Gravidutze si mamici din CLUJ - 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Codruta - sper ca am calculat corect data nasterii fetitei tale dupa ticker-ul tau de la semnatura, ca in alta parte n-am vazut scris. E 9 august?

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cristina, se pare ca si tu mai esti cu mine pe aici la ora asta....

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

hi,hi bag sama ca io scriu prima de dimi....si la mine nu-i chiar asa de dimi
Delia mersi fain de reteta..tu fetelor deja simt miros de spaghetti
Oana draga du-te pe la Philadelfia aia cu perdele...gasesti tu ceva.
no va pup ca io iaca fac mancare ca sa pot iesi afara mai tarziu..si sa am papa pt pici cand vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Cristina ai socotit bine Petra Codrutei e din 9 august tucu-le sufletu de fetite cu fundite ca io nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da Cristina, multumesc , am uitat ca am sters data de acolo am avut si poze si filmulete publicate pe net, pana nu m-am speriat si le-am sters, ca urmare a muuultor evenimente petercute in jurul meu.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata clujului.....ce zi frumoasa, numai buna de plimbare-acum ca e voie!!!

Ripley, nu cred ca bb Iris e grabita asa ca sigur il va astepta pe tati.Si noi suntm intr-o situatie similara si din pacat, aproape saptamanal.

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi!

Noapte de cosmar! Cred ca iar stau sa iasa ceva dintisori...Of ca numa o sa termin (daca apuc sa termin pana atunci) cu dintisorii si o iau iar de la capat cu colicii . Sper numa ca la bb2 sa nu fie atat de greu ca si la Vladut, care a avut colici din maternitate pana pe la 4 luni in fiecare zi, iar dupa aia s-au mai rarit.

Codruta - de ce nu-i bine sa pun poze pe net cu Vladut?

Monica - ne miroase a spaghetti? Pacat ca plecam imediat pe Valea Ierii, ca as veni la spaghetti la tine

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi! si eu m-am trezit de ceva vreme dar am pierdut vremea si m-am uitata la TV... cat mai am timp....

ce vreme frumoasa azi!

OanaAlina

Mergi la inceput

acum m-am uitat pe ticker sa vad daca e actualizat ok si nu imi vine sa cred cat de ptuine zile au mai ramas pana la marea intalnire cu bebita!

raluca - ma bucur pentru tine ca acum ai voie sa te misti mai mult! voi v-ati gandit pana la urma la nume?

OanaAlina

Mergi la inceput

nu stiu ce imi merge asa de prost net-ul azi ca tot mai vad cate un mesaj al vostru dupa ce scriu eu....

monica - m-ai zapacit cu spaghetele alea ca o sa te trezesti cu mine la usa!

cristina, nasol partea cu nedormitul... cati dintisori aveti???? hai curaj, se spune ca bb2 creste mult mai repede si mai usor decat bb1!

OanaAlina

Mergi la inceput