Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiapetcana2002 spune:

Veronika draga , eu m-am vopsit dar dupa ce a trecut trimestrul I de sarcina. Nu mai suportam. Aratam ca naiba. Avand in vedere ca lucrez la birou si toata ziua vine si pleaca cineva mi-era jena sa ma prezint asa.
M-am vopsit la o stilista pe care am intrebat-o daca a mai avut gravidute la vopsit.A raspuns ca da , si ca ea personal s-a vopsit mereu in timpul sarcinii si are un baiat de toata frumusetea.Ideea e sa fie o vopsea de calitate cat mai putin toxica. De preferat fara amoniac.Cele pe baza de plante ar fi cele mai indicate cu toate ca sunt un pic cam scumpe.

Nadia , 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Irlandeza SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE!
Gatta si eu am aceleasi simptome ca si tine.... As vrea ca saptamana viitoare sa stau acasa la pat.

toate zuzele

A venit Bebica!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Servus la toate zuzele.

Inca nu am avut timp sa ma uit la poze... dar vreau sa spun si eu bun venit celor noi. Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei miscareti si nasteri usoare.

Irlandeza, La multi ani si sa-ti dea DD tot ce-ti doaresti tu. TOT.

Fetele eu sunt racita cobza. Nu pot sa-mi dau seama cum si in ce fel am reusit, dar sunt racita rau rau de tot. Azi ma guc la serviciu cu speranta ca ma vad astia si gravida si bolnava... si poate ma trimit acasa.

Tare rau imi este.

Ma duc la serviciu si apoi o sa citesc din urma, ca am de recuperat muuuuuuuuult.

Monica-Matz 21+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

eu m-am vopsit cand aveam 16 saptamani dar am intrebat pe forum inainte,pe coafeza si pe dr si toata lumea mi-a spus ca nu se intampla nimic sa efectuez vopsirea intr-o camera aerisita si inca o chestie am gasit o vopsea fara amoniac.garnier parca.

gabrittza 20sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

stai ca am mai descopetit inca o fata FRUMOASA FOC!! Anca.Diana, tu esti!! vai dar ce poze artistice ai! ti le face cineva priceput, clar! bravos, mami sexi!
ziceai ca ai avut ceva pb? ce fel? am obs si un cercel tare fumos in buric si vreau sa te intreb dc dr.ul tau ti-a zis ceva de dat jos acum in sarcina? te intreb ca si eu am unul pus vara trecuta (dupa 4 ani de insistare a sotului meu sa-mi pun, in sf anul trecut i-am mai indeplinit o dorinta si a fost o mare surpriza pt el pt ca ii spuneam ca mi-e cam frica si ca mai vreau un copil si odata mi-a venit ca ia stai, domne, si ce dc mai vreau un copil ,vad eu atunci ce fac..). eu l-am intrebat pe dr si mi-a zis ca sa-l las acolo in pace ca se va juca moasa cu el la nastere - bine, dr meu e si f mistocar si-mi place! insa de curand am avut niste mici dureri pe la gaura aceea si ma tot uit cum se cam umfla buricul si cercelul saracul pare ca nu prea mai are loc... ma rog nu stiu dc ma intelegi insa zi-mi cum e pe la tine.

tks a lot
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu m-am vopsit tot asa, cu nasul intr-un geam deschis...

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ehm, ehm...
Nu stiu ce se intampla ca eu nu prea imi vad afisate mesajele... Adica mi s-a intamplat de vreo 3 ori... Anyway, spuneam ca sunteti foarte active, abia are omu' timp sa citeasca si ca va multumesc pentru urarile de bun venit, in special Ginei M care a participat direct la "adeziunea" mea la listutza.
Pupici la toate zuzicile, sa va creasca burticile!

Mitzu, 21+ cu baby neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hey zuzicile.
Am venit si eu de la cumparaturi.Am zis ca iau doar catev chestii, si cand colo am luat o gramada. Sper sa nu depasesc 20kg la valiza, caci ma pun astia sa platesc o gramada,la check-in.
De vopsit, cred ca am sa ma vopsesc si eu, caci arat ca o bunicuta.Poate gasesc la maica-mea o vecina care sa ma lase in curtea ei ...sa desfasor activitatea respectiva.
Fetele... mie mi-au aparut, de vreo3-4 saptamani...cosulete pe piept,rosii.Nu ma deranjeaza, doar ca-s tare inestetice...Am intrebat doctorul ce-i cu ele...si raspunsul a fost ca-s .. gravida..asta e. Deci, ca-i normal sa-mi apara. Acum insa, vad ca-mi apar cosuri si pe fata...ori eu n-am avut nici in perioada adolescentei probleme din astea.

Va pupic dulcic .
Ma duc sa-mi termin de facut valiza, de bagat rufe la spalat,uscat,calcat.

PS:Ati hotarat locatia si ora pentru intalnirea de pe 30 Sept????

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiapetcana2002 spune:

Am incercat sa pun pe forum cateva poze cu mine si una cu bebica de pe la 17 saptamani . E scanata , e un pic neclara dar eu sunt tare incantata de ea.O sa mai incarc cateva din calculatorul de acasa , ceva mai noi de la mare de anul asta. Acum va las cu bine. Am plecat la eco 4D.Sper sa vin cu vesti bune.

Va scriu de acasa noutati.

NAdia , 22+

http://community.webshots.com/album/560780016BZagUH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata zuzele
"La multi ani" Irlandeza. Sa fii fericita, iubita si sa ai parte de un bebe sanatos si frumos.
Mai da scrieti nu gluma, n-am apucat sa citesc, acu merg in urma
Darene multumesc pentru link, caut, sap, sa gasesc ceva ce ar merge si la noi si la ei, si sa-mi si palca. Offffffff.
Bun venit noilor zuze, sa aveti o sarcina si o nastere usoara.
Am fugit sa citesc.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput