasit comentarii privitoare la bunici (parintii mei ii mai duceau citeodata)...Notat era si comportamentul copilului (simt al umorului, degajat, etc). Pediatrul nu ascude detaliile fata de noi...parintii plimba dosarul intre secretara si camera de consult, deci ai liber la lectura
Anamaria
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Sint altii experti in CA law....nu stiu...
Anamaria
Ramona J spune:
Miereamara, dragut mailul. Imi place cind imi amintesc cum ne miram la inceput de fiecare nimic.
Povestea mea e si mai si, ca eu am venit pe vremea lui Ceausescu si a fost un adevarat soc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Miereamara...Mi-aduc aminte de tata caruia ii era frica sa puna mina pe fructe la magazin (sa le pipaie si sa le intoarca pe toate fetzele)...ii era groaza sa nu fie apostrofat. Mama era mai curajoasa. Si acum am in sertar prima bluza cumparata cu $11 (citigati de mine) de la ABC Store...mi s-a parut o avere .
Anamaria
Andrada spune:
La restaurant cind am fost prima oara, host tipa spre chelnerita: "Andra party of four", eu repede: "no, no party just dinner"...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
La restaurant cind am fost prima oara, host tipa spre chelnerita: "Andra party of four", eu repede: "no, no party just dinner"...
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Io nu pot uita vreodata povestea curcanului...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Anamaria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Miere, lol multe le recunosc din emailul tau desi sunt mai recente nu pe vremea lu' ceasca. Pe avion m-am imbatat cu un combo din cranberries si vodca sa pot dormi ca fumam si 9 ore cat era drumul era cam mult fara tigara
si-am reusit sa sar timpul la juma' de drum.
Faza cu bagatul in fata am facut-o si eu la o mica codita la un party store cumparam birthday cards. Si pentru ca incepuse sa se adune ceva lume au mai deschis o casa si au zis ca pot servi next in line...si io cu maniere diferite
m-am bagat desi mai erau persoane in fata mea si vanzatoarea peste capul meu i-a intrebat daca sunt ok cu asta si apoi m-a servit pe mine. Sota-miu cica sa nu mai fac asta ca nu e frumos
La primul "how's goin'" cand am intrat in magazin l-am intrebat pe sota-miu daca il cunoaste pe ala de la usa. A zis ca nu dar asa se saluta aici. Dar am patit si faza inversa, la casa la walmart aia cica "how's goin'", noi "good, yourself" si aia a inceput sa povesteasca ce probleme avea acasa cu sota-su...si m-a mirat faptul ca parea neaosa nu emigranta ca n-avea nici un fel de accent si ma asteptam sa nu iasa din regula how's going egal buna ziua.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Andrada.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
kim222 spune:
primul meu job..orientation....nu am inteles evident absolut nimic ..la plecare seful imi spune ..Have a good one! Deruta totala...o fi de bine..o fi de rau...
vad ca mai noi baietelul meu de 3 ani..incepe sa sesizeze...la daycare o educatoare ne spune ...good night la plecare (desi oara 4 pm)..si Luca derutat..mom..no night outside!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Care este faza cu curcanul?
Din ciclul unde dai si unde crapa am avut si eu o gramada. Cea mai tare e urmatoare: eram in autobuz si intra un afro-american in vorba cu mine, din una in alta l-am intrebat cu ce se ocupa si am inteles "politician". Mi s-a parut cam ciudat sa circule un politician cu autobuzul, da m-am gandit ca poate vrea sa ia pulsul societatii:))Si da-i si intreaba-l cu cine este cu democratii sau republicanii (alta greseala: politica, religia si banii = subiecte tabu). Asta satul de mine imi spune: Hey, lady, I am a mortician, not a fucking politician (lol)
PS: mortician = A funeral director (also known as a mortician or undertaker) is someone involved in the business of funeral rites. The job often entails the burial or cremation of the dead, as well as the planning and arrangement of the actual funeral ceremony.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography