Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata!

ANDREEA - Gradinite despre care am auzit c-ar fi bune in zona la noi ar fi: cea din spatele postei Puisor, cea din Sebastian, cea de pe Iancu Jianu si cea din 13 Septembrie.
Mai sunt si altele, dar mai departe de noi.

Eu nici nu stiu cum sa fac. Ar trebui sa merg, indiferent daca stiu sau nu pe cineva si sa intreb cum se procedeaza si cand o fi cazul sa dau "atentia".

Habar nu am!

Este adevarat ca mai pot sta acasa, dar imi era bine daca stiam ca fata s-a adaptata si eu imi vad de servici cand o fi sa fie. Asa, nici nu stiu cuum voi proceda. S-ar putea sa incep serviciul mai repede si atunci cu cine o las pe Dami?

Nu-s pretentioasa si nici ea. Se adapteaza repede, dar cu toate astea nu am pe nimeni cu care sa ma ajut.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

IONELA - Multumesc, dar era vorba despre femeie la curatenie.
Si eu m-am grabit sa vad despre ce-i vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumesc fetelor de incurajari
andrea si noi la baby expo dar maine la 14, noi suntem in cautare de caciuite si rochite, poate mai vine vreuna din voi si ne vedem pe acolo

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Unde se tine si cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria..pe cea de la Puisor o stiu,din iancu jianu la fel,13 septembire..dar pe Sebastian..unde e????Si cum naiba s afac:.."buna ziua,cui dau spaga sa-mi primit fata..???"Eu nu prea le am cu astea..
paxela,eu voi merge azi dupa munca,pe la 17.oricum maine la 14 sunt la munca

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Cea din Sebastian este cea de langa La Fourmi. pe colt, la o intersectie pe acolo. E mare si, cica, buna.

Nici eu nu stiu cum voi face.

Cea de pe Iancu Jianu o stiu si chiar am pile acolo, dar mi-e mult prea departe. N-am cum ajunge in fiecare dimineata pana acolo cu fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

inainte de toate vreau sa le urez sanatate tuturor puiutilor bolnaviori: silviu, paul, damiana si mamica ei, amily si arisa, sper ca nu am uitat pe nimeni
monica esti o scumpa . multumim de -ici
noi am scapat deocamdata de raceli, au fost ei muciosi cam cand a inceput sa se raceasca vremea dar le-a trecut. poate are importanta si tratamentul de imunizare pe care il fac. eu am mare noroc cu ei ca isi sufla nasucul destul de biine...bianca mai greu dar tudor chiar bine il sufla, uneori ma distreaza la culme tudor ca-si ia singur servetel si incearca sa-si sufle nasucul...daca l-ati vedea ce haios e ca nu-si tine servetelul unde trebuie dar de suflat sufla cu incredere . eu cred ca copilul asta va fi un pedant si jumatate, la masa daca nu are servetelul langa el sa se stearga pe guritza nu incepe sa manance , si dupa fiecare inghititura se sterge. acum cand merge la gradi inainte de a pleca o intreaba pe mama "buni ai pus servetele si ceai cu sirop?"

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,cea de la iancu Jianu nu e f.departe de mine...pe cea de pe Sebastian nu o 'vizualizez'inca.Eu ma gandeam la cea de pe 13 Septembrie,da' e cu program normal.Asta inseamna pana la pranz?doar daca bona mai poate sta si la anu'.Si ma gandeam ca fiind cu rpogram scurt,poate nu e asa inghesuiala..
Baby expo incepe azi,tine pana dumincia,de pe la 10 dimi parca pana pe la 19,e la sala polivalenta,in tineretului

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Da, aia din 13 Septembrie e iarasi bunuta si destul de aproape.
Nu cred ca program scurt inseamna pana la 12. Pai, si dupa aia ce fac?
Este pana seara cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Pupici tuturor!
Am intrat camm rar ca a fost agitatie pe la munci.

Paxela, imi pare rau ca treci prin chinul asta. Eu zic inca o data sa schimbi doctorii, eventual cu unii care profeseaza si in spital si au experienta. Multa sanatate!

Ionela, , esti o simpatica.

Miria, la gradinita de la Puisor sunt 40 copii in grupa, mai precis dorm cate doi in pat. Altfel, gradi e ok, am o amica care are fetita acolo.

Andreea, cu tupeu draga,si fara jena, ca nici ele nu au, te duci direct la dna directoare, expui problema si introduci plicul. Dir de la Puisor primeste cu drag, cel putin amica mea a reusit fara probleme.

Try, ma bucur tare ca ai un pui vorbaret, cred ca e tare haios, faza cu scara m-a distrat tare.

Miki, ce mai faceti voi?Toate bune?

La noi nimic nou, Mihnea facea de dimineata fitze ca nu sta la gradinita, pana la urma l-a pacalit Bianca cu niste jucarii, l-a imbracat cu halat de bucatar si cu palarie asortata, si a uitat de mine. A invatat deja cateva poezii si mi le-a tot recitat acasa, cica e activ si toata ziua ridica mana sa raspunda (chiar daca nu stie). Am cam scapat de nasuri infundate , acum e bianca un pic atinsa.

Eu imi caut servici in alta parte, acum doua zile am facut 3 ore si un sfert pana acasa ,am crezut ca innebunesc. Deja imi vine sa dau naibii toate avantajele de aici, 4 ore pe zi pe drumuri in masina ma dau gata.Sper sa gasesc ceva mai aproape de casa, ca nu mai pot asa.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput