Strumfi de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selut spune:

NIKOLE -eu am avut cezariana, si din ziua a 16-a ii dau lui ERIC lapte praf (inca ia si piept dar doar pt alint, si sa adoarma la mami in brate), si exact la o luna de la nastere a inceput o sangerare mai puternica (cu 2-3 zile mai inainte credeam ca am scapat pt ca era din ce in ce mai putin), care a tinut pana la 2 luni. Si eu am crezut ca e menstruatia dar am fost la dr si mi-a zis ca sunt inca urmarile nasteri si chiar daca se stie ca lohiile tin in medie 40 de zile nu e nimic anormal ca unele organisme sa necesite mai mult timp sa se puna in ordine.

Cine ma invata si pe mine cum pot sa postez poze , sau unde ?, sa vi-l arat pe ERICUTZ

CARMEN si ERIC 10.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Simo am uitat ca Luna nu alapteaza! greseala mea. merci de raspuns.
e bine ca poti bea cafea. la mine, cred ca l-a agitat ca altfel nu-mi explic de ce e linistit de cand nu beau

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am aparut si noi !
Cafeaua am baut-o de dimineata , asa ca eu va invit la un ceai fierbinte si un pumn de pastile (pe care nu am voie sa le iau )
Sunt racita bocna !Si asta nu e tot ! Si copiii mei sunt , TOTI

Nu fac absolut nimic , dar curge apa de pe mine de parca as fi alergat dupa un tren

Micutului ii dau nurofen si oscilococcinum .Am noroc ca nu a facut febra .

Am citit din urma pe fuga si am vazut-o si eu pe Karligutza cea infrumusetata .Ai noroc ca te-ai imbracat in rosu
Acum ca te-am laudat ,mai zi odata ce tratamente miraculoase ai luat cind ai fost racita si nu mai aveai laptic , ca trage Bogdanel de tzitzele mele cu disperare .

As vrea sa scriu mai multe ,dar parca si literele astea imi fug dinaintea ochilor Revin cind sint in stare sa stau maimult cu ochii in computador

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gabi, multa sanatate.
Eu mi-am terminat antibioticele si inca nu mi-a trecut gatul, trebe sa-l sun pe dr.

Simo, mersic frumos, la fel si voi.

Selut, trimite poze la mail-ul comun sau fa-ti tu un cont pt poze pe un site specializat (flikr, photoshots, etc) si ne dai adresa unde sa va vedem.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Jadi si voi sunteti o familie superba iar pujutii vostrii la fel. Asa ca daca tragi tu nadejde sa aiba baietii tai grija de voi, o sa trag si io, desi tare mi-e teama ca intru pe mana nurorilor....

Anto superba Sonia superba rochita, si evident Victor, oricum eu pentru el am eu o slabiciune. Eu spun fara suparare ca Sonia seamana cu tati, si Victor cu tine. Oricum, sunteti niste frumosi cu totii asta e clar!!

Pupici.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fetele vreau si eu daca se poate parola de pe mail-ul comun sa va vad pozele.Adresa mea este Monika0223@yahoo.com.

Ca urmare a faptului ca am fost racita are si Andrei putin rosu in git si fornaie asa ca nu ne-a facut dr. vaccinul
In schimb ne-am cintarit si avem 5,4Kg.Am luat 1,2Kg luna aceasta.
Nu suntem un grasun ca fratiorul cel mare care la 2 luni avea 6,7Kg dar mami e multumita.

Gabi, insanatosire grabnica tie si iezilor.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Bine v-am regasit!
Am admirat toate pozele cu bebici, sunt frumosi foc! Nu-mi vine sa cred ca trece timpu asa de repede...

Noi suntem in refacere acu, dupa 5 zile cumplite! Colici in crize groaznice, de care nu credeam sa am parte...Zile in care Olga nu a dormit absolut deloc, si nopti in care somnu dura maxim 5 ore, de la 2 noaptea la 7 dimineata! Plansete cu lacrimi multe, tipete ca din gura de sarpe, indiferent de pozitie, de "tratament", de foen sau alte alea...Ieri imi venea sa ma tavalesc pe jos si de oboseala, si de stres, dar, mai ales, de neputinta. Stateam cu ea de dimineata pana seara, incercam s-o linistesc, iar cand se calmau durerile, incepeau urletele de foame, iar in maxim o ora dupa masa o luau din nou crizele, si tot asa...eram pe punctu de a ceda si psihic si fizic, sotu lucreaza si sambata si nu ma ajuta nimeni; n-apucam nici la wc sa ma duc, dar sa fac altceva...Aseara am dus-o la budimex, pt. ca nu se mai putea, eram cu creierii pe moatze, incepusem sa am convingerea ca exista si o alta cauza, nu stiam care. Si mai bine nu ne-am mai fi dus, ca n-am facut altceva decat sa ne umplem de spume! In afara faptului ca era coada la camera de garda, 80% erau "colorati", de nu stiam unde sa ne mai pitim ca sa nu ne ingramadim cu ei acolo. Si-am intrat, intr-un final (iar fetita urla din toti rarunchii), la o dr. rezidenta care mi-a spus sec (,,) ca sunt colici si asta e, ca fiu'su s-a linsitit dupa ce a implinit 1 an si ca e bine ca doarme noaptea, chiar daca sunt doar 5 ore din 24! M-a intrebat ce-i dau si daca fetita ia in greutate; pai la aproape 7 kile cate are la nici 3 luni si cu cantar alaturi, tu ma intrebi asta? nu tu "hai sa vedem cat are", nu tu "cand ati cantarit-o ultima data si cate kg avea", nu tu nimic...a ascultat-o cu stetoscopu si s-a uitat in gat, atat. I-am zis la un moment dat ca dr. de familie e ceva mai in varsta si ca am dori si un consult mai amanuntit, eventual o ecografie (sa vedem daca e ceva la sold sau altceva); ne-a zis ca, daca nu se linisteste copilu, am putea face o ecografie completa, iar cand am intrebat-o cat sa mai asteptam (dat fiind ca de o saptamana era in aceeasi stare), ne-a zis sec: "pai peste vreo luna, asa...". In fine, cert e ca eu asteptam altceva...Acu, pare-se ca au trecut durerile, aseara a adormit dupa baita, pe la 12, si s-a trezit dimineata la 10 jumate, iar la 11 jumate a adormit cu biberonu-n gura si nu s-a mai trezit deloc de-atunci...Au rapus-o, mititica, ultimele zile... Nu'sh ce ne facem daca o sa mai trecem o data printr-o perioada din asta...

Si-acu, ca m-am varsat, va aratam si noi pozici de la Botez si baitza de a doua zi, dar si altele, ca doar tre' sa ne laudam si noi, nu?!

Sanatate multa mamicilor si bebicilor raciti (si pe mine ma-ncearca ceva, ca-mi tot curge nasu) si bun venit celor noi!

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Valen si pentru minunatiile tale de fete. Tare mandra trebuie sa mai fii de ele. AI si de ce.

Nana, 41+ Andrei

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anto asa imi face si Sophie, de cate ori o laud de atatea ori imi da peste nas. Si totusi nu rezist sa nu mentionez ca si ea a dormit de la 10:30 la 8, eu de la 6:30 tot o pandeam ca doar-doar se trezeste sa-i dau sa pape ca simteam ca-mi explodeaza tatzele si inund tot Dublinul.

Nikole casa de piatra si multa fericire alaturi de cei ce-ti sunt dragi.

Bun venit noilor mamicutze!

Am fugit sa bucataresc ca-mi vin musafiri, un cuplu de francezi cu o scumpete de baiat de 2 anisori, asa ca saptamana asta iar o sa am restante la citit pe DC

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Olguttza imi pare rau ca treci prin asa momente grele. si la noi a fost la fel dar a durat numai vreo 3 zile.dupa aia s-a cumintit. incearca sa-i pui pe burtik comprese stropite cu apa caldutza si cu spirt. eu asa am facut ziele alea. sau ziceau fetele de neste comprese cu gel care se incalzesc la microunde.
cu Budimexu asa am patit si noi. ne-am dus la recomandarea pediatrului la o dr ffff dragutza sa vada ce e cu hidrocelul nostru. dra fff amabila insa n-am putut sta mult de vorba ca a intrat fara pik de jena peste noi in cabinet un "colorat" care tipa ca nus ce patise fiisu. a trebuit sa ne lase pe noi sa se ocupe de ala ca altfel o lua la bataie pe doctora........cu riscu de a fi acuzata de rasism, da io i-as impusca pe astia in kap ca pe ratze.......

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput