Comori de nov-dec 04 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

scuze am trimis mesajul fara sa vreau; Arisa ma bruiaza rau de ma scoate din balamale; cica sa-i dau eu sa pape ca iei ii este lene sa manance, asta ptr. cda vede ca lui Emily ii da sotul, asa face mereu, dar m-am hotarat s-o lase sa urle cat o vrea, am devenit insensibila; nu se mai poate, este uneori insuportabila, iar soata si cumnatamea ii scoate coarne mereu, si Arisa a devenit o obraznica cu mine, si mai rau uneori Emily are tendinta s-o imite;

hai ca am deviat de la subiect rau, dar m-am enervat adineauri rau de tot, dar nu vreau sa ma exteriorizez ptr ca am vazut ca nu are efect, tre` sa fiu cat mai muuuult posibil de nesimtita, ptr ca da roade

Paxelino felicitari ptr. primul dintisor, sa fie fara maraieli si alte minuni!!!; am vazut si performantele Deliutei!!!; sigur are varsta pe care o are?; nu iti este teama sa nu i se strambe picioarele?

Try felicitari ptr. reusita operatiei lui Andrei, refacere rapida si sa speram ca hemoglobian va creste cat mai repede

mariussimiuc pe burtic si lui Robert

Octavia sanatate tie si lui Amon; -ci multi lui Kenzo pe lovitura primita, sa se "repare" mai repede, si sa devina cat mai repede puternic sa ii pe toti rautaciosii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
paxelina dar repede se mai "misca" deliuta...felicitari pentru dintishor...ah ce-mi place perioada asta cand in fiecare zi mai apare o noutate si mergareatza si pe fratiorul ei(cum se mai simte? mai are mcuisori?)
ionela-roxana, si la mine alex este uneori obraznic...din ce in ce mai rar in ultimul timp trebuie sa recunosc...pentru ca l-am "pedepsit" cu ce-l doare pe el mai mult...pc-ul si psp-ul...e obraznic... nu se joaca ... inainte si sotul meu gresea si-i lua apararea(cred ca si eu o faceam uneori fara sa-mi dau seama cand il "certa" el) dar am spus ca nu mai zicem nici unul nimik atunci cand unul dintre noi ii face obs. pentru ceva...(fiindca ajunsese sa-mi spuna...ma duc sa te spun lui tati ca nu ma lasi sa fac cutare lucru) ...si ai dreptate...cea mai buna solutie este sa nu o bagi in seama cand iti spunea arisa ceva si te supara...daca vede ca te enervezi o sa continue... cucuietelor si mamicutei lor
bits baietelul accidentat si fratiorului devastator ...mai dar i-au lasat singurei sau cum a ajuns canibalul ala sa-l atace? ...cat despre kg-mele tale...sunt convinsa ca acush ajungi la 50 cat ai clipi
oti, cum a fost la teatru? i-a placut anutei?
onitza,mihaela, ce mai faceti? cum merge scoala? ce va mai fac prichindeii?
noi suntem bine, alex tuseste razletz si de vreo cateva zile are ca un tic cu ochii...ii mareste foarte mult, ca si cum ai zice ca nu vede bine...ma intreb oare de ce? abia astept sa vina luni sa-i facem o programare...mai ciudat este ca el zice ca nu-l ustura, nu-l doare si cica nu-si da seama ca face asa pser sa nu fie nimik grav si sa-i treaca asa dintr-o data cum a si aparut.
va pup pe toate si pe copilashi si va doresc un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

monica

fetelor noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ionela nu imi e frica sau ma rog nu stiu ce sa zic , silviu era mai mare cu 2 sapt cand sa ridicat singur, asa ca am antecedente, iar piciorusele lui nu au probleme, nu sta foarte mult in picioare si cand sta nu sta sustinuta ci doar in forta ei proprie , asa ca nu cred ca ii face rau
fimiu mergea aproaope singur in picioare cand l-am dus la ortoped caci mi se parea ca are calcatura in interior, si ala sa ma omoare ca fortez copilul, ca copilul pana la un an nu calca, si voi stiti ca el la 10 luni mergea singur nesustinut

monica multumim de intrebare, da silviu inca are muci, cred ca ziua in cere nu va mai avea va fi o mareee postare pe forum , azi nu a avut muci, dar pana acolo... e cale lunga

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA multumesc de intrebare, suntem bine si eu si copilasii de la scoala, ii cam obosesc cu temele .
Intru un pic mai rar din lipsa de timp, dar sunt cu gandul la voi.
Paul tot mucios este, mergem cu tratamentul in continuare, sper sa treaca, deja e de-o sapt racit.

Va pup si va urez o duminica frumoasa!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici si de la noi... si Mihai inca racit...nu rau... dar inca e...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

Ken mi-a venit sfartecat de un mic canibal de la camin.imi era asa de mila de el caci papa salata(pt prima oara) cica ca sa faca muschi sa fie tare si sa.

Amon a inceput cu traznaile.imi scoate oalele din dulapuri,mi-a tras comp jos de pe masuta,trage de firele de la Tv iar ieri mi-a desfiletat capacul de la o sticla de Clorox si a varsat-o pe covor.asa ca astazi am dus-o la gunoi ca se ingalbenise toata(era verde).bine ca era langa mine si nu a apucat sa guste din miraculoasa licoare

Amon si Kenzo

BITS... doi nazdravani...

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Noi am fost ieri la operatie, azi din pacate a trebuit sa-l las pe tac-su sa-l externeze ca eu a trebuit sa vin al servici sa stau de paza (ca mai toti si-au luat liber) si basca sa rezolv si delasarile altora care pe ultiam suta de metri se trasforma in probleme, asa e cand nu le faci la timpul lor.

Adrian e bine, oepratia a decurs cum trebuie. Insa m-a dat peste cap faptu lca inainte de operatie, cand am facut analizele de sange, a iesit ca hemoglobina i-a sazut la 10,7. Nu a scazut mult, (ultiam citire a fost in iulie - 11,7), dar pt mine e ingrijorator avand in vedere DBA-ul. Sa speram ca e doar o oscilatie de moment. Oricum, dupa operatie, cu toate posibilele infectii cu care se lupta un organism ce-a fost "lucrat" sub bisturiu, ma stept la o scadere si mai mare. Marti merg la hematologie sa vedem ce si cum.

Pana atunci puiul meu e acasa si abia stept s-ajung la el.

TRY... ma bucur ca operatia a decurs bine... Sanatate la puiut si sa fie totul OK... asteptam si alte vesti...

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor
ce mai faceti?
doamne, dar mult mai vorbiti. abea apuc sa intru sa scriu ceva...nu trec nici doua zile si deja am un foileton de citit.

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

am postat poze noi.

pe albumul " pozele noastre"

pup fetelor
plec acasa

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput