Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
andutzy spune:
WITCHY, cum asa, cu burtiera ca mie mi-a zis sa pun abia dupa 6 saptamani...fir-ar sa fie....
Operatia si la mine supura dupa o luna, nu vreau sa te descurajez dar si acum, la 2 luni mai colecteaza putin puroi in unele locuri dar nu mai merg la doctor, o curat eu, acum sa edem cat va mai dura treaba asta
pediatru: eu merg pe mana neonatologului de la medlife, doct.Radu, care mi-a preluat acum ambii copii, din pacate nu le poate fi si medic de familie. Dar ea il vede lunar pe Horia, ea mi-l va vaccina, pe ea o sun daca sunt ceva probleme sau intrebari. Mi se pare super tipa si vine acasa, nu trebuie sa te deplasezi tu!
si sa stii ca si horia are costumas identic cum e cel cu care l-ati scos din spital si tare bine se simte in el!
Karliga, beauuuuuuuuuuuutiful girls!
jadi, multumim de blog, Lavinia, multumim de idee!![]()
Anya, drum bun si sa reveniti cu bine acasa!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
fianna spune:
Eu de cand l-am adus acasa ma lupt contra infofolirii. Problema e ca medicul de familie/ pediatru care a venit saptamanal in prima luna a insistat sa imbracam copilul si sa-i punem si sosete ca nu are termostatul intern reglat. Eu il verificam de fiecare data la ceafa si tot timpul era caldut, chiar daca mainile si picioarele erau mai reci. Dar maica-mea imi tot reprosa ca las copilul sa-i fie frig si nu ascult ce zice doctorul ca el are experienta. Si erau peste 25 de grade in casa!!!! Si nu stiu ce argumente sa-i mai dau, ca m-am saturat de aceasi discutie zi de zi.
Pana una alta, vreau si eu sa stiu cum pun poze pe adresa comuna. cum se acceseaza? trimit pur si simplu mail sau cum?
fianna
Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER
andutzy spune:
Avem si noi poze noi! le gasiti mai jos:
www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602108346673/detail/" target="_blank">A DOUA LUNA DE VIATA- HORIA
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Esti naspa rau dar ai o fata superba!quote:
Originally posted by karligutza
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/72157602107848123/" target="_blank">o karligutza nou noutza! bineinteles vopsita si infrumusetata de mama focului...
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/72157602098208396/" target="_blank">poze NOI cu adeluta-karligugurutza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
va pupez! pi tati! papapa
mami karligutza
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!
Deni &Vlad & Tudor
bine mey, era sa-ti zic eu cumva.... lucrurile astea nu se spun in fata, se barfesc pe la spate... dupa ce ca m-am luat la misto singura in titlurile pozelor, te mai iei si de mine.... lasa ma ca nu mai uploadez eu nici o poza cu mine, numa' cu adeluta ca vad ca numai ea primeste complimente...

mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
diane_dun spune:
Luna, exista saci de dormit pt bb care in partea de sus au capse (se prind deasupra umerilor, lasandu-i mainile libere) tocmai ca sa nu alunece inauntru. Eu am luat din carrefour, dar am inteles ca ar avea si la mothercare, vezi poate gasesti si la tine acolo. Eu i-am luat fie-mii tot pt ca se dezvelea noaptea (se foieste aproape permanent), dar deocamdata nu suporta sa-i prind capsele, ca-i limiteaza miscarile...
Oricum, cand o pun in sacul de dormit ii las picioarele goale, doar cu sosete, sa nu se supraincalzeasca. Caciulita nu-i pun nici eu, decat un pic dupa baie si asta pt ca fie-mea s-a nascut cu mult par pe cap si i-a mai si crescut. Ma gandesc serios sa renunt la caciulita si s-o usuc cu foenul. Dar ce fac la botez? Ca nu cred ca au prize in biserica. ![]()
Whitchy, eu sunt arondata la o clinica privata si cica as avea incluse vizitele pediatrice la domiciliu. Imediat dupa nastere a venit pediatra, dar la o luna m-a pasat. De 5 ori am sunat-o si ma tot amana. Drept pt care pe fie-mea n-a mai vazut-o nici un dr la o luna. Nu ma agit, ca ea e bine. Am si cantar, pot s-o si masor, ce-mi mai trebuia la o luna? Ma mai gandesc cum fac la 2 luni, ca tre' sa-i fac si vaccinul. Dunga de care intrebai la mine e acolo, bine mersi. Nu e foarte pronuntata, dar nu stiu cum era in timpul sarcinii ca sa compar, ca n-am vazut-o de burta.
Dupa nastere am constatat ca o am si astept cu interes sa dispara.
Karli, frumoase fete (si tu si fie-ta). 
Andutzy, felicitari pt zambetele lui Horia, am admirat pozele.
Anya, drum bun si petrecere frumoasa la munte. 
Mami de
Dani
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Esti naspa rau dar ai o fata superba!quote:
Originally posted by karligutza
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/72157602107848123/" target="_blank">o karligutza nou noutza! bineinteles vopsita si infrumusetata de mama focului...
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/72157602098208396/" target="_blank">poze NOI cu adeluta-karligugurutza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
va pupez! pi tati! papapa
mami karligutza
Deni &Vlad & Tudor
Subscriu!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
valen spune:
LUNA, eu nu folosesc sac dormit pt. Ines si nici nu-i voi cumpara. Nici cu paturica n-o mai invelesc de pe la 2 luni si jumatate pt. ca se foieste, se suceste, se intoarce si mi-e teama ca peste noapte sa nu si-o puna peste cap, Doamne fereste; deocamdata e f bine in casa si noaptea are pe ea body si pantaloni lungi de pijama; la iarna, de va fi frig voi face exact cum am facut si cu sarah: o imbrac in body cu maneca lunga, ii pun sosete iar pe deasupra un costumas cu maneca lunga: asa stiu ca este bine acoperita si ca nu are cum sa se sufoce.andutzy, ti-am admirat baiatul cel mic: frumos si cu ochii mari, cum imi place mie KARLI, felicitari pt. noul look; am admirat-o pe adela: a crescut mult, e frumoasa si...e leita taica-su.NIKOLE, casa de piatraJADI, zi asa se cheama treaba aia in care te gasesti dupe ce se termina mierea...aha.despre infofolit...nici nu-mi vine sa cred ca sunt asa relaxata cu Ines; acum 2 seri am tinut-o afara in body desi erau vreo 19 grade, plus ca am avut zile cu 15 grade afara si ines tot in body a iesit (e adevarat ca la ea in carucior, acoperita cu o paturica si ferita de vant); cred ca daca m-ar vedea mama m-ar pocni de nu m-as vedea.Sa va mai spun de mama: cand i-am spus ca vreau sa cumpar pt. sarah totul dinainte sa nasc, mi-a sarit in cap ca nu se face asa, ca e semn rau si ca trebuie sa astept. Plus ca mai mai sa ia foc cand i-am spus c-o diversific pe la 5,6 luni si ca pana atunci nu-i dau nici apa, nici ceai si nici n-o leg, nu-i pun caciula in casa; se ruga de mine cu cerul si pamantul sa am grija de fata insa eu mi-am vazut de treaba mea; ieri am vb cu ea si ce parere aveti: imi povestea ca fata unei pretene de-a ei tre' sa nasca si "auzi, tu, nu vrea sa cumpere nimic inainte!" fetelor, am crezut ca mor de ras; si mama continua "da' sa stii ca eu i-am explicat ca nu e bine asa, ca trebuie sa aiba totul pregatit dinainte ca asa e mai usor si mai simplu, ca tu asa ai facut si ti-a prins bine". E...uite asa ii educam pe parinti.descarc si eu poze cu miss piss si vi le prezint indatasa aveti o zi frumoasa!!
Simo78 spune:
Eu am sac din ala cu fermoar. Il tin in tricou pe Matei, se incalzeste in sac super! Si nici caciulita nu-i mai pun dupa baie, am vazut ca la Bucuresti nu a patit nica! De cazut in sac nu a cazut, ii pe marimi (chiar trebuie sa ii iau unul mai mare cand mergem la bunici in Dubai ca in Iasi nu este).
Simo
de Matei Hisham 
valen spune:
quote:mi se pare
Originally posted by Simo78
E.......... cand mergem la bunici in Dubai ca in Iasi nu este).Simode Matei Hisham
treaba asta
nikole spune:
mamici de strumfici!
Multumim
pentru urari,sa aveti gurile aurite
Jadi, m-ai lasat masca cu butoiul tau, ai fost de nota 10!
Am incercat sa-i traduc lui barbata-miu cumva, dar n-a priceput sarmanu nik, se uita la mine tare derutat si ganditor...
Karligutzo, ai o grama' de par numa nu fi de deochi..eu mai am 3 fire pe 5 carari, pica intr-o veselie, da banui ca-i normal , se regenereaza el, cheala n-oi ramane...zic eu!
Iar Adelutza e supeeeeerbaaaa, e tare kuci kuci(a se citi duuuulceeeee)in pulovarasul ala lila!!!
Anya ai bagat in depresie azi cel putin 7 persoane cu scrisoarea ta, am trimis-o la prietenii din lista de mess, si m-au trimis inapoi niste mesaje tare lacrimogene
...trec vremurile, trec...
poze Kevinutz