Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
danonique spune:
Multumesc mult pt incurajari.DE fapt ce reprezinta 3 luni din viata unei persoane?Voi incerca sa stau linistita in pat si sper ca voi reusi sa nasc la termen.DE vopsit m-am vopsit si eu ca nu am chef sa arat ca muma padurii.va pup.
danonique 25+
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Irlandeza!!!! Sa fi fericita, sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere usoara si un bebe sanatos!
Bun venit mamicilor noi printre noi! Sarcini usoare va doresc!
Sanatate multa de asemenea fetelor care au racit. Spun asta ca eu am tras o tura deja si tare nasol a fost!
Va doresc un we placut!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
gabrittza spune:
ioana te rog si eu sa-mi spui ceva de dr andrei cristian de la elias ca am vazut ca si tu tot cu el nasti.
gabrittza 20sapt+
gabrittza spune:
mitsu bishu (scuze daca nu am scris bine) primele 10 mesaje apar mai tarziu.scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare ca si eu am patit la fel!
gabrittza 20sapt+
gabrittza spune:
scuze,acum am vazut ca aveai mai mult de 10 mesaje.ai scapat de moderare.de acum vom putea sa vedem mesajele tale in timp real!
gabrittza 20sapt+
veronicka spune:
ioana,gabrittza,danoniquemultumesc pt raspuns.cred ca o sa ma vopsesc si eu ca arat ca naiba si sunt si carunta,mai stau un pic sa vad cata rabdare am apoi la treaba
veronica 17+
creata2008 spune:
Veronicka - eu nu m-am vopsit. Oricum ma vopseam destul de rar, cam de 2-3 ori pe an. Cred ca deja am un an de cand sunt cu parul natural. Si, surprinzator, parul meu, care era castaniu inchis, acum este castaniu rosiatic. Bine, si niste fire de par alb, dar alea nu prea se vad, ca eu sunt creata. Si se ascund fara sa fac eu ceva. :) Dar stiu reclama aia la Garnier, parca, cu Penélope Cruz, care vorbeste de vopseaua fara amoniac. Merita incercat, daca tii mortis sa nu mai fii baba.
miri_mik spune:
medamaya: IMPRESIONANT! fericire tripla, emotii triple, totul de 3 ori! te invidiez desi... parca totusi mi-ar fi un pic frica sa fiu in pielea ta:)
danonique, daca doctorul zice in pat, atunci e pat. ai fost la nunta surorii? sper ca nu te mai bate gandul... curaj, trece! ia-o ca pe o perioada inc ar eai timp sa citesti si sa faci lucruri pt care nu ne gasim niciodata energie:)
bine ati venit nadia, mitsu-bishu si ... nu mai tin minte cine... va pumpizam si sa aveti parte de odisei de poveste.
raportam... blocaj total d eplaman la bruno, pe partea stanga... bine ca m-am luminat si l-am dus la medic, ca era varza. face inhalatii si aerosoale amaratul, si e chinuit...si eu si mai si...
revin mai taziu,
la toata gasca pusi
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
veronicka spune:
creata si eu sunt creatadar m-au impins pacatele sa ma decolorez in primavara. la inceout eram neagra si m-am facut maro-deschis si acum s-a decolorat in roscat si arata ca ....tranta. mai ales ca mi-a si crescut parul de 4 luni si se vede diferenta se culoare caci eu naturala sunt castanie inchis.asa ca nu pot umbla mai nou numa' cu parul pins ca nu se vede asa de rau. mai vedem noi ce facem
veronica 18+
alina023 spune:
Hei, Miri, ce spui tu acolo de Bruno? Cum adica blocaj total al plamanului? Nu ma speria ca ma teleportez si eu cu Luca la doctor. Eu sunt cam panicoasa cand vine vorba de sanatatea copiilor.
Multa sanatate puiului mic!
Alina 27+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica