Gravidutze si mamici din CLUJ - 16
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
mai si mie mi se pare tare mult 23-24 de grade...
api asta inseamna sa stai numa in tricou si pant scurti.
eu zic ca un pic mai racoare e mai bine, se mai caleste, respira mai bine.oricum temp corpului copilului e mai ridicata..
monica, cam asa stiu si eu reteta de carbonara, cum a zis ripley..numa ca eu pun asa, din ochi..:) si nu stiu sa fie cu oua.
he he..oana..si eu sunt cu curatenia..dar tre sa angajez pe cineva, ca nu ma tine sa le fac pe toate.ca omu meu numa gospodar nu e.:(
mie de la marty imi plac ciorbele si salatele.
alex, eu week-endul trecut am fost la mirese..ma gandeam cat de supla eram si io anu trecut..si acu..
fetelor, ia ziceti-mi voi...un' sa merem noi pe 14 oct..ca implinim 1 an de casatorie..da sa nu fie departe, sa am semnal la telefon..sa pot ajunge la spital..va dati seama..:):)
noi mergem la masa. v-am pupat.
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
Raluca spune:
Alex e fain sambata i parcul mare..plin de mirese, ai ce barfi-rochii, coafuri, buchete !Tu ai burtica cea mai mare...te urmam eu si Ripley (36+)
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
laviniaN spune:
Salut fetelor,
EU SUNT ZOMBI,Miruna nu prea a dormit azinoapte a fost cam agitata si nici azi ...o sa-i dau imediat de mancare si incercam o baita poate se odihneste mai bine.
Alex spuneai zilele trecute de saltea....eu am luat din fibra de nuca de cocos,vezi ca o sa gasesti la cora ,dar nu stiu daca ti se potriveste dimensiunea.
si eu tot 23 de grade fac in camera fetitei,eu sunt mai friguroasa si sub 23 grade nu stiu daca mi-ar place.
Miruna e tare fomista ...se trezeste si noaptea la 4 ore sa manance,se vede pe ea ca e tare bucalata.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
ALEX29 spune:
Ai dreptate VICTO ,cand ma gandesc ce slabutzica eram si eu ,dar don t worry o sa ne revenim noi
RALUCA noi azi am fost in parc sunt convinsa ca sambata or fii mai multe miresuce
tot la Stanca o sa nasti si tu ?
RIPLEY te rog mult mai spune odata care s scorurile pt doctor ,asistenta etc
cica e bine sa le dam banii in plic si sa ne scriem numele ,ca in cazul in care nu are timp sa se uite imediat sa stie de la cine provin
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
OanaAlina spune:
ce de ati scris fetelor... sunt curioasa care dintre noi va fi prima...
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
carrie spune:
io mi-am cam stressat bebelusha in parcu mare, e f multa galagie pt ea iar in zona unde activeaza Thea au pus acum masinutele alea ultrazgomotoase.e ea obisnuita cu galagia da de acolo am adus-o maraita rau.
codruta m-ai cam pus pe ganduri really...imi zici si mie unde e sau cum se topicul acela de discutii?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
cristina, carrie despre ce topic despre poze e vorba????
de unde ati cumparat cadita pentru bebe???
OanaAlina
ALEX29 spune:
O.ALINA soacra mea mi a cumparat caditza pt bebe de la CORA e tare frumoasa ,dar daca te ai uitat la pozele mele pt inceput o sa folosesc un altfel de caditza care cred ca i va fi mult mai ok fetitzei
38 de saptamani TIADRIS ANDREEA
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
antoni spune:
noi stam in patut, ne uitam la televizor, piti in patut se uita la jucarii.a mai trecut o saptamana, avem 2 luni si doua saptamani.
aveti grija de voi, si multi pupici
Meli+[copil}Timea-Larisa
OanaAlina spune:
si la noi a mai trecut o zi... de odihna de data asta...
ioi meli ca dra marisoara ai deja... ce repede zboara timpul!
OanaAlina