***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna mamici de capsunici!

Nu stiu cum am reusit, dar am racit Ce pot sa iau in afara de paracetamol?

Noi pt piele uscata folosim Atoderm de la Bioderma si e f buna.

Legat de soacre, a mea e extraordinara, poate si pt ca nu e in tara si vorbim doar la telefon Oricum, cat a stat in tara pt botez, mi-a spus un singur lucru: sa-l cresc pe junior cum cred de cuviinta si sa am grija de el, asa cum a avut si ea de fiul ei.
In schimb maica-mea... chiar daca e departe, eu sunt de loc din Radauti, Suceava, ma suna tot timpul sa-mi spuna cum sa-i cresc nepotul, iar cat a stat la botez, tot timpul a avut ceva de comentat, nimic din ce faceam nu era bine. Acum nu mai vorbim deloc, pt ca i-am spus clar ca nu vreau sa-mi mai spuna ea cum sa-mi cresc copilul si s-a suparat...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ella, si sotul meu e vrancean, dar mai de la munte...Cat despre soacra...era doar in vizita, ca am avut o nunta in familie.Blender fix am avut si eu la Tudor, dar doar m-am enervat, ca nu-l puteam spala bine...

Stiu ca sunt off topic, dar mi s-a ars uscatorul de par si nu stiu de care sa-mi iau, voi de care aveti?

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata! ne-am intors si noi din parc. Nu prea a dormit, doar pe drum la dus si la intors si cateva minute in parc. Si nici nu prea a mancat. Asa ca acum sta in patut tare suparata...

Am vorbit si cu kay, sunt bine SOniuta are 3.300 si a pus poze noi. Ma duc sa le vad.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, simteam eu ca esti moldoveanca, prietenele mele cele mai bune sint moldovence, fete faine, si nasa lui david la fel!

didi, te intreci cu gluma!unde esti?

se pare ca stresul din ultimul timp are influente asupra laptelui, tre sa ma calmez.....bebe se trezeste si la 12 sa suga, si la 4, apoi la 6, deci in loc sa-si scoata mese, el si le baga, tre sa-mi revin, ca nu vreau deloc sa=mi pierd laptele, ma voi relaxa in weekendul asta!(cel putin incerc)si voi reincepe exercitiile de relaxare seara!

iar ziua si el are program, tre sa ma ocupe de el, sa-i cint sa dansam, sa colorez cu dominic, sa ne jucam.....fug in parc cu ei acuma

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi ce exercitii de relaxare faci? Ma gandesc sa incep si eu abdomenele ca nu mai suport burta asta. Da o fi bine?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Mary_lou, pielea uscata la bebelus poate fi, intra-adevar, un semn de atopie, dar nu musai. Eruptii pe piele (de tipul eczemelor) a avut?Ce produse folosesti cand il speli (ca si un dusgel sau un sapun mai dure pot usca pielea)?Incearca sa nu-i mai faci baie in fiecare zi (alterneaza baile cu dusuri scurte)si nu-l sapuni de fiecare data decat in zonele esentiale (la fundulet, axile, talpi). Vezi ca sunt si o serie de emoliente speciale care se pun in apa de la baita (ex.:Oilatum, Trixera, etc).Si foloseste o crema speciala de corp ptr atopici (fetele ti-au spus deja cele mai importante creme de acest tip de pe piata: Trixera de la Avene, Stelatopia de la Mustela, Atoderm de la Bioderma). Sincer eu prefer Atodermul, dar si celelalte sunt f bune.Cu ocazia unsului cu cremuta poti sa-i faci si masajul.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Paflo, Andrada va multumesc pentru raspunsuri!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

madalinamax Bine ai venit la capsunele!
Sa ne dai datele tale si ale capsunicii sa te treaca fetele in listuta de la inceput. Si mai scrie repede cateva mesaje, sa vedem si noi in timp real ce scrii

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Madalinamax bine ai venit! sa ne scri pt listuta data nasterii bebelui, si a ta, Apgarul, cate kg si cm a avut la nastere.

Kidmie pt raceala dr pediatru mi-a recomandat un medicament homeopat - tonsilotren. Dar sincer nu prea i-am simtit efectul. Prefer mai degraba oscilococcinum.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna mamici si capsunici...am hotarit sa scriu si eu citeva rinduri. Am citit ce ati scris si ma bucur ca sunteti bine. Noi am fost azi la vaccinul de 4 luni, avem 6,600 kg si 62 cm. Luna asta am luat cred vreo 400 de grame, eu nu o cintaresc foarte des, dar e vioaie asa ca nu imi fac griji. S-a lungit si toti pantalonii sunt 3/4 ! Imediat o sa intram in body-urile de 6-9 luni. Am vazut ca sunt perioade cind bebeii nu iau in greutate asa mult, dar eu nu-mi fac probleme, e dolofana Nicole, sanatoasa sa fie ! Cu dormitul mereu e o surpiza ! A dormit vreo 3 sapt. dela 8-9 pina la 5, apoi vreo 2 zile s-a trezit din 3 in 3 ore, iar acum de citeva nopti se trezeste pe la 2 si apoi la 6, nu e stabil, cred ca depinde de cum maninca in timpul zilei, daca are crampe sau cit de cald/frig ii e. Parintii mei sunt inca la mine, mai stau 1 luna si pot spune ca mama m-a ajutat foarte mult, cit despre indicatii ea nu se baga, oricum nu-si aminteste de acum 35 de ani !!! Cu mincarica, eu mai astept pina dupa 5 luni si probabil voi incepe cu cereale, dar sa vedem cum vom evolua pina atunci ! Cam atit despre noi ...
Pepsi, am vazut pozele tale , frumosi flacai !!!

Am citit cu jind despre vacantele voastre, dar las ca ne facem noi mari si plecam hai-hui prin tara. Eu vreau sa calatoresc si sa vad cit mai multe aici ,in Canada - pina acum am fost la Cascada Niagara si in Montreal de 2 ori ...Apropo am luat si catatenia, alt stress cu drumul si alea , alea dar acum pot sa merg si in State. Stiu ca sunt mutle de vazut aici dar mai ales as vrea sa vin si sa merg iarasi in Nordul Moldovei, tare mult mi-a placut zona aceea, cred ca ar fi interesant pentru sotul meu .

Pupam toti capsunei, frumosi tare si va doresc sa fiti mincaciosi si sa dormiti bine noaptea. Imi cer scuze ca nu nominalizez dar stau cu un ochi pe Nicole care se joaca pe covor ...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput