Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 19
FELIS spune:
MIKI...
si noi va pupam precum Alexander iubaretul...
ANNE-MARY... nu te-am uitat... chiar ma intrebam cd ai sa apari... inca nu m-am uitat la poze... 
Am actualizat si noi pozele cu album de sept-oct 07
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
ROSERB imi place intelectualul tau...
si Mihai ar trebui sa poarte... dar nu prea il vad eu pe el tinand asa ceva la ochi...![]()
ANNE-MARRY de mult tare nu l-am mai vazut... Ce relaxat e aici...
Felis si
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
ONITZA... sanatate lui PAul... pe cd cafeaua?
Felis si
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
Otiliav spune:
Monica, de fapt am fost la Mica Sirena la Tandarica pentru ca la Alba ca Zapada nu mai erau locuri joi cand s-a dus prietena mea sa ia bilete. Invatam si noi cum merge treaba. Dar a fost frumos chiar si pentru mamici
, pustii nu s-au plictisit si au fost atenti cat de cat. Chiar sunt multumita cum a decurs prima iesire la teatru.
Try, ma bucur ca a decurs totul bine.
Alexa, stii ca asa a inceput si Ana, e clar ca nu ii putem tine legati. Daca nu mai tii minte pot sa pun o poza de la un an ca atunci se vedea cel mai bine cum i se curbasera picioarele din cauza greutatii, dar se rezolva cu tratament si rabdare.
Felis, cum mai esti, sper ca nu la fel de ocupata. Voinicul ce mai face, va alearga prin casa ca pe masinute vad ca se urca
?
I-am admirat pijamalutele lui Mihaita, intr-una dintre poza banuiesc eu ca este bona si mi-a placut si de Mihaita la oglinda sau tu cu Deliuta in brate dar poza care m-a fermecat este cea de aici, esti
, iti sta foarte bine la birou si costumatia de nota 10, bluza albastra iti pune in evidenta ochii tai frumosi.
Anne-Mary, sa va traiasca gradinarul!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:

felis, anne-marry v-an vazut copilashii si pe voi...
pe toti sunteti niste frumosi
sanatate lui paulica si mihaita sa le treaca mucisorii 
oti, ma bucur ca i-a placut anutei
teatru
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
mariussimiuc spune:
Cei mai buni prieteni ![]()
Pupici multi lui Mihaita cel nazdravan si pentru mamica lui cea mumoasa. 
Pupici si pentru Paulica bolnavior si pentru mamica lui cea exigenta cu elevii.
A avut si Robert un episod de raceala,acum a trecut si am trecut la imunizarea cu IRS 19 si Septilin,speram sa avem rezultate.
Ionela,si la noi e cam la fel...Lui Robert cand i se pune pata pe ceva si nu-i dai/faci...apoi tine-te frate...Ba mai rau imi si spune : "du-te de aici" "unde sa ma duc mai?" "nu stiu...la piata" 
Felicitari Deliei pentru primul dintisor.
Paxela,stii ca ala care vede prima data primul dintisor tre sa ia un cadou la fata? ![]()
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
da da...asa e... miha are dreptate...si eu o tot puneam pe mama sa se uite sa vada daca le-a iesit ceva in gura 
![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
da da...asa e... miha are dreptate...si eu o tot puneam pe mama sa se uite sa vada daca le-a iesit ceva in gura
Daaa...si eu lasam asta pe seama nemurilor si a prietenilor veniti in vizita...

Miha
si Robert 
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, cum mai esti, sper ca nu la fel de ocupata. Voinicul ce mai face, va alearga prin casa ca pe masinute vad ca se urca?
I-am admirat pijamalutele lui Mihaita, intr-una dintre poza banuiesc eu ca este bona si mi-a placut si de Mihaita la oglinda sau tu cu Deliuta in brate dar poza care m-a fermecat este cea de aici, esti, iti sta foarte bine la birou si costumatia de nota 10, bluza albastra iti pune in evidenta ochii tai frumosi.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
OTILIA...
multumim... Bona nu e in nici o poza... cred ca te referi la poza cu pisica.. suntem acasa la colega mea de servici... care are si pisica ... si spre fericirea mea... care mi-e o frica groaznica de pisici... pisica ei a trebuit scoasa cu fortza sa stea 30 sec la pozat... dupa care s-a refugiat in ascunzisul ei... Sunt la fel de ocupata din pacate... dar nu am lucrat la fel de mult pt ca m-am simtit rau... asa ca in viitorul apropiat voi fi si mai ocupata ca sa recuperez 'relaxul' de zilele astea cat am zacut...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
ochi_verzi spune:
si de la noi!
Am vazut poze cu micul intelectual, i sta grozav
...am fazut si-o burtica frumoasa si fericita
,...mica vedeta cum merge ea si fratiorul dragastos
,...am facut cunostintza si cu micul Teodor(Anne-Marry)
si l-am vazut si pe Mihaitza cel inventiv cum i place sa se joace la veoza iar mamica lui e o frumoasa (d-na din poza cu pisica e bona?)
Paxela, felicitari pt dintisor, sa aduca
maselutza cat mai multi si fara dureri.
Ioana, spor cu prichindeii si sanatate multa lui Paulica(cu cine sta acu' cat e racit?)
Noi nu prea avem noutati, adica avem...Diana a vazut intr-o zi, la o librarie un aragaz cu vase si cum i place sa faca pe gosodina mi-a cerut sa il cumpar. Cum nu aveam atatia bani la mine, i-am zis ca il vom lua de ziua ei, care se apropie cu pasi repezi(mai un pic si-i 22 noiembrie)...a fost foarte incantata de idee, asa ca tati s-a dus la doua zile si l-a luat, in vreme ce noi eram la joaca si l-a pus bine, dar vazand cat de mult vrea fata lui aragazul si tot aia zicea la fiecare juma de ora, n-a rezistat si i l-a dat...s-a bucurat grozav, asa ca acu' mananc pui, pizza si ou ochi(din dotare) a si mai beau si cafea sau ceai...e foarte incantata ca atunci cand baga ceva in cuptor apasa pe un buton si se aude ca si cand se prajeste...Dupa lungi cautari, i-am gasit si-o blanitza alba pt nunta,ca deh la noi e munte si-i rece dar, inca nu-i sezonul pt asa ceva.Noroc cu mama ca i-a gasit tot la Tg Jiu.
Aaaaa, acu' doua zile a facut o noua cunostinta cu pamantul...avea gura plina cu nisip si bineinteles o noua "mustatza Hitler" ca doar mai avusese astfel de julitura sub nas si in vara si-i trebuia pereche...
In rest e bine, i-a trecut si raceala si infectia urinara.
La scoala totul e ok, joi am fost la chef cu colegele sa sarbatorim ziua educatorului si vineri am stat acasa, ca defapt vineri a fost ziua cu pricina...
Hai ca am pus si ceva poze
Va
si va dorim o saptamana frumoasa!
Diana 22.11.2004