Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca
Nanito,hai ca tot am ghicit io ca o sa ai una bucata flacau vrei sa-ti prezic o zi acolo?Ce zici de luni????

teo

Sarumana mult.
Bun si asa decat deloc.
Eu inca mai sper ca ne spune si noua vreo mamica, care e treaba cu contractiile. Cat trebuie sa dureze de cand incep si ca daca devin regulate stim. Dar durata asta ma intereseaza pe mine,
Nu de alta dar mi-e ca stau in inconstienta mea si eu oi avea contractii de nascare si zic ca n-am nimic daca nu am pierdut dop sau apa. Sper sa nu fiu atat de dusa cu capul, sa nu fi cedat si ultimul neuron gravid.

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sim mersi de incurajare. Doar ca peste dr. meu nu va trece nimeni si daca el zice ca e naturala, naturala o sa fie. Nu pot decat sa sper ca asta micu' nu se va intepeni ca frati-su, c-am simtit ca mor atunci cand am vazut pe monitor cum ii scadeau bataile inimii... la ritm cardiac 50 am crezut ca innebunesc de frica, efectiv l-am scos ca la masina de spalat, stors, chinuit si dupa ce a mai ramas o data cu capul blocat in vagin!!
Nu imi este de mine, de bb imi e teama sa nu pateasca vreun pocinog, de aia prefer sa ma recuperez eu mai greu dupa o ceza, decat sa fie el in pericol fie macar si 10 secunde, dar nu am cu cine sa ma inteleg asa ca de maine ma apuc de exercitii de respiratie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mersi Annisia, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, eu bantui pe aici ca doarme Stefan, dar nu pot sa te ajut la chestia asta cu contractiile pt ca nu am avut parte de ele

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanita, nasterile difera in mod cert... Eu una nu am avut contractii regulate...
Uite aici o descriere a travaliului...

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=448

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sim, Annisia .

Nana, 40+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari Emma, bine ai venit Andrei, sa fi sanatos si norocos.

Am reusit sa citesc ce ati scris in ultimele ore, harnicute.

Intreba cineva de mameloane pt sani si fertilizarea lor in spital. Eu am folosit in spital un mamelon de la Avent, mi l-a sterizat cu solutie, e drept ca nu l-am folosit decat la 2 alaptari dupa care am continuat fara, sfarcurile s-au format relativ repede, nu mi-a facut rani si recunosc nu am folosit decat de 2-3 ori garmastan, parca lui bebe nu-i placea sanul dupa crema, era mai moale sfracul si am renuntat.

Anisia si Sim sa va bucurati de baietii frumosi, o sa aiba succes la fete.... hihi.
anisia vorbea de fertilizare, voi mai stiti ceva de Andreea(Aniast), a nascut inaintea mea si nu am mai citit nimic de ea de cand am revenit.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Slippers, Ce dulce e Vladut! Iar Mirunei i se citeste in ochi ca e topita, cum il tine ea de manuta.
Ce ursulet de Yannis scump, si ce bin e ii sade intre flori! Annisia, sarcina usoara nasei tale!
danielle, mercic pt urare. Eu cred ca bebelusa ta e infipta jos de tot. Uite un flacau pt printesa ta, poate-poate o ademeneste.
diwana, mama da’ce lungut e RARES CRISTIAN, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos in viata.
Emma, felicitari! Multa sanatate si noroc Andreiutului tau!!! Iar tu sa te refaci repejor si sa ne impartasesti experienta nasterii.

Valentina, ma bucur sa aud vesti bune despre bb. Hai ca incet incet se grasuneste baiatul tau. Sanatate Alexandrei.
Piciulika, sigur merge Teo si la barbati? Am mai auzit numele asta,(mai rarutz ce-i drept) si chiar le da o nota shic.

Moldoveanco, inseamna ca il pandesti rau pe bietul baiat si chiar nu mai ai rabdare. Hai ca pana luni dimineata sigur esti nascuta, nu asteapta el sa fie donsoara de garda.
Carpatina, Carmenita, sa vecini zic si eu! Toata stima! Sunteti pe maini bune. Si tu Carpatino mai lasa rusinea. Daca-i musai... dar nu ne faci tu surprize in weekend ul asta.

37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb

Alinus cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Noi am dormit dupa-amiaza asta de la 2 la 5, si am visat ca mi-l luasera 2 babe din brate si au fugit cu el, si ii impingeau laptic dintr-un bibe cu 3 gauri. Cand l-am gasit i-am scos bibe din gurita si laptele curgea suvoaie, apoi l-am pus la san si bb era asa fercit, desi muncea saracu'... lapticul meu abia-abia iesea din mamelon.
Am numai sfaturi pt alaptat in cap. Al meu sot s-a amuzat nespus cand mi-a gasit folderele cu sfaturi "alaptat","buric", "kk-colici", apoi a vazut ca ma supar si acum ma dragaleste mereu, si-mi zice ca voi fi o mama buna pt baiatul lui.

37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb

Alinus cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor am si eu o intrebare...de la ce greutate bebe nu mai este nevoit sa fie bagat la incubator??

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput