Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 9

miria_cristina spune:
Am auzit si eu, dar au si conditii bune.
Bine, nu zic ca as da-o acolo, dar era una din gradinitele bune din zona.
Parca as opta si eu pentru aia din 13 septembrie, dar trebuie sa merg sa vad cum sunt educatoarele si cum arata pe dinauntru, ca pe dinafara nu e grozava comparativ cu cea de la Puisor.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

andreap spune:
Miria,mai mult ca sigur program scurt inseamna mai putin,probabil 12-13 maxim 16,zic eu.Atunci cele care se numesc 'cu program prelungit'???
Roserb,pai daca la Puisor e asa inghesuiala..cred ca renunt!Iar la faza cu tupeul..stau mai prost!O sa vad cum naiba fac,da' nu-mi vine sa merg cu 'plocon' asa fara sa cunosc pe cieneva!..3 ore
..sa-ti mai pove ca fac 20 minute pana la servici
??..nu da!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
3 ore..sa-ti mai pove ca fac 20 minute pana la servici
??..nu da!
draga, ma plictisesti!

Roxana&Co
POZE CU PITICII

aime spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
??..nu da!
draga, ma plictisesti!
Ma bag si eu ca musca-n lapte (dupa ce-am reusit sa citesc tooot), eu fac pana la servici doar doo minute

aime si

aime spune:
Acu, serios, uram sanatate la toti piticii, Silviu, mititelu de el, sa scapati mai repede de belele.
Noi suntem bine, bronzati de soarele asta bland de toamna, ii place la nebunie sa stea afara toata ziulica, la topogan, la leganus, mai ales ca nu le imparte cu nimeni (nu ca ar fi egoist, da are el asa un fel de-a spune "sunt ale mele, mami" ), ii place sa vorbeasca cu cainele, e fooooarte sfatos, il batuceste pe spinare de zici ca-s cei mai buni prieteni, sta dupa tati si zice ca face "teaba", langa noi a inceput constructia altei case si au sapat cu un excavator mic, a stat lipit de gard si era efectiv fermecat.Ii prieste de minune aici si chiar se vede si dupa cum mananca ca ii e bine. De cand ne-am mutat, face numai la wc, olita are praf in garaj pe ea, si papa la masa cu noi, scaunul de masa a ramas la bunici.E uimitor mai tot timpul, alintat si am constatat ca vorbeste f bine, corect si are multe cuvinte in vocabular (asta in comparatie cu niste copilasi de varsta lui cu care am mai intrat in contact). asera ne uitam pe baby tv, la povestea de seara si la un moment dat pe ecran au aparut fel de fel de desene colorate (tringiuri, cercuri, patrate, etc) la care el "mami, aste-a figuri geometrice?"
...am ramas muta, ptr ca nu e un cuvant pe care-l folosim frecvent, dar el a bagat la cutiuta si mai ales l-a folosit cand trebuia.
Ionela cucuietele si pe mami cea care ne binedispune, chiar cum ai invatat japoneza ca mi se pare atat de imposibila
?
Try felicitari vorbaretului-umblaretului, cum trece vremea.
aime si Vladimir

roserb spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by roserbquote:
??..nu da!
draga, ma plictisesti!
Ma bag si eu ca musca-n lapte (dupa ce-am reusit sa citesc tooot), eu fac pana la servici doar doo minutena, mutati-va in provintzie mey
In cazul asta tu ma plictisesti si mai tare!

Serios vorbind, pupam vladutul matematician!

Roxana&Co
POZE CU PITICII

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
si eu caut gradi...dar mai intai caut finante pentru gradi fiindca la stat acolo unde vreau eu este abia de la 4 ani asa ca mai avem de asteptat... sau ne scormonim puternic in buzunar
miria, andreap ...bafta sa gasiti locuri la gradi acolo unde vreti
paxelina, cum mai este silviu, cum a trecut noapte deliutza dupa vaccin?
adriana, ce grijuliu e tudor si pe el si pe bia
roserbina...4 ore pe zi in trafic?...cred ca mai bine iti iei decat
ce bine ca este Bia cu mihnea la gradi...ma bucur ca sunt mai bine amandoi
aime, matematicianul
oti, acum tre' sa intelegi si tu ca el sta singurel si-si face de lucru pe la pc aveam o colega si tot asa zicea ca sotul ei sta nopti intregi la pc si se joaca...si alta saraca i-a spus...bine ca-l vezi acolo...lasa-l in pace ca poate-i trece
ca al meu pleaca cica la o bere si nu mai vine
si al meu a avut o per din asta...se juca in retea CS...dar i-a trecut repede
azi dim cand a plecat la gradi alex azis ca-l doare in gat...am si sarit pe el cu tratament sa nu inceapa cu vreo tuse urata...abia astept sa vad cum este cand vine acasa...
va pup pe toate s pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

