Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Dana, Try, pe mine ma dispera al meu cu jocul pe calculator, scriu la ora asta tarzie pentru ca nu am loc de el seara. Imi vine sa explodez, macar sa intram pe rand serile, da de unde, a pus fundul pe calculator si nu-l mai pot misca de pe scaun. Unde mai pui ca din salariul meu se plateste jocul asta , ce fraiera sunt. Acum doarme porcusorul, este epuizat.

Otilia, la sotul tau cred ca e alt sindrom. Cred ca el e inca in faza copilariei. La el situatia personala cam a intrat in conflict cu cea familiala. El de-abia termina cu studiatul (viata de student, tendinta de neasumare a responsabilitatilor, viata dulce si frumoasa, eheee), iar pe de alta parte e parte integranta dintr-o familie cu copil cu toate responsabilitatile care deriva de aici. Cele doua situatii sunt un pic conflictuale la el. Iar faptul ca a fost mult timp departe de voi doua nu l-a ajutat sa inainteze in rolul de tata si de aducator de paine in casa. Daca mai pui la socoteala ca barbatii se maturizeaza si mai greu decat femeile... uite-asa ai obtinut una bucata purcelus care doarme obosit de jocuri pe calculator .
Stii ce le-ar trebui unor barbati cateodata, sa cadem la pat vreo 2-3 luni si sa stam prin spital si ei sa trebuiasca sa se descurce cu toate in acest timp fara ajutor de la mamici, soacre etc. Si dupa o astfel de experienta cred ca ori s-ar trezi la realitate, ori si-ar lua lumea-n cap si s-ar duce invartindu-se. Cre' ca barbate-miu ar ramane marcat pe viata si apoi daca iar se culca pe-o ureche trebuie doar sa-i spun "vezi ca te las acasa cu amandoi copiii" si-poi sa vezi cum intra-n priza . Eheee, vise taica, vise.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

try,asa m-am rugat eu primavara exasperata de nepasarea sotului meu si totalul dezinteres fata de casa:sa fiu bolnava macar 1 saptamana,da' rau,sa vad ce face..si am fost bolnava 1 luna!si schimbare majora.. nu prea.Mariuca mai mult cu bona(oricum el era la servici,eu prin doctori..),seara o mai lua la joaca el,sa ma lase pe mine..cam atat.Crezi cumva ca a facut piata?curat?mancare?nooooooo....asa ca m-am invatat minte,acum ma rog ptr.sanatatea mea.ca pe el nu-l voi schimba,indiferent ce fac!pe moment poate face,de gura mea,dar maine o sa uite si o luam de la capat.asta e..are si partile lui bune.am mai spus-o..
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, ai dreptate mai bine sa fii sanatoasa
onitza, asa-s elevii, mai trag si cu ochiul ce face paulica, cum se simte?

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try,, pai ai dreptate , mare dreptate raman aii cu voi , ca la balaceanca n-am pilesi fara nu ma baga nimeni in seama iar sa imi pun straeangul de gat am nevoie de sfoara , careca sa o cumpar imi trebuie bani, din care n-am ca ii trebuie la baiat pt doctorii asa ca.....
de muncit, da mai si muncesc, asta este principalul motiv din care silviu merge la cresa

delia a ttecut cu bine si de vaccinul asta, fara febra mare fara maraieli , noroc ca nu seamana cu fratisu, acum sa vedem dintii, caci inca nu avem niciunul, desi Silviu avea deja 2 la varsta ei
silviu e binisor, e chiar f bine as putea spune in ciuda celor supse de dr asta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

paxela, ma bucur ca sunt mai bine copilashii si tu ai un "aer" mai optimist pe toti
la ce dr ai fost cu el?
ca eu acum ceva timp am nimerit la Lepadatu de la budimex si cand am iesit de-acolo eram zob, (atata reusise sa ma sperie) ce are asa si pe dincolo...imi daduse antibiotic puternic sa ia alex si cand am mers la dr de fam(ma dusesem doar sa-mi transcrie reteta si el zice...hai sa ma uit si eu) mi-a zi sa-i dau doar antitermice(panadol cu nurofen alternatvi la 4 ore) si picaturi in ureche otocalm...in 2 zile n-a mai avut nimic asta mic...asa ca macar o data am avut si noi noroc si am scapat repede de otita si fara antibiotic...
e bine daca poti merge cu el si la alt dr...sa asculti si o alta parere...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ei, andreap, era asa o figura de stil, ca asta le-ar mai trebui copiilor mei, sa ajunga si ma-sa pe butuci .

