Gravidutze si mamici din CLUJ - 16

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Helooooooooooooo,azi nu fac nici o spagheta bre,ca nu am mancatori acasa.ramane pe sapt viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

monicooooo, te-ai scos atunci! nu te mai vizitez!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata fetelor!
eu am fost ieri la intalnirea de 10 ani. foarte fain a fost, asa ma bucur ca s-a organizat si ca am putut sa ma duc. dupa am mers cu totii in after eight, soacra a stat cu piti, hihi. dragut, m-am relaxat.
voi vad ca v-ati pus pe retete serioase.
va pupic pe toate si o zi frumoasa va doresc
Meli+Timea- Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

lasa meli draga ca o sa ai si tu timp de retete serioase cand mai creste piticuta! o sa te saturi de facut papica! profita acum cat inca mai poti! ca pe urma incep si mofturile... nu vreau din asta ca vreau din cealalta si tot asa....
uffff fetelor, ma gandeam acum, oare cum o sa mai am eu timp pentru toate... mai ales cu obsesia mea legata de curatenie....

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

heloo fetele,

Alex29 am "disparut" de la Sinaia deodata cu Ramonella ,voi ati mai ramas mult? oricum foarte repede a trecut timpul!

cu apa de baita ,eu am luat un termometru de apa ,asta pt ca mie imi place apa fierbinte iar cea de 37 grade tot timpul mi- se parea rece!
temperatura in camera nu depasea 22 grade si la baita 24 grade ,iar in casa am tinut-o pe sorana fara caciulita si imbracata cu un body si o salopeta.nu mi-a placut niciodata sa o infofolesc si nimic pe fata(fular,batista).
pt dormit folosesc sac paturicile risca sa-si acopere fata cu ele.

Oana ,oricat fac curat parca nu e suficient cu copil in casa ,si nu se mai poate pastra curatenia ca si inainte!

Gabriella,ma bucur ca sunteti bine si tu si Sara,ce fain ca a dormit toata noaptea ...sa nu o trezesti sa-i dai mancare ca ii strici porma programul ,daca doarme inseamna ca e satula!si oricum noaptea e bine sa-i fie stomacelul mai gol ...doarme mai bine asa decat sa digere intruna.

Am fost aseara cu sotul la Marty-Cafe -iar la pitza -am sa ma ingras,a fost super buna si nu asa subtire ca cea se la Sinaia ...poate mergem aici in gasca data viitoare.

va pupic,Dunimica placuta in continuare

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao fetelor am venit si noi de la plimbari , f faina vreme!

Codruta de ce ai zis ca ti-ai sters pozele si filmuletele?

Gabi, waw ce fain ca doarme toata noaptea, Thea si acum face pisu odata pe noaptesi nici cu asta mica nu stiu daca o dezvat mai iute de trezit.a avut cateva nopti cand s-a sculat prima data la 4 da atat, in rest indiferent cat mananca se scoala la 1-2 si la 6 api mai doarme pina pe la 8.si nu ma plang ca Thea ne trezea de n ori mai ales cand ieseau dintii...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Salutare

GABI ma bucur ca esti bine dar am si eu o intrebare ,de ce ti mulgi laptele ?te dor sanii?
Asteptam poze

O.ALINA este un magazin langa p ta Manastur si unul in p ta M.Viteazu cu perdele pt bebe ,eu mi am cumparat cu sirene pt bebelasha ,e f fain 190 de mii ml

MELI si eu vreau la CLUB
lasa ca organizam noi ceva de genul asta la anu ....desigur cu ai nostrii barbatzei

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

A fost postata si o discutie la generale, daca e indicat sau nu sa expunem astfel copiii si erau opinii pro si contra. Iar eu, in urma unor telefoane anonime primite si discutii cu unele mamici (ref la obsedatii care exista in lumea asta), am decis sa nu le fac publice.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am fost in Parcul Mare ,am vazut o gramada de mirese ,tare mult ne a placut
tu fetelor nu stiu ce am avut azi dar pana acum n am avut pofta decat de paine prajita cu ulei de masline si cu usturoi si desigur o ceai la greu

azi implinim 38 de saptamTIADRIS ANDREEA

Mergi la inceput

Monica poate data viitoare ma nimeresti pe acasa

ok fetelor ma duc la un somnic

38 de saptam.TIADRIS ANDREEA

BURTICA MEA E CEA MAI MARE ?
se pare ca s singura cu 38 de sapt

Mergi la inceput