onitza spune:
Insanatosire grabnica micutilor!
AM dat azi test de evaluare picilor si ce credeti? o fetita a copiat, mai sta si in prima banca!
clasa a 2-a bre!!!!
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

try spune:
quote:
Originally posted by paxela
ne laudam ca suntem bine?
ehee azi am vaccinat fata, deci vor urma 2 zile de marrr carrr barrr, si cum nu e de ajuns
Silviu a facut otita
, am fost la dr
, una din cele care il mai vazuse, si care ma luat cu va stiu de undeva( pai in pana mea de cate ori vin ar trebui sa sti si cat port la sosete), ii spun care e treaba in timp ce fimiu plangea ca il doare, ea vb cu o alta dr
, se uita la el, si incepe cu dalea de imi venea sa o omor" dar pe copilul asta chiar nu il vede nimeni, cum a ajuns in halul asta,e o otita urata si la cum este mai are putin si da in pneumonie
" iam explicat sca si ea face parte din lista lunga de dr care lau vazut si dau din umeri
, sui nu ia picat prea bine, a replicat ca ea nu a vazut copilul asta( dar de unde ma cunoaste?), fisa nu o aveam dar deabia astept sa ii dau cu ea in cap, sa imi zica cine la vazut daca ea nu
, a primit tratament evident din nou cu augumentin( cred ca isi iau o mare cota parte de nu stiu sa prescrie altceva) desi iam zis ca a luat de sute de ori fara efect, ea se uita ceva la modul taci ca nu sti ce vorbesti
am iesit din cabinet dupa ce statusem la usa o ora cu el in brate plangand ca il doare , cu un tratament care la mai luat de sute de ori, fara efect, am ajuns in masina si ma apucat un bocit, ca pe bebelusi, un plans dala isteric de nu ma mai puteam opri, cred ca mai am putin si o iau razna
asa ca in urmatoarele zile daca ma dati disparuta sau sunt de lustra cu o sfoara de gat danduma uta in bataia vantului, sau pe la balaceanca si va astept cu chiftele ca bnanele e scumpe taica
Paxelina, sunt alaturi de tine. Stiu ca mai sutn si perioade de-asta cand se strang parca toate si totul merge anapoda. Eu am incetat de mult sa mai plang ca un copil mic. Cel putin curele de plans pe care le-am tras la Adrian m-au intarit si acum nu mai pot plange asa usor. Inainte plangeam din orice, ma consumam, nu puteam dormi noaptea, stateam si ma gandeam la o problema pana mijeau zorii. Dar uite ca semnatura mea are dreptate iarasi a mia zecea oara si tot ce nu ne doboara ne face mai puternici. M-am intarit, la balaceanca n-am ajuns si nici streangu' de gat nu mi l-am pus. Si, fie vorba intre noi, nu te vad in stare. Iti trebuie mult curaj sau inconstienta s-ajungi sa-ti pui streangu' de gat

Cred ca e epuizanta experienta cu mucisorii lui Silviu, in sensul ca bati mereu la usi inchise si nimic nu se rezolva.
de ce-ai zis ca la munca e mult de lucru? la ce te-ai referit. Sa nu-mi spui ca mai si muncesti?
Pupici tie in primul rand ca stiu ca Silviu si Delia sunt si or sa fie ok.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

try spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
[try pupim puiul cel ambitios, si la cat mai multe bucurii din partea lui!!!; ma bucur nespus cand aud despre realizarile lui Andrian, dar ma gandesc sa nu se oboseasca prea rau, la inimioara?!
Ionela, gaurica lui la inimioara nu e o problema pt activitatile lui zilnice si nici nu cred ca va fi o problema pt a face sport ca orice copil. Probabil ca nu poate face sport de performanta in sensul ca nu va putea sa ajunga la performantele unui copil perfect sanatos, dar asta e mai degraba din cauza DBA-ului si mai putin din cauza gauricii in inimioara. Are cam 1 mm si nu prezinta ncii un fel de factor de oboseala pt el. E cu totul alta situatie decat a fost la Mihaita care a avut 9mm. Sunt o gramada de oameni care au stfel de mici gaurici in inima si nici n usti ude ele sau ajung sa si le descopere tarziu in viata.
Iar referitor la responsabilitatile de tata, tu pana si pe-astea le povestesti cu umor. Sunt sigura ca asta te ajuta mult sa treci peste probleme si sa mergi cu fruntea sus mai departe. Eu ajung in faza asta dupa indelungi transformari. Si cand ajung acolo acea persoana deja nu mai conteaza prea mult pt mine.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"