Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
nikole spune:
Vazut pozele lui strumfica HORIA!
SUPERBBBBBB, poza www.flickr.com/photos/9835076@N02/1417084421/in/set-72157602108346673/" target="_blank">ASTA cel putin e de revista!
poze Kevinutz
andutzy spune:
saru mana mult de tot! ma bucur ca va place micul nostru print!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
andutzy spune:
Las' ca nici cu kevinutz nu mi-e rusine..de mult vreau sa-ti zic ca este o combinatie europeano-asiatica cu trasaturi super reusite!
Si nici cu ines nu mi-e rusine!
Avem cei mai frumosi copilasi!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Simo78 spune:
Valen acum inteleg ce spuneai tu...ca ce are timpul asta cu copiii tai...daca faci copii precoce care stau in picioare la 3 luni!!! 
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
jadi spune:
Gabi, m-ai spart cu Ines desi am fost avertizata de anumite poze! E frumoasa foc, nu stiu daca ti-am zis dar seamana cu tine mult de tot si mai ales am ramas cu gura cascata cat de bine sta in picioare si ce frumos sta pe burta cu spatele ridicat. Va avea o dezvoltare motorie rapida, cred ca pe la 6 luni o sa mearga
. Noroc ca mai avem noi mici puturosi care nu fac de niciunele sa echilibram media! Va pup si o sa imi avertizez nepotul din winniepeg poate ii cade cu tronc una din cele 2 fete!
Deni &
Vlad & Tudor
nikole spune:
Am un chef de vizionat poze acum, ceva de speriat...merg si prin mail sa chekuiesc si p'acolo.
Vazut pozele lui bebe Alexutu
, strumfica de witchy_witch,o minunatie de strumfel
Poza www.flickr.com/photos/12458921@N03/1285406610/in/set-72157601784783745/" target="_blank">ASTAe preferata mea!
Witchy, intrebai de dunga aia nasoala...ei, eu stiu ca nu dispare asa repede, poate dura pana la un an cica!
La mine inca se cunoaste , f putin daca s-a "sters".
Valen
ptr mama ta, ca a fost simpatica rau
Multumesc ptr urari
Andutzy, saru-mana!
Samadhi, te astept pe aici...
tare tare!
Nu mai retin cine intreba de caciulita la bebe.Eu o singura data l-am cam infofolit, ii facusem baie si tata-su fiind in calduri a dat aerul pe 21 de grade, cadn am ajuns in camera am congelat instantaneu, si atunci i-am pus si caciulita...ei cand l-am vazut ca si-a bagat mainile pe langa marginea caciulitei(era cam maricica pe atunci) si se trage de urechi, parca sa le scoata,si isi rotea capul, se enerva, i-am dat-o jos ca il chinuiam pe bietul copil.
La fel nici in sacul de dormit nu sta, se zbate, se incovoaie, al meu cel mai bine doarme rasfirat, cu un picior la N cel'lat la Sudd, la fel si in cazul manutelor.Asa ca...fie ca el!
poze Kevinutz
mamii spune:
wooow valen super mishto pozele si super fetita ta care sta deja in piciorusheeeeee offf deabea ashtept sa stea si baietul meu..dar el nici makr jucariile nu le trage de codita :(.Off super gagica ta!
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
first_carmen spune:
Buna seara!
Azi am fost lipsa de la apel dar am fost si ne-am plimbat 3 ore pe afara si cind au venit acasa dupa papica am dormittt 2 ore in plina zi. Sunt un om nou!
valen tare frunos bebele tau
Rapund si eu la temele puse :
caciulita o punem imediat dupa baita si sta acolo 5 minute (suntem suparati rau cu ea pe cap).Sa inteleg ca in camera lor pot sa fie si 18 grade? Nu-i cam frig? Acum sunt 23 si mi se zbirleste pielea pe mine. Stam imbracati prin casa cu salopete cu mineca lunga si picioruse si ne invelim cu o paturica care evident ca nu prea sta f mult pe noi ...
Uitati cum eram noi azi de dimineata
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua/2007-09-21/10:54:17
Va pupam ca mergem sa ne spalam
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
karligutza spune:
Jadi propun sa traduci ce-a zis Luna despre mine, da?
ca eu n-am inteles
nu de alta, dar nu se poate sa va contraziceti in asemenea hal... deci va rog, nu va mai certati ![]()
Andutzy sunt de acord cu jumatate din fraza ta
si tu ai incercat sa ne pacalesti, sau ce? poze doar cu HORIA? somnoriciul? super tare poza in care face nani si-n cadita; cu doua seri in urma aproape ca si adeluta mea dormea in cadita, am luat-o de pe somn la baita, am dezbracat-o usurel, nu s-a trezit, am bagat-o in apa, nu s-a trezit, dar cand am inceput manevrele, GATA... a cascat niste ochi la mine... ca si cum ce s-a intamplat, cum de a ajuns ea dintr-o data acolo?
si ia sa ne faci poze si tu cu noua coafura.
Iar despre burtiera raspund si eu ca am purtat din a 3-a zi, eram inca in spital, si pana la 6 saptamani. Altfel nu ma vedeam ridicata din pat decat cu macaraua! ![]()
Diane_dun esti tare simpatica in povestiri; mi-a placut cum te-ai exprimat legat de linia negra din timpul sarcinii...
... in oglinda n-ai incercat? 

multumesc de complimente si ca-ti place de adeluta. Recunosc ca si eu sunt ametita de placere cand ma uit la ea... 
Simo tu vrei sa ma superi, asa-i?
si tu tii cu ursul? ![]()
Valen sunt mandra ca seamana Adeluta cu taica-su... si daca zice lumea ca-i frumoasa, este evident ce fel de berbat mi-am luat
ma prostesc, v-ati dat seama...
.... si eu sunt reticenta la sacul de dormit, dar cu paturica nu declar inca razboi; oricum eu noaptea o aud cand se foieste, frasuieste, fosaie pe nas, etc... sper doar sa nu ma transform eu si sa imi mentin simturile ascutite, ca pana sa am si io bebele meu tare nesimtita mai eram, dadeai cu tunu' si nu ma trezeai! 
mami karligutza 
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta! ![]()