paxela, vai de fundu' tau si cu lucrat de-acasa. Asa am fost si eu un an de zile cat am stat acasa pt alex si tare stresant a fost. Am apreciat linistea si pacea de-abia cand am fost in concediul de mat. cu adrian si am realizat ce-ar fi insemnat sa fi lucrat de acasa si de data asta cum a fost prima data. cert e ca nu as fi putut, chiar daca ma simteam eu zmeu la inceput. Noroc ca n-a mai acceptat sefu'.

Am uitat sa va spun ce a facut alex ieri. Mi-a inmuiat sufletul.
La pranz iar a facut pishu pe el in pat (nu-sh sincer ce-i cu el, in 2-3 sapt. a facut de atatea ori pisu ba in somn, ba treaz, ba pe jos cat n-a facut de la inceputul anului pana acum). E ceva cu el de face asta. Pana acum am gasit mereu cate-o explicatie: ba a fost pus la nani fara sa faca pisu, ba a baut f. multa apa+suc inainte de culcare.
Dar ieri maica-mea mi-a zis ca l-a pus sa faca pisu inainte si nu pare sa fi baut prea multa apa inainte. Ce ma pune pe ganduri e ca si la somnul de pranz, care e scurt, a ajuns sa faca asta? Ma rog, ajung acasa, imi spune maica-mea si-i spun lui alex (care tocmai era in bratele mele si ne harjoneam): ce zici mami, punem pampersi ca la adrian? Pai de ce-ai facut iar in patut? Ce sa-mi raspunda bietu' copil? Mi-a zis doar ca nu v'ei pempeshi ca la aidan. Cert e ca si el e constient de asta. Pt ca aseara la culcare s-a dus si si-a luat o paturica (cu care de regula ne invelim noi seara la tv) sa si-o puna in pat ca sa nu mai faca pisu in pat. Imi tot explica cum pune el patutica pe pat sa nu mai faca pisu pe pat (sigur a auzit-o pe maica-mea care-mit ot spunea ca de ce nu-i pun o paturica sub el ca sa nu mai ajunga pisu la saltea). Si vine cu paturica de jos si m-a asteptat sa-i dau lui adrian sa suga si apoi ma intreba cum sta putu'ica pe pat? (vroia sa spuna cum sa puna patura ca el nu stie).
Si apoi stateam si ma gandeam oare ce-o fi in capsorull ui, mititelul, o fi crezand ca daca pune paturica, nu mai face pisu deloc? M-a miscat faptul ca el singurel vroia sa gaseasca o solutie la problema.
Si vreau sa va spun ca inainte ed culcare s-a dus de 3 ori la baie sa faca pisu ca sa fie sigur ca nu mai are nici u npic de pisu in el. Odata a facut inainte sa intre in cada la baie (lucru pe care-l face in mod regulat). Dar apoi si dupa ce-a facut baie il vad ca se duce sa faca pisu. Si cand m-am dus sa-l pup de noapte buna iar mi-a zis ca vrea sa se duca sa faca pisu, se vedea ca-l stresa ideea. Era ca un om mare care are responsabilitatea proriei griji. De-aia m-a miscat asa de mult.

