Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asa de creata???!

http://farm2.static.flickr.com/1407/975067981_2158f1545c_b.jpg

quote:
Originally posted by veronicka

creata si eu sunt creatadar m-au impins pacatele sa ma decolorez in primavara. la inceout eram neagra si m-am facut maro-deschis si acum s-a decolorat in roscat si arata ca ....tranta. mai ales ca mi-a si crescut parul de 4 luni si se vede diferenta se culoare caci eu naturala sunt castanie inchis.asa ca nu pot umbla mai nou numa' cu parul pins ca nu se vede asa de rau. mai vedem noi ce facem

veronica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Veronica eu m-am decolorat in fiecare luna dar cu vopsea nu am mai folosit decolorant si la Alex am facut la fel si e bine merci.
Asa ca dai inainte cu vopsitul ca nu afecteaza nimik decat psihicul daca nu esti vopsita si te simti ca muma padurii.
Pe mine ma mai cearta doctora de familie cand vede ca ma vosesc si i-am povestit ginecoloagei si a zis las-o p'asta cu aiurelile ei si vopseste-te ca nu are nimik de-a face cu bebe.

Mai intreba cineva de Tadiferon, eu nu l-am suportat, am luat cateva zile si a inceput iara ulcerul sa isi arate coltii ca eu am avut ulcer acum vreo 5 ani si am renuntat. Doctora mi-a recomandat acum Totema fiole dar astea nu se gasesc asa ca nu am mai luat fier si ma gandesc de ce sa iau daca nu am anemie !

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Wow, Creata...n-am vazut pana acum pe cineva asa cret.
In afara de negrese,dar asta-i alta poveste.
Cand ti-am vazut poza, i-a venit asa, un gand... bebe cu manutele in parul tau. Nu-i asa ca mi-s zuza?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Asa..... si uitasem sa va spun ca am fost miercuri la echo ca nu stiam sigur ce e bebe si sa vad ce mai face el pe acolo prin burtik si va anunt cu bucurie ca o sa avem o deci pereche asa cum ne-am dorit.
Suntem tare fericiti si eu mai ales ca acum pot sa ma apuc de cumparat rochite si lucruri roz !

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina023, nu e chiar asa de sumbru, dar bine ca mi-am dats eama la timp. daca vezi ca respira suierat, bronshic, si ca efectiv se umfla burta tare cand respira, atunci da, e de ingrijorat. eu n-am realizat decat la medic, dar ma deranja cum respira. acolo mi-a zis ca de fapt inplamanul stang nu-i intra aer deloc. i-a facut aerosol pe loc, in 5 minute era deja vesel si vorbaret. acu continuam acasa:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Merci, gabritta, cred ca ai dreptate... Ma refer la chestia cu moderatul.
Emiliapop, tu ai fost la echo in Ploiesti? Stii cumva ceva de echo 3D/4D unde se pot face, la cine si cam cati $ tre'be? Thanx!

Mitzu, 21+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Miri , ai grija de micutul Bruno sa se faca bine saracutul , mi-e asa de mila de el...
Creata , ala e parul tau pe bune ? Nu l-ai facut cu nimik? Parca ai mai pus poze dar nu se vedea chiar asa ...sau poate pt ca era mai scurt. A-propos de poze , parca ziceai de un shooting acum cateva zile...pai noua nu ne arati nimik?

Honey , de hotarat cu intalnirea , inca nu...mai dezbatem . Se pare ca se prefera Herastraul , insa , in ceea ce priveste ora , sunt multe pareri. Sper ca ti-ai notat numerele noastre de tel....in caz ca n-ai net sa ne potzi suna.

Eu am plecat azi mai devreme de la serviciu , ca nu ma simteam deloc bine...aveam burta pietroi de nu mai puteam sa merg...am fost pe la dr. mea de familie si mi-a zis ca sunt normale astfel de contractii si sa iau nospa si de-acum incolo s-o las mai usor cu efortul , grija la miscari bruste , aplecat , intins...S-a minunat de cat mi-a crescut burta , adevarul e ca nici mie nu-mi vine sa cred...desi ma ung in fiecare seara , am senzatia ca nu-mi mai ajunge pielea. Si am luat 10kg de la inceputul sarcinii. Mi-a zis c-o sa mai iau cel putin 10 , ceea ce ar fi de-a dreptul catastrofic...sper ca a vorbit gura fara ea.
Eu iau Materna Centrum si am auzit ca astea ingrasa rau , parca-mi vine sa le las , ginecoloaga mea insista sa le iau si m-a certat cand a auzit ca nu le vreau...Mananc o groaza de fructe , beau mult lapte , nu am carente de vitamine si nici nu sunt o silfida , asa ca bebika mea are de unde sa-si ia ce-i trebuie. N-as mai lua decat fier , ca asta am inteles ca se asimileaza mai greu din alimente.Voi ce parere aveti?

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miri, ma bucur ca nu este ceva serios la Bruno. Oricum m-am cam speriat putin.

Gatta, ginecoloaga mea mi-a spus ca voi lua suplimentul de vitamine (Elevit) chiar si dupa nastere, destul de mult timp. Ea spune ca suplimentele astea ne asigura ca nu vom avea carente grave dupa nastere.

Alina 27+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri sanatate multa lui Bruno. Sa se faca bine cat mai repede.
Fetele...voi stiti cumva daca siropul din muguri de brad e permis in sarcina???
Vreau sa-mi fac o lista cam cu ce as dori sa cumpar din Romania...caci la cum functioneaza neuronul meu in ultimul timp,sigur uit o gramada de chestii pe care mi le doresc.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Mey Creata ... ce creata esti...!!!

Super carliontii aia!! As vrea si eu
Cum reusesti sa-i intretii? Tot respectul...
Eu nu-i fac nimic parului meu si tot se incurca.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput