Gravidutze si mamici din CLUJ - 16
Raspunsuri - Pagina 19
OanaAlina spune:
alex, o sa merg si eu la cora sa vad ce cadita gasesc pe acolo!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
antoni spune:
Oana-trece repede timpul, as vrea sa fie un pic mai mare sa stea macar in fundic, dar inca un pic si suntem acolo.pupici
Meli
codruta_grg spune:
Nici nu va dati seama cat de repede trece timpul: intai vrem sa-si tina capul, apoi sa stea in fundic, apoi sa mearga, apoi sa pape orice, apoi sa vorbeasca si iaca e mare Trebuie apreciate momentele alea, ca nu se mai intorc (pentru unele da)
Cristiana, nu mai stiu unde e subiectul, oricum a fost prin iarna sau mai bine (mai sti ceva de Svety?)....
Am fost si noi azi in parcul mare...dar era fff multa lume..acu mergem la nnai
Noapte buna!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
redai spune:
Salutare la toata lumea. Sunt noua pe forum. Am citit in mare despre ce discutati voi pe aici si mi-a placut foarte mult. Imi place chestia cu intalnirile. . La intalnire poate veni oricine e inscris pe forum? Veniti cu copii? David ( bb meu) are aproape 10 saptamani.
Cele care aveti bb mici, ati ramas cu vergeturi? Mie mi-au ramas cam multicele shi nu stiu ce creme sa folosesc.
Lore
redai spune:
As vrea sa pun si eu album de poze cu piticu , am acivat albumul din profil dar acolo cum pun pozele?
Lore
OanaAlina spune:
buna dimineata la toata lumea!
ioi tu fetelor deja sunt disperata... se pare ca numai noi nu avem nume pentru bebita!
daca aveti sugestii... sunt binevenite....
redai (lore) - bine ai venit alaturi de noi!
sa va traiasca david si sa va aduca numai bucurii!
referitor la vergeturi, eu folosesc o creme din gama mustela de care sunt super multumita... am inteles ca exista si crama din aceeasi gama pentru... dupa nastere... insa poate te pot lamuri fetele care au trecut la aceasta etapa mai bine...
referitor la intalniri desigur ca poate veni oricine de pe forum si care doreste!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
nrl spune:
Buna dimineta fetelor
Bun venit Lore. Eu nu ma pricep la pus poze, dar cu siguranta e cineva pe aici care te poate ajuta.
Am fost vineri la eco si l-am vazut pe bebe, tare a mai crescut
In schimb sambata tare m-am speriat ca am tras o tura buna de nervi si m-am plimbat cateva ore, dupa care am avut contractii foarte dese si o presiune ciudata in parte de jos abdomenului, asa ca restul weekend-ului am stat aproape tot timpul cuminte in pat. Sper sa fie bine.
Ripley, sa vii cu vesti bune!
Alex, si eu tre sa cumpar salteluta, cred ca merg dupa masa sa o iau de la Tora, mi s-au parut ok acolo.
Nicoleta 31+
antoni spune:
buna dimineata mamicilor si gravudutelor!
abia am asteptat sa vina luni ca in weekend nu suntem asa active, hihi.
Lore-bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca bebe, sa ne pui poze. eu recunosc ca sotul m-a ajutat cum sa fac, deci nu prea ma descurc la explicat. poate alex mai trece odata cum se face, si mie ea mi-a scris.
ce mai fac proaspetele mamici-Lavinia, Gabriela,anamica?
noi am avut o noapte tare super, piti a dormit de la 10 seara pana pe la 5.30 dimineata incontinuu. super
va pupic si mai revin ca pe aici sunt cu piti
pupici si o zi frumoasa va doresc
Meli+Timea-Larisa
antoni spune:
nrl-ai grija de tine, nu te mai stresa, incearca sa te odihnesti cat mai mult. profita...hihi.ti-au trecut asa-i contractiile?
ma bucur ca bebe creste si e bine.ai grija de voi.
Meli