adrian iar a dat-o-n 3 sculari pe noapte, nu-sh ce-are. O sapt. mi s-a sculat numai o data, sapt asta e pe tura de 3 sculari. iar eu am ajuns chiauna la servici azi, imi venea sa ma culc pe canapea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica am fost cu el la policlinica unde merge el de obici dar pe tura cealalta, iar orl-ist bun nici nu stiu unde sa mai caut, la alexandrescu am dat doar de idioti, la budimex l-au operat de polipi dar degeaba, la policlinica armatei alti destepti, am fost si la nenea din rahova( imi scapa , cel la care merge si andreap) tot rezultate 0, in policlinica la gomoiu, la policlinica de pneumonologie, in ... mai sunt cativa
acum o sa merg pe mana lui asta sa vedem ce o fi, am inteles ca profesional ar fi buna si pediatra va vorbi special cu ea despre el, poate ii da de cap, caci degeaba ma duc eu la unul si la altul care nu ii stiu trecutul caci efectiv am intalni cazuri care nu ma credeau sau...expresii de genul"doamna eu va inteleg ca nu stiti ce sa ii faceti ca va e mila ca e bolnav, dar sa ii vedeti pe aia saracii de fac pe langa rinite si crize de astm"
inca sper la un rezultat, si ii multumesc lui dumnezeu ca problemele lui sunt doar cu nasucul, ca nu are doamne fereste ceva grav vreo boala nasoala sau mai stiu eu ce caci la profesionalismul si dedicatia dr din tara asta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

of paxela...ai fost la atatia dr Doamne ajuta sa se faca silviu bine
try alexutul...Doamne ce scumpic trebuie sa fie...las' ca rezolva el problema cumva...poate-i este frig cand doarme...cine stie...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, cum ai tu dreptate mereu. Si mie mi se spune ca este bine ca jocul il tine seara acasa, de fapt chiar nu iese nicaieri, are servici seara si s-a intamplat sa nu iasa 2-3 zile din casa. Deocamdata a iesit de 2 ori cu fata in parc si in rest ma mai ajuta dar nu foarte mult. Plus ca are noroc de un copil independent, se imbraca/dezbraca/incalta/secalta, mananca singura, ba chiar s-a dus si la baie singurica doar l-a strigat sa o stearga.
Alexa, ma bucur ca ati scapat de reactia la vaccin si Ana a fost ok azi si ma gandeam sa te intreb ce mai face fata ta.
Ioana, urasc copiatul sau orice alta forma de injosire pentru o nota . Penibil, daca de mici incep asa, ce-o fi in capul lor. La facultate primeam fiecare subiectul nostru sau uneori primeam o foaie cu subiectele si nici nu stiam ce are vecinul. Alta varianta este sa ai mai multe seturi de subiecte astfel incat nimeni din stanga/dreapta si fata/spate sa nu aibe aceleasi subiecte.
Andreea facem galerie, ati muncit corespunzator ? Ai dreptate este groaznic sa fii bolnava si cu un copil in grija. Sper sa nu mi se intample in urmatoarele 2 luni, eu am bolit destul anul asta.
Roxana, in ce metropola stai draga? 3 ore este enorm si ai un motiv tare intemeiat sa schimbi locul de munca.
Aime, 2 minute, este , asa da viatza mai ales ca amandoi lucrati in acelasi loc si deci puteti petrece mai mult timp cu Vladutz.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Try,stiu ca e doar o 'figura de stil'..numai ca si eu am zis ca doar as vrea..si chiar s-a intamplat!.pupici la nazdravani!
Paxela,Stanciu se numeste dr.Bafta multa cu cel pe care-l ai acum.
Otilia,nici macar nu vreau sa ma mai gandesc.....ca mai rau imi fac.parca am luat-o razna!Aseara la baby expo erau o multime de gravide..ma uitam asa cu..dor dupa ele..sunt dusa,e clar!Sper sa se intample cat mai curand,daca nu cred ca ma..glumesc.
Deci aseara am fost la baby expo..parca din ce in ce mai putine lucruri pentru copii marisori;caruciare,patuturi....hainute,dar la preturi...i-am luat totusi niste patine cu rotile(desi o sa-mi blestem zilele cred),ceva pantalonasi..cam atat.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput