Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
pai am zis mai devreme, haydn, Mozart, preclasicii.
Tu incearca cu radio Muzical pus in surdina, 104.8 FM, si vezi daca ii place :)
Uite, acuma e un concert superb , din festivalul Enescu.Se da in direct.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
moldoveanca spune:
Apropo de fetele care nu mai au rabdare sa-si tina bebelusii in bratze,de noi ce mai spunetzi?Ca tot dam tarcoale pe la maternitate cu gentutza in portbagaj?Aseara am cronometrat cam 10 contractii la distanta de zece minute,ne facem dus,aranjam cand sa iesim din casa ,s-au potolit.Azi dimineata o luam de la capat,cand sa mergem la maternitate iar s-au potolit.Ne ma plimbam prin oras incep iar cand intram in maternitate nimic.Pai ce inseamna asta ca eu innebunesc
teo
sim_stoian spune:
Uite ce faceam azi in parc:
http://good-times.webshots.com/photo/2860898810081181175kyStGQ?vhost=good-times
Sabina, urlaaaaaaaaaaaa. O sa caut ceva Mozart sa vedem.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
carpatina spune:
Yaiaaaaa.... ce mai faci? Cum a fost la spital? Ati venit acasa sau a trebuit sa ramaneti acolo? Nu de alta, dar daca procedura de intoarcere s-a preschimbat in travaliu.. sa ne mobilizam sa-ti terminam bucatele... ca prea te-ai straduit sa le faci.. nuuu???
37+ cu Ioana
moldoveanca spune:
Dani,pai noi aveam la un momenta dat acelasi Dpn ca ma intrebasei zilele trecute.Nanito,hai ca tot am ghicit io ca o sa ai una bucata flacau vrei sa-ti prezic o zi acolo?Ce zici de luni????
teo
moldoveanca spune:
Chiar asa Nana poate ne lumineaza careva cum e cu contractiile astea afurisite ca poate eu cine stie ce simt de fapt si dau vina pe ele
teo
Piciulika spune:
Hait, ca acuma am vazut ca Nana e chiar documentata cu vederea la BB. Salvat si pus de-o parte. Cool!
Felicitari Emma! Bun venit BB Andrei!
Slippers si eu i-am bagat niste Strauss picitului - il pregatesc pentru Balul de la Viena, clar! - dar se misca militaros in burta... cred ca are dificultatzi cu pasul de vals... Mai vedem cand iese.
Sabina, Vivaldi mai are bucatzile pentru chitara/clavecin, parca erau ok. Dar si anotimpurile-s tocite deja... Bach/violoncel ma termina - cred ca si lui Michael ii place.
Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!
Annisia spune:
Gagici, dar de petrecut noi nu mai petrecem??? Cand incep botezurile??? Fuse ceva la orizont si pierdui ocazia??? Eu mai am una bucata luna si abia astept... Daca tot raman grasana, sper macar sa nu mi se dezumfle laptariile, ca sa imi pot lua o rochita decoltata, da decoltata frate.... Iu-iu si iara iu!!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Apropo de fetele care nu mai au rabdare sa-si tina bebelusii in bratze,de noi ce mai spunetzi?Ca tot dam tarcoale pe la maternitate cu gentutza in portbagaj?Aseara am cronometrat cam 10 contractii la distanta de zece minute,ne facem dus,aranjam cand sa iesim din casa ,s-au potolit.Azi dimineata o luam de la capat,cand sa mergem la maternitate iar s-au potolit.Ne ma plimbam prin oras incep iar cand intram in maternitate nimic.Pai ce inseamna asta ca eu innebunesc
teo
draguta,de eram in locul tau,zau inebuneam ori faceam ceva crize
la mine e mai nasol ca nu am contractii cum zici tu ca ai si nu stiu ce sa cred,ma doare decat tot spatele de parca m-ar fi batut cineva.
piciulika
danielle 39+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Andries spune:
Vai ce distractie pe voi, sunt invidioasa!!
Annisia eu cand am vazut "Annisia" si "Yannis" am presupus ca sunteti familie de aromani/cu origine aromana. Asa e?
Andries