Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)
Raspunsuri - Pagina 10

laura_oana spune:
am uitat
ieri am fost la dr si are asa: 7.750 gr si 73 cm.mie kg mi se par putinedar cred ca sunt io dusa rau cu pluta...la cat mananca ar trebui sa fie mai grasut!
felicitari Rebiana!
parca se facuse o echipa de baschet....mai e vreun locsor si pt edy???
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

anaanamaria spune:
neata mamicutze
felicitari Rebiana!
Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

karla32 spune:
Buna dimineata ...asa mai spre pranz.
Luca a dormit de aseara orele 21 (cu cateva urlete pe la 9 si jumatate ca era cu nasul in cearceaf si alte cateva pe la 24,30) pana la 8 azi dimineata. Era cu ochii umflati de atata somn. Iar eu m-am foit pana pe la 12 noaptea ca vecina mea de deasupra si-a pus pantofii cu toc (cred) si mi-a tzocanit in cap de m-a omorat! A facut ture. M-am enervat si am luat maturoiu, i-am pus un prosop in coada sa nu stric tavanul si m-am apucat si eu de bocanit! S-a potolit in final, dupa ce a mai trantit un lighean, a facut dus, a tras apa la baie etc. Cand sa adorm, nu stiu cum ma rasucesc si zdrong un zgomot infernal. Mi-a stat inima.Luca a inceput sa urle (noroc ca a adormit dupa cateva minute).A cazut telecomanda pe parchet si i-au zburat toate cele...Adio somn! Pana la 3 am stat cu ochii pe pereti!
Acum astept sa se trezeasca pui mic sa iesim afara, iar maine incerc sa ies din Bucuresti. Sa vedem...
Va pup.
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

karla32 spune:
Am uitat sa va spun. am pus poze cu Luca in luna VI. daca vreti sa-l vedeti pe nazdravan. O sa-mi puna pielea pe bat, parca vad!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

roxanici spune:
Mickyn, acu sa nu ma paruiesti ca vin cu sfaturi d-astea dar....ai rabdare cu Tudor, vb cu el, ia-l in brate, alinta-l sigur il supara ceva desi in aparenta nu are nimic. Poate is dintii cum banuiesti si atunci sarmanul copil nu e rau intentionat.
Eu supa o fac zilnic, dar cred ca is caz mai special, nu te lua dupa mine.
BiancaM, io am cantar de bucatarie, dar sa stii ca eu cantaresc din pura curiozitate. Deja stiu la ochi cat mananca raresu in grame, ml vad pe biberon.
Rebiana, inca odata felicitari ptr poveste ;)
Multa sanatate si liniste in casa la muciosi si viitori dintosi
Raluca, io nu stiu de ce te plangi de Luca (hi hi hi) ca in poze pare asa cuminteeeee. Uite cum sta dragul de el la pozat si nu plange, nu fuge din poza.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

ghibuadina spune:
Intru sa raspund si io la intrebari:
MIHAEL@ cartea n-am pus-o inca , ca nu stiu cum , poate-mi explica cineva, ca e excelenta.Are si o parte cu retete pt bb in concordanta cu varsta.Eu o sa incerc ce consider c-ar fi mai interesant ca Alexia cred ca s-a cam saturat de acelasi meniu.Fructele nu le mai vrea, piureul crema nici atat.Ieri chiar a trebuit sa-i "ascund" carnita in branzica cu cereale(papica preferata a ei).
BIANCA , eu nu cantaresc niciodata, pun din ochi, eventual dc ii dau din canita stiu ca are 200ml si pot calcula.
ANDRA toate felicitarile mele, cum reusesti sa fii asa de 3 ori mamica?Ca eu nu prea gatesc pt noi, mai rarut, poate mai slabesc si eu, insa in ritmul asta nu reusesc decat sa acumulez kg in plus ca mananc tare aiurea.
Fug s-o schimb pe Alexia ca miroase a kk de la o posta....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

martutza spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII SARBATORITILOR ZILEI.
Elyanne am vazut ca sau tot dus pe pagina...mersi de pagina cu pijama ...vrem si din aia ca e mumoasa. gasca.
Rebiana felicitari pt examen .Iar pe Luca il rugam sa-i scrie lui Victor o scrisoare in care sa-i explice beneficiile legumelor
.
Andra mersi ca mi-ai amintit ca mai exista minunata ciorba de burta .Daca gaseste sotzu din aia prefiarta fac si eue azi.Bafat lui Robert la meci sau cum se zice..sa vina invingator.
pentru mama eroina.
Diana_jors ...hmmm..cam carnivor Alex sa manance el tigrisori, soricei...moama ce meniu....
Raisa Fudulu MULTUMESC.
Anaanamaria ce face printesa Miriam?
Alexia eu am vazut ca faci o gramada de chestii si am vrut sa te si intreb dar nu am mai avut timp din motive de tero: so, cum faci painea ?? si cum adica icre false??
Cria pe zambaretul si raziciosul Vladutz
tare frumos rade.
Karla ma bucur ca ai un sprijin adevarat in bona lui Luca. ep amandoi.Sa aveti un weekend minunat.
Bicky eu ti-am urat bun venit dupa ce am vazut mesajul preluat de ANne . Imi pare rau ca nu am timp sa caut in urma sa vad mesajele moderate.Fa cum a zis Roxanici si baga 5-6 mesaje scurte..."buna ..ce mai faceti" si scapi de moderator .
Roxanici pai daca ar fi dupa soacra mea..as muri de foame cu ciorbele ei cu zeama de muraturi..toate au acelasi gust la ea
dar ma bazez pe experienta mea de gatit de 18 ani si pe revistele Practic.Sa stii ca daca nu-mi place ce contine o reteta nu o fac...in rest...testam orice si iese ..
.Te invitam la masa daca vrei.
Raisa_Fudulu cred ca ai o fata tare perspicace si ponderata....pai decat sa o pui tu la cura s-a pus singura.Gata cu gluma... nu te mai stresa...papa ea cat ii trebuie poti fi sigura de asta.
Dani7 asi...acum pojar iti mai lipse.Mulat sanatate la puiuti.Nu uita sa nu te neglijezi cu rinichii.
Lilidana DD ajuta sa luati creditul si o casa care sa insemne ACASA
pentru voi toti.Asta e cel mai important.In rest...va fi greu cu acomodarea...dar se va rezolva si asta de incurajare.Stef are probleme cu Carl.Nu sa simtit bine micutul zilele astea...va spune ea cand poate.
Kitty sa stii a amie mi se pare mare lucru tinanad cont de "senzo al meu care nu baga mai mult de2 lingurite de cereale sau laegume.La mar altfel sta treaba...manaca 2 mere rase (medii ac marime) cu cereale sai baga si 40 ml suc mar cu morcov.Deci la ora 10 ... TZITZI......Aaa si apropo..si pe mine a inceput sa ma traga de bluza..ce-i mai nasol e ca o face si in public.
Mihael@ nu te necaji...100ml piure de legume cred ca e mai consistent decat 150 ml lapte...zic si eu...poate ia ajuns....apropo am vazut-o si pe Stefi la Duracell.O votam azi.
Mickin...dovlecel, fasole verde teci crude, ardei gras, ardei capia.cam atat pt congel pt micutz.Supa o fac zilnic mai nou... ca sa am si eu ce manca
Lauramar la struguri i-ai scos samburii? sau ai gasit din cei fara samburi?Ca eu as vrea s afac pt mine si nu stiu cum sa fac cu samburii.
Paxela mersi de cafea.Ce zici deal meu care s atrezit la 1 azi noapet si a canta pan al 3 .Daca il puneam jos urla...in brate canta...
sa trezit apoi la 6 pt masa si la 8 juamet era fresh....numai io sunt varza.Acu a dormit de la 10 si il aud chitaind in camera.
Mady mergi la farmacie si cere.nu e pe lista aia cu medic care necesita reteta din cate stiu. si sanatate lui Razvan.Daca ai cum du-te la spitalsa-i traga cu furtun mie asa mi-a zis acum 3 luni cand am avut problme..ca daca nu madescurc sa vin la spital sa-i curete nasucu..la ORL.
BiancaM eu nu am cantar.Am un borcanas de la Hipp gol din cel care are 125 g si cu ala masor piureul.Lichidele cu biberonul.Bun sfat ala cu alimentatia lu bebe dar daca tasu e la munca zi lumina... io cum fac? Cine ii da legumele lu ' tero?
Laura multa sanatate lui Eduard sa treaca mucii.Ati depistat de la ce e alergia?Baga ceai mult cu vitamaina C natural ssi la tien si al el...si apropo pai bine mai ..tui vorbesti de funie in casa spanzuratului...
auzi la ea fasole cu ciolan...de 100 de ani poftesc la sta...
....dar las ca vine si randulmeu...o sa ma dea la stirile de la ora 5 ca am crapat imbuibandu-ma cu fasole si varza
Coolutz....nush ce sa zic dar Victor a facut moale cand am mancat o amarata de shorma in care era putina dar putina varza tocata.Si o facusem eu in casa cu igrediente verificate...asa ca nu stiu ...dar nu am inca curaj sa bag varza, fasole si cafea...mai astepy 1-2 luni.
acu plange
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor

iunita spune:
buna...ziua cred ca e deja...
am intrat s acitesc da' de scris nu am timp. vreau doar sa spun atat:
Karla32 e bestial
bicky si Micky (hi hi hi ce tare...mda..io zic, eu rad...) bun venit! da' daca incepeti si voi sa va simtiti nebagate in seama, nepupate, nelaudate si mai stiu eu ce ne-uri.... va fugaresc pe tot forumu. scrieti frate ca se citeste... hai pupe si nu ma suparati ca azi sunt cu maturoiu!
a, si sa mai urlu si io p'aciliea: absolutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elyanneeeeeeeeeeeeeeeee, Vaaaaaaaal Lainaaaaaa cuuuuuuu-cuuuuuuuuuu... unde esteti bre?
va pupam, revin!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

elpower spune:
quote:
Originally posted by iunita
buna...ziua cred ca e deja...
am intrat s acitesc da' de scris nu am timp. vreau doar sa spun atat:
Karla32 e bestial
bicky si Micky (hi hi hi ce tare...mda..io zic, eu rad...) bun venit! da' daca incepeti si voi sa va simtiti nebagate in seama, nepupate, nelaudate si mai stiu eu ce ne-uri.... va fugaresc pe tot forumu. scrieti frate ca se citeste... hai pupe si nu ma suparati ca azi sunt cu maturoiu!
a, si sa mai urlu si io p'aciliea: absolutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elyanneeeeeeeeeeeeeeeee, Vaaaaaaaal Lainaaaaaa cuuuuuuu-cuuuuuuuuuu... unde esteti bre?
va pupam, revin!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
Hei, mi-ai luat-o inainte! Ca eu de-o ora de cand am vazut-o, am vrut sa spun tot de poza aia.

Si tip si eu in cor cu tine si mai adaug si pe Alioooonaaaa!!!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow