Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia cu parere de rau da Yannis al tau e bucatica rupta din Tom Degetel
Rox bafta cu aerobicul,ai ambitie.Eu am bicla sus in debara si imi e lene s-o cobor.Mai stau pana la controlul de o luna cand ma voi apuca de aerobic k-lumea.
Daniela si yo zic ca nasti.Cum descri tu,am avut yo exact cu o zi inainte sa nasc
Yo ma duc la culcare...mai bag un pic nasul printr-o carte(asa dor imi e sa mai citesc linistita,adio vremuri bune)
Pa fetelor,bafta la cele care se pregatesc sa nasca(daca sunt)

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maiiiii.. am niste vecini de toata isprava!

Va povesteam acum ceva vreme ca o sa am, in apropierea nasterii, un weekend in care o sa fiu singura - sotul meu mergand in Romania pentru ca sa o ia pe mama. Ei bine, acel weekend a venit!
Initial eram tare.. ma gandeam ca daca se intampla ceva, chem salvarea si asta e. Dar, intre timp am aflat ca salvarea nu ma va duce la spitalul la care vreau eu...ci la cel mai apropiat - care nu e unul si acelasi.
Ramanea varianta prieteni, taxi...
Ca un facut, prietenii care stau cel mai aproape de noi sunt si ei plecati din Belgia weekendul asta.
Taxiul.. cica poate sa te si refuze daca nu vrea muschii lui sa ia o fumeie in chinurile facerii - spitalul meu, in conditii de trafic decent e la 1/2 ora de casa... insa pe ringul de la Bruxelles mai greu cu traficul decent...
Ma rog.. pana la urma imi zic in sinea mea... si daca n-am la cine sa apelez, o sa ma duc sa sun la usa la vecini si s-o gasi unul cumsecade... Sa nu uit sa precizez.. n-am apucat inca sa-i cunosc pe vecini . Doar sotul meu a "apucat" sa-si dea mana peste gard cu ei, duminica, cand tundea iarba. Aseara insa, intorcandu-ma dintr-unul din drumurile mele nocturne de la baie... realizez ca, daca mi se va face de nascare noaptea.. am din nou o problema... ca infinit mai mare trebuie sa-mi fie tupeu de a suna la usa vecinilor in miez de noapte... si parca chiar atata nu am.
Cert e ca mi-a pierit tot somnul... daca nu era vorba de adus mama mea cred ca l-as fi rugat pe al meu sa nu mai plece .

Acum o ora suna la usa... era vecina.. care venise sa-mi dea numarul ei de telefon... in cazul in care am nevoie de ceva cat sunt singura sa o pot suna... Cred ca am fost patetica.. nu mai conteneam cu "multumesc"... noroc ca a plecat repede, ca-si astepta nepotul...
Acum pot sa dorm linistita la noapte... cineva vegheaza asupra noastra..

37+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, suntem machedoni... Tati e machitor... Hiiiiihiiiiiii....
Eu plec acum la curte... Sa nu plangeti de-al meu dor. Ma intorc maine pentru o nunta si duminica in vizita la nasi.
Nu v-am spus, dar nasica mea a reusit o fertilizare... Are gemenasi. Doamne ajuta sa fie bine si sa duca sarcina cu bine pana la capat!!! Se pare ca i-a purtat noroc bebe Yannis. Vreti sa veniti sa puneti mana pe el??? Poate castigati la loto??!!!!...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Devylla nu e nicio parere de rau. Eu m-as bucura. Nu ma cred Miss Univers ca sa am pretentia sa semene bebe cu mine. Despre tatutzu stiu ca e barbat bine rau si nu ma supara de fel sa semene baiatul cu el.

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Sim, ce bine-i sta flacaului tau in albastru!
Anissia, ai baiat mare. E un dragalas!
Felicitari Emma si Rodica pentru bebei! Sa fie sanatosi si voinicei!
Al meu bebe se linisteste foarte bine cand ii pun cantec de leagan de Mozart. E probat, sper sa functioneze bine si dupa.
Fetelor, daca nu va grabiti, noi va prindem din urma! Am o prietena care trebuia sa nasca cu 3 saptamani inaintea mea si inca nimic, iar eu mai am doar vreo zece zile, fara asta. Si bebe Andrei imi pare cateodata asa nerabdator. Dar il vreau mai grasunel, asa ca trebuie sa fie baietel ascultator si sa stea in burtica pana pe 2 oct.
Teo, ce mai smecherie de bebe ai! V-a tras clapa de cateva ori!

Carmen 37+ Andrei
AMR 11 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Da, suntem machedoni... Tati e machitor... Hiiiiihiiiiiii....
Eu plec acum la curte... Sa nu plangeti de-al meu dor. Ma intorc maine pentru o nunta si duminica in vizita la nasi.
Nu v-am spus, dar nasica mea a reusit o fertilizare... Are gemenasi. Doamne ajuta sa fie bine si sa duca sarcina cu bine pana la capat!!! Se pare ca i-a purtat noroc bebe Yannis. Vreti sa veniti sa puneti mana pe el??? Poate castigati la loto??!!!!...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

as pune daca-as stii ca nasc usor, de ieri de cand am aflat ca voi presta a doua "naturala" sunt in depresie continua...

Bravo pentru nasica si sarcina usoara!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, eu am povestit cum a fost cu cezariana mea. Destul de dureros, dar nu m-am recuperat asa greu. Cam la o sapt am reusit sa dorm pe o parte (cu o perne sub burta) si la 2 sapt juma am dormit pe burta.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, vreau si eu la epilaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Andriesule considera ca ai pus... Iti garantez eu ca o sa nasti foarte usor si ca totul o sa fie foarte bine. Ai incredere in tine si in bebeul tau scump. Multa putere si buna dispozitie iti doresc!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Carpatina, frumos din partea vecinei! Sa va zic de ai mei. Stiu toti ca a plecat Catalin si ca am ramas singura si au intrat barbatii in panica. Ma intreaba cand vine mama, ca de ce nu a venit inca? Ca sa sun la ei daca e ceva. De fiecare data cand trec pe langa ei, imi spun, sa nu ma agit, sa nu ma enervez, sa merg usor. Ma distreaza la culme, sunt mai speriati ca mine.

Carmen 37+ Andrei
AMR 11 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput