Strumfi de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
oanabbb spune:
imi cer scuze ca nu am mai dat pe aici dar avem niste probleme cu bb...nu ma simt in stare acum sa intru in detalii...pe scurt trebuie operat la viena la rinichi...
voiam sa va intreb....mie imi cam dispare lapticu..in ciuda eforturilor mele...si nu stiu care lapte praf e mai bun?i.am dat pana acu 2 biberoane cu nan!e bun asta?
Luna1 spune:

Am revenit si noi dupa weekend. Sambata am fost la botez unde a fost dragut, insa la restaurant era orchestra care canta foarte tare si mi-a fost frica poate surzeste copilul. A fost cuminte saraca. La 11 am plecat de acolo si ne-a apucat cheful de plimbare pe malul Tamisei ca si la noi a fost cald ca la Anto. Deci la ora 12 noaptea noi ne plimbam pe malul Tamisei pe langa St Paul's Cathedral, noi la patru ace, cu doi copii dupa noi, se uita lumea la noi ca la felul paispe, dar tare frumos a fost. Ieri ne-am chinuit sa ne refacem insa nicio sansa.
Aseara fie-mea a zbierat o ora de parca o taia cineva, nu stiam ce sa mai fac, plus ca toata ziua a mancat tare putin, cam 60ml la fiecare masa printre plansuri cu sughituri caci e clar ca o durea in gat. Asa ca aseara am luat-o cu noi in pat cand s-a potolit (pe la 11) si a dormit pana la 6 fara intrerupere. Mi-e si frica sa ma laud.
Azi am fost la controlul de 6 sapt, fata e bine, maine mergem sa facem Bcg-ul ca l-am cerut eu(aici nu se face). Am fost si la cumparaturi si i-am cumparat fetei doi saci de dormit cu maneci care sunt marimea ei caci cei fara maneci sunt prea lungi, astia ii lasa loc cat sa se miste insa nu sunt asa lungi. In plus au si glughita, nu ca as folosi-o dar macar asa in jurul caputului la iarna cand o fi frig. I-am mai luat si raiati si o rochita mai grosuta. Chiar Anto, tu de ce nu-i iei dresuri? Eu pe fie-mea numai in rochita o imbrac cu dres dedesubt. Acum cand pot ca mai tarziu nu o sa ma mai lase sa o imbrac cu ce vreau eu.![]()
Va pup
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Diana2007 spune:
Astazi Victor implineste doua luni, la fel si Smaranda si Nicolae. La Multi Ani le uram lor si parintilor, sa fie sanatosi, voinici si daca se poate cuminti !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
greierash spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!
Noi raportam copil relativ cuminte, adica dormim mai mult noaptea, mancam mai rar, cam la 3 ore 3ore jumate, nu mai plangem asa fara sa stie mami de ce, etc...
Am inceput sa "vorbim" cu mami si tati. Si zicem in afara de "ingi", si "aaaaa", "ooooo", "ai", si radem "cu voce", dar si cu gura pana la urechi!!! E o nebunie....deja ma gandesc la bebe 2!!!! Nu imi vine sa cred, eu , care nu prea ma vedeam cu copil, am asteptat pana la 32 de ani sa fac unul, acuma uite-ma!!!
Sambata avem botezul si abia asteptam sa petrecem!! L-am dus la restaurant si cred ca i-a placut pentru ca a fost foarte cuminte!! A dormit tot timpul cat am stat acolo.
Si cam atat.. va doresc o noapte linistita!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Oanabbb, multa multa sanatate, sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
i_ulia spune:
oanabbb,
sa fie totul bine cu copilul tau! noua la maternitate ne-au spus ca humana si nan sunt cele mai bune din ce e pe piata noastra.
le-am admirat si eu pe ines si pe sonia 
noi ne luptam cu colicii si cu hamul. iris urla cam de 20 de ori mai mult ca inainte. in rest nimic nou.
pup fetele si strumfii!
Nonna76 spune:
Oana,multa sanatate pt. copilasul tau.
Suntem alaturi de tine.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
alexi22 spune:
LUNA abia astept sa ma plimb si eu pe malul Tamisei ,deja visez dar ma consolez ca mai am 2 saptamani pana ajung.cum a ramas cu intalnirea in Paris? nu sa hotarat o data?
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
Ioana75 spune:
Salutare!
Oanabbb, m-am gindit de mai multe ori la voi, ca nu ai mai scris de multa vreme. Multa sanatate si sa fie un succes operatia! Eu voi da Lactana de la Topfer la copil.
Lavinia, gata, sintem acasa, asa ca mai rarut cu forumul, adio timp liber
.
Diana, multumim, esti draguta
.
Multumim pentru urari, la multi ani si lui Victor si Nicolae! Noi am fost la control, in continuare cu gaura la inima (dar cica se aude mai putin ca data trecuta) si cu ingrasatul sub medie (630 gr).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
Oana multa sanatate la bebe si doamne ajuta!
greieresh, mi se potriveste de minune si mie ceea ce ai scris. si eu nu ma vedeam mama, da uite ca tot la 32 m=a pocnit! la bebe 2 ma gandesc numa cand e cuminte bebe 1. de ex in seara asta ma juram ca nu mai fac unu, ca a urlat ca taiat vreo 2 ore. abia dupa baie si cu ajutorul foenului a adormit. sper sa-l tina!
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe