Strumfi de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anto multumesc mult...

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi-am adus aminte ca de nu te vedeam, uitam . Carmena ai niste baieti superbi, sa aiba grija de tine ca uite ai stiut sa faci copiii frumosi!

Ma duc sa il mai hranesc pe dodo si sa il bag la culcare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selut spune:

Buna dimineata, fetelor, noi ne pregatim de o plimbare pt ca pare frumos afara.
cine imi povesteste si mie cum a fost la vaccin , cum s-a simtit bebelu dupa ?daca l-ati facut, si ce vaccin ati facut.
A auzit cineva de varianta asta cum ne-a propus noua dr. sa cumparam HIBERIX-ul (anti HIB) si sa-l faca combinat cu cel gratuit? Se poate?
Imi este frica pt ca nu prea am incredere in profesionalismul ei , in ceea ce priveste pediatria( e med de fam).

CARMEN si ERIC 10. 07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, cum e cu lohiile astea?
Pot reaparea odata ce s-au oprit?Am de doua zile sangerari, pare ca o menstruatie, o tentativa de fapt...nu inteleg ce e asta, parca atat timp cat alaptezi nu ai menstruatie!?
As suna la clinica sa intreb, dar nu am deloc incredere in ei, cine stie ce mai imi spune ca am...
stie cineva sa-mi explice si mie?
poate sa vina rusii atat de repede?la 8 sapt de la nastere?

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Azi sunt si eu prezenta la cafeaua de dimineata, am dus piticul mare la cresa, pitica mica inca doarme, asa ca-mi fac de cap . Simo, buna cafeluta, multam.
Bre, mi-e si frica sa va spun ca Sonia a adormit aseara pe la 11 si s-a trezit asi-dim la 7, a papat si s-a culcat la loc, marfa! Spun ca mi-e frica pt ca de cate ori ma laud cu prea mult confort mi-arata ca se poate si altfel.

Selut, noi am facut Infanrix hexa si a fost ok, nu a facut febra doar ca a dormit un pic mai mult. Ce-ti propune doctorita e ok daca vaccinul gratuit contine celelalte imunizari in afara de hib.

Jadi, petrecere frumoasa lui Vladut. Si Victor vrea in brate cand o alaptez pe Sonia uneori, noroc ca ma salveaza sotul. Si mai nou vrea sa se incalte cu pantofiorii si sosetele ei, e mortal.

Pup fetele, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Nikoledin cate stiu eu mensturatia poate aparea si daca alaptezi. asta cica difera de la om la persoana. de aia cica tre sa folosesti metode contraceptive chiar daca alaptezi.......parka LUNEI ii venise CM daca nu ma insel io.

am nevoie de sfatul vostru intr-o problema: bebele prietenei mele care are 5 zile a vomat 3 picaturi de sange. maicasa era disperata , a sunat la dr si cica ar fi normal ca sunt neste mucozitati din stomac. va rog, stiti ceva de chestia asta? Anya help!!!!!!

mai vreau sa va intreb in leg cu marsupiul, ca am inteles de la cele care folosesc ca va doare spatele. eu tocmai asta as vrea sa evit ca am o scolioza la coloana si n-as vrea sa ma solicit prea mult. deci: DOARE SPATELE DE LA MARSUPIU??????RAU??????

in rest noi suntem bine. am de cateva zile un bebe model de cumintzenie. a avut o perioada super agitata si cred ca am descoperit cauza: CAFEAUA SI CELE 2 GALETUSHE DE CREMA FINETTY pe care le-am mancat!!!!!!! mi-am agitat copilu inutil cu cafeaua. de cand nu mai beau si nici nu mai manc ciocolata e super cuminte. si inka ceva: aseara mi-am adormit bebe cu foenu!!!!!! nu stiu cine a postat solutia asta da-i multumim din inima!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Nikoledin cate stiu eu mensturatia poate aparea si daca alaptezi. asta cica difera de la indid la persoana. de aia cica tre sa folosesti metode contraceptive chiar daca alaptezi.......parka LUNEI ii venise CM daca nu ma insel io.

Luna nu alapteaza, nu a avut laptic.

quote:
mai vreau sa va intreb in leg cu marsupiul, ca am inteles de la cele care folosesc ca va doare spatele. eu tocmai asta as vrea sa evit ca am o scolioza la coloana si n-as vrea sa ma solicit prea mult. deci: DOARE SPATELE DE LA MARSUPIU??????RAU??????

Pai cam doare...marsupiul re ajuta in sensul ca il sustine pe BB, dar nu ia din greutatea lui. Mai bine folosesti carutul daca ai scolioza.

quote:
in rest noi suntem bine. am de cateva zile un bebe model de cumintzenie. a avut o perioada super agitata si cred ca am descoperit cauza: CAFEAUA SI CELE 2 GALETUSHE DE CREMA FINETTY pe care le-am mancat!!!!!!! mi-am agitat copilu inutil cu cafeaua. de cand nu mai beau si nici nu mai manc ciocolata e super cuminte.

Eu beau cafea ZILNIC, uneori si cate doua pe zi...si iti jur ca Matei doarme daca are de dormit. Are unele zile mai agitate, cand doarme mai putin, alte zile cand doarme parca toata ziua, de il mai trezesc eu sa manance...iar consumul de cafea la mine este in general constant.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

gata ....laptic, zahar dupa gust...

Anto...poze cu Sonia in rochita, sa vedem si noi cat de cald a fost

Simo de Matei Hisham

M-am executat, am trimis poze pe mail-ul comun, cu rochita si volanele cu care eram datoare .
pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto sunteti o familie tare frumoasa

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput