***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 9
mica0307 spune:
Neatza,
elteka cred ca e in mutari acum.
Da ce o fi cu didi? Ar fi trebuit sa se intoarca acasa. Sau nu a terminat de citit capitolele vechi???
Ma duc sa o imbrac pe Maya si sa iesim prin parcul carol ca e caldut afara. Si sa spalam masina.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
lbelciug spune:
Ella, multumim frumos! Succes si voua cu achizitia unui nou ap si la multe lunisoare pt David! De acord cu cele scrise de Pepsi! Parintii tai sunt in Ro?
OK, Mica, ne vedem sigur pe acolo la 11.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
mary_lou spune:
Ella, noi tot asa plecam in concediu,am facut greseala sa plecam prin 2003 printr-o agentie de turism si am zis ca in viata noastra nu ne mai trebuie.Noi suntem doua firi "calatoare",ne place mult sa hoinarim prin lume,ne hotaram cu 2-3 luni inainte unde mergem si fac rezervari pe www.booking.com,am fost f multumita de ei,au hoteluri peste tot in lume,poate intri sa te uiti un pic,cred ca o sa-ti placa,iti alegi destinatia,perioada,cate stele sa aiba hotelul,facilitati......orice.
Daca rezervi cu 1-2 luni inainte beneficiezi de reducere de 50-60%.Noi vara obisnuim sa ne urcam in masina si sa plecam amandoi cate o luna prin Europa,numai Anglia nu am vazut-o,daca te uiti in semnatura mea avem poze f multe din:
Monte Carlo,Barcelona,Nice,Cannes,Genova,Lyon,Viena,Marseille,San Sebastian,Milano,Salonic,Lausanne.....peste tot e frumos.
Cu avionul plecam de obicei iarna pt ca ne e frica sa nu ne prinda vreo inzapezire pe undevadar sotul moare de frica in avion si nu merge decat cu firme mai mari sa fie sigur ca nu se opreste motorul in aer cum s-a mai intamplat
In Caraibe nu am ajuns desi sotul isi doreste enorm de mult sa ajungem,poate la anul,sa vedem cu Paty cum facem.Eu vreau sa mergem sa vedem New Yorkul,cred ca e splendid.
In Londra e clima foarte umeda si pt un copil care nu a fost nascut acolo nu e recomandat sa mergi pana la un an,acum fiecare face ce vrea dar noi nu vrem sa riscam asa ca mai asteptam un pic pana sa vedem Londra.
Paflo,Paty al meu are pe picioruse pielea foarte uscata,acum folosim stelatopia(mustela)dar nu se vede nici o imbunatatire,ai idee care ar fi cauza?Dr lui ne-a spus ca e posibil sa fie alergic si de aici si uscarea picioruselor.
poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
Monytza spune:
V`am citit si eu astazi...mama cat de active sunt unele dintre voi!
Si eu as scrie mai mult, dar nu am tot timpul dispozitie de scris...sunt un pic abatuta ca Antonia e cam maraita, nu mananca cum trebuie, e sclifosita rau..
Moni-k
Bine ai revenit!Emilia e o dolofanica scumpa!Cand ma uit la a mea imi pare asa maruntica....La aproape 4 luni Antonia abia trece de 6 kg..
De 2 luni, Antonia papa numai formula si nu mai ia in greutate cum trebuie.Inca e in grafic e adevarat...dar ea la 2 luni avea 5300 de gr si acum la 4 ..abia trece de 6....Deci sunt suparata rau pe mine ca nu am putut sa o alaptez mai mult de 2 amarate de luni
Ma necajesc cand vad ca dintr`un biberon de 160 ml mananca doar 70...ca nu accepta nimic care nu`i dulce destul...nici macar apa...Suculetz de fructe nu mai vrea..s`a plictisit...cu lingurita ne chinuim ...asa ca`mi vine sa renuntz cand o vad cum plange si muta capul dintr`o parte intr`alta, de parca as tortura`o cand ii dau sa manance
Sper din toata inima sa isi revina si ea...sa pape nu mult...macar normal pt un copil de varsta ei...Are zile si zile...cand e vesela si papa cu placere...si cand e suparata, maraita...plange si`n brate..nu mai spun k daca o pun in pat face adevarate concerte...
De vreo doua zile nu mai mananca noaptea deloc...se trezeste doar odata ca sa bea putin ceiuletz si se culca inapoi...Ea care se trezea de 2-3 ori pe noapte sa pape, a renuntat si la mesele din timpul noptii...astfel reducand cu vreo 200 ml cantitatea de lapte pe care o papa zilnic...pt ca nici ziua nu papa mai mult...chiar dak noaptea nu mananca deloc.
Daca vreuna dintre voi...fete cu mai multa experienta decat mine...ma poate ajuta cu vreo sugestie...cu vreun program, pe care sa`l incerc sa i`l fac...as fi cat se poate de fericita sa incerc orice...pt ca simt ca mi s`au terminat ideile..nu mai stiiu cu ce sa incep si unde sa termin.
Andrada,ella
Bine ati revenit din vacanta! Si eu mi`as dori macar 2-3 zile de relax...sa plec ditre acesti 4 pereti care`au inceput sa ma plictiseasca ingrozitor...sa ma rup un pic de rutina zilnica...sa fie o schimbare cat de cat!Dar...am sa raman doar cu visul la o astfel de mini vacanta..pt ca oricat mi`as dori de mult...chiar nu este posibil acum
Va urez o zi buna ...ca frumoasa vad ca este!
Avem si noi trei lunisoare!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
ankaa spune:
Buna fetelor.Va scriu cu alex in brate.Am fost si noi ieri la vaccin si plangea saracutul...i-a trecut in sfarsit raceala.Si duminica am implinit 3luni .Avem baiat mare de acum.De maine incep si eu cu supica.Cele care ati inceput,cum o preparati?
anka,mamica de alex(23.06.07)
Florentina Roman spune:
Monytza, si al meu a luat doar 300 g in ultima luna...alaptat exclusiv, asa ca nu-ti mai face tu mustrari, pe Tudor l-am hranit cu formula de la 2 luni si era ditamai ursuletul! Incearca sa-i maresti intervalul dintre mese, poate nu-i e foame si de aceea mananca mai putin. Cat despre dulce, poti sa-i indulcesti apa- ceaiul cu glucoza.
La suculetz, daca zici ca s-a plictisit, incearca sa-i faci din alt fruct, vezi doar sa nu provoace alergii.
Nu poti sa lasi bebelina cu cineva de incredere si sa mai iesi si tu in oras? Trebuie sa faci ceva sa te mai relaxezi...dupa o iesire de asta de una singura eu ma intorc cu moralul ridicat si ma joc cu copiii cu o pofta nebuna!
Sambata noaptea chiar am fost la o nunta, am lasat copiii cu bona si a fost super!A trebuit sa trec pe acasa pe la miezul noptii sa ma mulg, ca simteam ca-mi ies sanii din sutien de plini ce erau!
Mary lou, eu am fiert 250 ml de ulei de masline si apoi l-am amestecat cu vitamina A si cu asta l-am uns pe picioare si e ok. Asa m-a sfatuit dr.
Saptamana trecuta comentam vis-a-vis de soacra Ellei ca e bagacioasa, dar cine credeti ca-mi controla dulapurile si sertarele din bucatarie duminica trecuta, cand s-a crezut singura in casa...?
Ankaa, eu n-am inceput inca diversificarea, dar am primit deja indicatii de la dr. Ptr supa mi-a zis ca prima data sa o fac din albituri- cartof, patrujel radacina, telina, dar sa predomine morcovul, adica jumatate morcov, jumatate alte legume, iar cand mixez legumele la fel, in primele zile sa pun mai mult morcov. Despre consistenta a zis sa-l las pe bb sa aleaga... In prima zi dai o cantitate mica, una -doua linguritze dupa care lapte, a doua zi maresti cantitatea, a treia zi si mai mult si tot asa, pe masura ce cresti cantitatea de supa, se reduce cantitatea de lapte.
La Tudor am inceput sa-i dau direct piure de legume, dar avea 5 luni si ceva...presupun ca tu o sa-i dai supa clara la cele 3 lunisoare...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
dicirstea spune:
Ne-am facut si noi vaccinul de 4 lunisoare. Nu a avut nici-o reactie, a adormit in masina in drum spre casa. Bifam 6.3 kg si 62.5 cm. Nu e nici mult nici putin ( desi daca ma uit pe la ceilalti bebei pare cam micut), mie mi se pare ca e numai bine. Am inceput sa ii pun o lingurita de praf de la nestle in bibe la masa de seara, desi dupa ce am vazut un subiect cu nu stiu ce mizerii s-au gasit in cutii, as cam vrea sa schimb firma.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dicirstea spune:
Eu am apucat sa iau un apartament la Asmita, dar de 2 camere cu 2 bai ( ca tinem la intimitate) si cu balconul rezonabil. Si cred ca in ziua in care am semnat contractul ( cand am sarbatorit, adica) Doamne Doamne a zis sa ne faca o bucurie si ni l-a trimis pe Matei am aflat dupa 3 saptamani, si dupa ce platisem rezervarea si dupa ce se scumpisera cu 7 %, asa ca nici vorba sa luam unul de 3 camere.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
ella_74 spune:
dicicarstea , felicitari si tie pentru apartament, cele de 2 camere in Asmita sunt mult mai bine compartimentate decat cele de 3 camere, asa ca n-ai de ce sa regreti; noi am vrut de 3 camere dar in dormitor nu e loc decat pentru un dulap de haine cu 2 usi iar in restul casei nu ai nici un alt spatiu cu destinatia asta, cu exceptia camerei copilului sau living-ului; noi avem acasa un dresing lung de 4 m si pe toata inaltimea camerei si mi se pare mic asa ca nu stiu ce-as face cu un dulap de haine cu 2 usi...
nu stiu de nestle nimic rau, dar pot sa-ti spun ca am cumparat Humana cereale cu mar si cand am deschis punga a zburat din ea in toata splendoarea un fluture destul de mare; cutia nu era expirata.
Florentina Roman, din ciclu soacre : iar m-am enervat pe ea ieri ca a trebuit sa-l trimit pe sot sa-i cumpere blender fix, ca cel de mana cumparat saptamana trecuta cica nu-i bun, ca ea n-are timp sa-l tina in mana sa-i faca piureul; nu m-am putut abtine si i-am spus ca astea sunt fitze, ca pe vremea cand era al meu sot bebe, ii facea piure cu furculita la greu.
Ca ea vrea sa apese pe un buton si si sa se fac singur piureul!!!!!!
mary_lou, stelatopia nu este pentru iritatie de scutec? ca o am si eu dar inca nu am folosit-o; asta e gama pentru probleme dermatologice, nu?; am crema cu zinc tot de la Mustela si e suficienta; iar pentru corp tot Mustela, o lotiune hidratanta;
De aseara il dau cu Trixera de la Avene.
Lbelciug, eu sunt moldoveanca de loc, asa ca mama sta in Focsani iar tata nu mai e de cand eram in clasa a 8-a; chiar si daca ar fi fost aici cu mine, nu stiu cata grija ar fi putut avea de Boby fiindca e mai in varsta decat soacra-mea (suntem 5 frati iar noi, gemenele, suntem cele mai mici) , in plus are si astm si toata ziua sta cu spray-ul ca sa respire.
A stat cu mine primele 2 saptamani dupa ce am nascut si tare bine a fost, m-a ajutat asa mult fiindca m-a lasat doar pe mine sa am grija de bebe fara sa-mi dea tot felul de sfaturi "utile" de care imi da soacra-mea; si gateste dumnezeieste...
, mamica de David (24.04.2007)
poze David