***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Angela chiar ma intrebam ce mai faceti ca nu ati mai dat semne de multisor. Ma bucur ca Nicole e bine si e grasunica.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Pepsi nu m-am suparat pentru ce ai zis. Voiam doar sa subliniez ca si eu m-am gandit la aceeasi explicatie ca si tine, dar din pacate nu am o solutie. Probabil nu m-am exprimat cum trebuie si s-a inteles altceva. Voiam sa explic cat mai bine situatia pentru a ma putea ajuta cu un sfat. Ca deja sunt disperata, nu mai stiu ce sa mai fac. Cu cat ma incapatanez eu sa-l alaptez, parca mai rau se incapataneaza corpul meu sa nu mai produca lapte . Daca ma mulg, sigur in urmatoarea jumatate de ora se trezeste puiutul si vrea sa manance, asa ca nu am rezolvat nimic, ca eu nu pot scoate pentru o masa intreaga si el de la san evident nu mai are ce manca. Daca ii dau formula, cum zici si tu nu fac altceva decat sa scada productia. Si totusi vad ca nu se mai satura. Cum o fi mai bine sa fac? Ma gandeam sa incerc sa-i dau alternativ o masa de la mine, una formula pana se stabilizeaza secretia si apoi sa revin si la celelalte mese. Dar parca am citit undeva ca e bine sa-l pui la san la fiecare masa. Si totusi asa nu ii ajunge niciodata aproape. Poti sa ma ajuti cu un sfat?
Mica poti face linistita abdomene. Mie mi-a dar dr voie de la 6 saptamani, dar nici acum nu ma pot ridica din cauza durerilor de spate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Monytzapt a-i creste pofta de mancare mie dr mi-a zis sa-i dau vitamine Sana-sol zece zile. Inca n-am inceput sa-dau asa ca nu stiu daca are efect.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am trimis un MAIL pe adresa comuna legat de BABY EXPO... fug la culcare ca sunt rupta!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

andrada multumim pentru programul de la baby expo. Eu insa o sa merg vineri pe la 11. Cum a ramas cu videoclipul???

Uraaaa am 3 stelute!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Ella,acum inteleg anumite coincidente,si tu esti moldoveanca.Eu Stelatopia o folosesc pt ca ne-a recomandat-o pediatra pt piele uscata.

Paflo, la baita folosesc sapun de la mustela,sampon cu musetel tot mustela,pt corp am un late de corp mustela si de 3 sapt folosesc stelatopia tot de la mustela,asta la recomandarea pediatrei.O sa incerc sa nu-l mai sapunesc peste tot si dupa baita asa fac,ii fac masaj cu aceasta crema.

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutare
sigur deschid un subiect despre care s-a mai vorbit ( si sigur eram cu capul in nori pe atunci)
voi folositi batista bebelusului?

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am revenit si eu.Abia l-am adormit pe pitic.Mi-a rupt mainile.Pana sa vina soacra sa ma ajute,il adormeam fara leganat,dar ea nu stie altfel.Azi am avut un copil tare cuminte.A dormit pana pe la ora 17,cu mici pauze de mancat,schimbat si povestit.Acum abia l-am adormit(mai am si pretentii). FlorentinaRoman ms pt raspuns.Pana la 4luni ii dau doar supica,fara legume pasate.LA MULTI ANI bebeilor sarbatoriti zilele acestea.

anka,mamica de alex(23.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna, am intrat si eu sa va salut.

ella si andrada, bine ati revenit. frumoase poze. eu chiar am suferit ca vara asta nu am plecat in concediu, dar asta este. la anul ne luam revansa, de-abia astept primul concediu cu pitica.

michigan eu folosesc batista bebelusului si sunt foarte incantata de ea. curata bine si repede nasucul.

mica, liviana, am sa vin si eu vineri dimineata la babyexpo. poate ne vedem, dar eu nu stiu cum sa fac, nu am nr voastre de tel.

mica felicitari ptr a 3-a steluta.

ankaa nu ai inceput devreme cu supita? vad ca alex are doar 3 luni. sucuri de fructe i-ai dat?

eu sunt fericita ca a luat bine in greutate, desi e cam fandosita la laptic. azi am baut primul suculetz de fructe. uraaaaaaaa, suntem deja fetitze mari.

pupici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Numai eu, iti inteleg disperarea cu laptele. Asa am patit si eu acum cateva sapt. dar am primit un tratament naturist de la medic care ma ajuta. Sper din tot sufletul sa se gaseasca in Romania ce mi-au recomandat mie: ALFAALFA, si ceai : FENEL, si FENUGREEK. Dupa 4 cani de cai si cateva pastilute de alfaalfa mi-a venit laptele inapoi. Nu stiu cum se numesc ceaiurile in romana, dar daca te duci la plafar poate stiu ei...Mult succes! Si eu am zile cand uit de ceai si mi se moaie sanii si bebe plange de foame...este normal ca intre 4-6 luni sa scada productia acpoi isi revine. Cel putin asa mi-au spus mie la pediatru.

Mergi la inceput