Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor,intru si eu la ora mea de scris.

Multumesc inca o data de raspunsuri Martutzasi Ralualexandrei,aici nu se gasesc aceeleasi marci de lapte dar o sa caut cu 3.5 grasime.

Roxanici si pt.Rares din partea noastra.

Kitty Arianna facea zilnic kk foarte tare si se chinuia dar am oprit vreo 2 zile cerealele si i-am dat suc de strugure,mar si morcor alternativ si acum s-a reglat.

biky sa nu mai fi suparata cred ca fiecare dintre noi a ramas cateodata fara vreun raspuns,eu una nu prea mai am timp sa scriu la fiecare in parte desi citesc mereu si va iubesc pe toate.

Elpower am vazut si noi pozele cu Dodolina e o dulce si lebada e super frumoasa.

rebiana felicitari

VREAU SI EU PIJAMAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata, cafeluta o fac eu astazidaca fiul meu cel mare are program de atlet, si la 7 da trezirea, ca doar e weekend
am vizionat si eu pozite cu bondarei si albinute, si m-am minunat cat de frumusei sunt toti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Kitty acum ca ai zis ca a papat de la tata, sa stii ca mi-am adus aminte ca am citit niste sfaturi date de un medic unei mame, in privinta biberonului. Copilul ei refuza sa pape din biberon. Sfatul a fost sa incerce tatal sau alta persoana sa-i dea biberon. Copilul simte mirosul mamei si mai ales al laptelui de la cel putin 3 metri. Cand o simtea pe mama ca venea sa-i dea biberon, nu voia, ca el stia ca ea ii da san. Poate si la tine e la fel, te simte ca mirosi a lapte si nu vrea lingurita... Oricum ma bucur ca a papat cereale...
Intrebare:Voi cu ce masurati ce le dati copiilor sa pape? Adica ml sau gr...Aveti cantar?

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....Diana si noi salopeta...si de-aia de la elyanne,e bun si 71 marimea....dak vrei si ai chef sa imi zici cum pot sa iti livrez banii,intr-un cont ceva dra sa imi zici dak treb in euro sau in lei...

Martutza crezi ca pot sa cumpar ce mi-ai zis tu asa sau tre sa cer parerea medicului???k deja nu mai pot sa suport nasul lui infundat...

Biky ca sa treaca supararea...

Rebiana felicitari!!!

Mai fetele dar voi sunteti gospodine nu gluma...habar nu am de cand nu am mai facut de amncare ceva asa serios si sincer mi-e dor dar....

Hai k am vb cam mult...

PUPAM FETELE COCHETE SI BAIETII SMECHERAS!!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

In primul rand scuze, Biky, acum am vazut ca ti-am gresit numele!!! Si cand ma gandesc ca observasem ca cineva l-a fost scris gresit, ca apoi sa-l scriu si eu. ca sa nu te superi!

Lilidana, ma bag la incuscreala cu Raul, e un copil tare bun si iubitor, dar cam mototol (rusinos si cam dependent de mama-sa). acum incerc sa vad prin poze sa o vad pe nora!

Dani7asi, sa va faceti bine!

Andra, tu cu 3 copiii si cu alta lume pe capul tau mai esti si mama-closca? Ma recunosc in chestia asta ca eu am fost cu Raul in excursiile organizate de la camin, l-am dus in tabara pe o saptamana si de 3 ori am fost la el (l-am dus si am spalat baia cu domestos, am stat in we si eu acolo si m-am dus dupa el).

Mickin, am patit si eu la fel, urla Giulia cat o tinea gura de toate babele de pe drum ma luau la rost, ca oare nu i frig, foame,...eu eram pe fuga sa-l iau pe Raul de la scoala si ele ma tot zapaceau. Giulia n-avea nimic, ca odata ce am luat-o in brate si am asa impingand caruciorul cu cealalta mana chiuia si radea!

Paxela, vin la cafeluta ca mi se inchid ochii de somn!

Bianca, eu pana acum nu am stiut niciodata cat mananca Giulia, dar aseara a papat cerealele din bibe si de aceea stiu!

Cred ca aveti dreptate cu mancatul Giuliei cu tata, nici nu e stresat ca mine si nici nu ma vede sa ma asocieze cu suptul. Incercam si azi la fel.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Mickyn, supa o fac pt. 2 zile...stiu ca Eliana spunea ca legumele se pastreaza fierte in frigider si se mixeaza a doua zi, inainte de masa...asa fac si eu pt. ca in caz ca nu-i place leguma care predomina in prima zi, pot schimba compozitia in ziua 2.

BiancaM, eu masor in ml...am canite gradate si un biberon

Andra, am toata admiratia pentru tine, cred ca ai multa energie daca poti sa le faci fata la toate

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatza
ma bag si io la o cafea paxela

in primul si in primul rand vreau sa urez "la multi ani! scumpului meu puiut eduard la implinirea celor 6 lunisoare!!!!sa fie cuminte, sanatos si frumos. si nu in ultimul rand "la multi ani" tuturor albinutelor si bondareilor care implinesc inca o luna azi. va pupam

acuma, ....martutza multumim de apel, cred ca esti singura care ne-a chemat la apel...nici pe mess nu am intrat ...noi oricum intram , va citim si scriem cand avem ceva de zis, nu scapati de noi, poate ce povestim noi nu e asa de interesant sa va capteze intotdeauna atentia dar ...va iubim si creati DEPENDENTA!

DECI:
ne laudam cu o raceala crunta ( de ieri am furat-o si io de la fiumiu)apoi are si bubitele alea ( o alergie) rosu in gat , muci lungi de 1 km , doamne ajuta ca radiografia de bazin a iesit"perfecta".nu doarme bine noaptea din cauza mucilor, urlete, tipete, offfffff, io care ieri ma simteam o mama incompetenta mai exact o "naspa", aveam impresia ca gresec undeva . mi-a trecut!!!

sunt super obosita, v-am citit recunosc mai mult intre randuri...

dar biky bine ai venit si va pupam

de mancare : azi am avut pofta ( sambata va dati seama ) de fasole cu ciolan afumat, prin urmare deja fierbe.
maine as fi vrut o ciulama de pui, dar sotu mi-a zis ca vrea pui la grill( dar cred ca il fac pe sare , imi place mai mult)

cred ca atata deocamdata

va pupam

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor povestea nasterii lui Luca este pe www.desprecopii.com/" target="_blank">prima pagina a site-ului "Despre copii"!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multumesc de felicitari pentru disertatie tuturor fetelor! Ma simt asa de linistita acum! Ultimele zile au fost un calvar... sot plecat in delegatie la Bicaz o saptamana, inceputul scolii, singura cu Luca (tata pleca imediat ce ajungeam eu acasa si era normal ca avea treaba la el, mesteri la lucru si alte cele) si, pe deasupra, de pregatit si disertatia! Dar totul a trecut cu bine!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

rebiana, minunate cuvinte, cu cata dragoste ai putut povestii o experienta minunata dar nu tocmai placuta, si uite ca desi am trecut de 2 ori prin miracolul nasterii ai reusit sa storci niste lacrimi, minunata poveste , si minuntat rezultat, sa creasca mare si frumos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput