Comori de nov-dec 04 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
onitza spune:
M-am uitat si eu acum pe poze si am vazut copilasi frumosi, fericiti, sanatos, mai putin Mihaita care e racit si caruia ii uram sanatate multa!
MIHAELA, are mama ta gusturi la tzoale!!! e finuta foc Diana imbracata in blanita cu fustita si cizmulite tot albe!!!!
eu m-am topit dupa ea! din ce in ce imi doresc si eu sa am o fetita a mea! :D si cand e nunta? ca am uitat! sa nu uitati sa puneti pozici, bine?
MIHA pozele cu cei mai buni prieteni mi-au placut tare mult! ce pacat nu stam in acelasi oras!! am fi vorbit despre "cei trei muschetari" !:D
Ce mari au crescut baietii si ca de obicei se simt foarte bine unul in compania celuilalt! si da, sunt exigent, le cer cat stiu ca pot duce :D las' ca -i spre binele lor! :)
Am mai facut si noi poze, sper sa reusesc sa l epuin in seara asta, sunt obosita.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MA LAUD SI EU CU CIOARA MEA!!!!
![]()
Ca noutati:
1. Mananca singur acasa de cand e la gradi; noi nu ii mai dam sa manance iar la masa singur papa; la gradi se pare ca ii place sa mai primeasca din cand in cand o lingurita de la doamnele educatoare ![]()
2. Nu mai foloseste olita, face la wc!
La gradi se pare ca nu a avut nciun accident la somnul de pranz nici macar pipi si ma bucur foarte mult! eu ma temeam ca o sa am probleme din cauza asta, dar sunt un pic mai linistita.
3. NU prea ii mai place laptele, il bea doar daca are cereale inmuiate cu laptic , dar mai bine prefera ceaiul.
Cam atat: din ce spun d-nele educatoare, e cumintel, sta in timpul activitatii pe scaunel, aici nu le supara, in schimb se mai supara cu copiii pe jucarii
, inca suntem la faza cu "a meu" , totul ii apartine!
vorbim mult cu el pe tema asta, ii aratam si afara ca e bine sa imprumuti jucaria, primesti alta in schimb, iar la plecare sau ami tz primesti jucaria ta inapoi; daca pe moment pare sa inteleaga, in 5 min isi ia jucaria si pleaca tacticos, lasan un copil urland de furie!
dar si el si le primeste pe tema asta si atunci ii explic cel mai bine, vazand cum simte alt copil cand el ii ia jucaria ![]()
Cam atat....sa nu va plictisesc!
Am fugit la nani!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
Apropo de implinirea anisorilor...
A primit Robert de la bunica un set de masinute,alea din The Cars,nu stiu cum le mai cheama...Acum cateva zile studia el foarte atent cutia (ii place sa adune toate cutiile
) si a vazut ca mai sunt cateva in afara de cele pe care le avea el.Si-mi zice ca le vrea si pe alea...Of course...
Ii spun ca o sa le primeasca la petrecerea de ziua lui.Sta el putin pe ganduri si rumega ideea si zice: "mami eu le vleau acu,ma gioc cu ele si la petlecele le punem inapoi in cutie" 
Ioana,ai un pui tare scump! 
Pupam si pe Diana
bucatareasa! 
Miha
si Robert 
paxela spune:
inca una de la deliaaici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by paxela
inca una de la deliaaici
Doamne ce scumpa mai este!

Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
paxelina...vreau si io pupiiicccc
imi vine sa o mananc pe Deliuta...felicitari
onitza
ochiosul...ce fericit este el in baitza lui...felicitari pentru ca papa singurel si face la wc
mihaela
fetitza cu bundita si cizmulite...dar mai ales vrednicuta...de-acum are cine sa-ti faca papa... ![]()
miha, super tare robertelul
si alex cam tot la fel zice sa i le iau dinainte dar cand vine ziua respectiva zice...aaa...eu nu primesc nimic? ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
fulguletz spune:
hai ca am vazut in seara asta atatea poze frumoase ca m-ati mobilizat si pe mine sa mai pun cateva :-)
bitsone, mey...apai ma topesc io asa de usor mey...
fie vara cat de hot
fulgu ramane tot omat 
![]()
...pai se poa?![]()
si apropo....o fi fost in ro vara de vara ca aici media a fost la 20 de grade...o porcarie, deja ma dor oasele simt reumatismu, ma scofalcesc...
...sa zica otilica, colega mea de suferintza..
try, ma bucur ca totul a decurs bien cu operatie...uf...ti-ai mai luat o pietricica de pe suflet...
fetilii, da de jasmine ce mai stiti?
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
fulguletz spune:
onitzo...mey...
...in primele poze cu paul pe wc...ma intreb unde se gandea el de fapt cand studia hartia aia igienica roaza (iubesc hartia aia igienica tipica romaneasca, prin care ies si destele, de altfel
)...
hehe..adevaru e ca cele mai profunde ganduri le avem pe wc...vine, nu vine? a fi sau anu fi ...cacacios? asta e intrebarea..
si lista poate continua..
monica-elizabet spune:
a revenit cuscritza
in fortza mey...se vede ca vine frigul ![]()
mey da' ce-a crescut davidutul
de cand nu l-am mai vazut...sa nu-i fie de deochi
(cred ca de la pizza aia imensa a crescut asha
)...sunteti niste frumosi toti 3 se vede ca v-ati distrat super
pe toti si ma bucur ca v-am revazut
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Otiliav spune:
de Diana, ii sta foarte bine asa imbracata si imi mai place foarte mult si in pozele cu bentita alba si catelus. Ce inaltime are acum? (nu ne imprumutati noua costumatia de nunta pentru anul viitor
caci Ana este mai micuta la inaltime?)
Si la noi aragazul a fost cea mai scumpa jucarie, dar a meritat si mereu isi face de lucru la el ca ii mai iau accesorii. Cel mai fain insa este cel de www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=kitchenplayproduct&pcat=kitchen&pid=38084" target="_blank">aici, se ajusteaza la inaltimea copilului si dar si costa iar in Norvegia nu l-am gasit si oricum ar fi costat o mica avere, in SUA au alte preturi.
Am vazut si cei doi prietenii cu moristile si pe mami Aime vesela si sanatoasa. Bravo voua ca va intalnitit, eu nu am reusit sa vad pe nimeni in concediul acesta
.
Fulgule, chiar ieri am facut plimbare pe nisip ca asta ajuta la sale intepenite dar sunt suparata ca ne-a prins ploaia si in Ro, ce tradare. Noi ne "laudam" cu doar 5 zile fara ploaie din iunie pana la sfarsit de septembrie, maxim 20 de grade iar la prognoza in Norvegia nici nu ma mai uit ca deja stiu cum arata
. Rugina la greu, cred ca scot cei de la servici oferta din contract cu niste sedinte la kiropractor ca au vazut cam multe chitante
plus ca lumea cere scaune mai comfortabile.
M-ai facut sa rad cu wc-ul, deci te concentezi cam greu.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana