Gravidutze si mamici din CLUJ - 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Sintem bine si noi, dar sa cum spunea Lavinia parca nu mai este deloc timp liber! Mancam, mulgem laptele ramas, plimbarica, baita, somn...
Sara creste vazand cu ochii, e tot mai scumpa, in fiecare zi apare ceva nou, ieri au aparut lacrimile, azi si-a descoperit manutele si isi suge degetelul. Ce sa zic, e o fomista fata mamii. Doarme bine noaptea, azi noapte a dormit de la 12 la 6, m-am si mirat, dar am lasat-o ca mancase foarte bine!
Papam de la san, dar si completare muls sau formula! Acum sint cu surioara si e tare bine! O sa revin cu poze noi!

Pupici!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

ma treceti si pe mine pe listuta? ziua mea e pe 12.01.1975, iar a fetitei jos....

Monica, iaca o reteta simpla: mergi la Cora, cumperi 1-2 borcane, de la Barilla, de Pesto alla Genovese (din ala verde, ca e cu busuioc . Fierbi aldente spaghetti (sau pene, etc), daca sunt de calitate sa nu le treci cumva prin apa rece, ca ajung macaroane , pui numai sare cand fierbe apa. Cand sunt gata pui borcanul cu sosul peste si gata. Daca vrei susuri facute in casa, da-mi un PM , iar cu filmele ti-am raspuns la arte.
Edit: am inteles ca vrei pt musafiri, ceva rapid...de asta ti-am dat "reteta la borcan "

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

o seara placuta!
ma bucur ca bebe sara papa si doarme bine!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

noi suntem bine... am inceput sa spalam hainutele bebelinei si aproximativ sa finalizam cele necesare si pentru mine... nu ma laud cu bagajul ca inca nu il am....
sper sa ma ajute Dumnezeu si bebita sa mai stea o vreme la "caldurica"!

ati vazut pe undeva ceva perdelute pentru copii??? cu desene animate, animalute sau ceva de genul...

kitzy, tu cum te simti???? te asteptam cu vesti bune!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Sara buna,
ooooooooooooo mersi de retete.Codruta ce musafiri draga pt barbatii mei ca nu mai stiu ce sa inventezi in fiece zi tot altceva.No maine fug la Cora.
Apropo sa vedem ce-o fi cu Carrefour peste fro 2 sapt
Alex no nasol cu salteluta..da musai tre sa rezolvi
gabi bine ca mai semnezi si tu condica sa vedem ce zici
Carrie saraca de tine..intru si io in pita peste o sapt
Cat despre temp apei la bb habar nu am ..io probam cu cotul ce s afac mai traditionalista.
No va tuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Oana,perdelute pt patut>>>sau pt geam?
Alex mersi si tie de reteta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si io am probat apa cu cotu' si a fost perfect.

Reteta spaghetti carbonara:
- fierbi spaghetele nu pana la motroseala totala (io folosesc numa' barilla - le tin fix cat scrie pe cutie)
- calesti in putin ulei cam 350-400 gr de kaiser sau bacon sau zi-i cum vrei, da' ideea e carnita afumata cu ceva grasimutze
- spargi 3 oua si mixezi cu sare, piper, 1 varf de cutit de nucsoara
- adaugi la ce ai mixat o cutie de smantana dulce (io fol. dorna uht, cea albastra, adica mai slaba) si la final cam 200 moeciu ras
- astea se fac in timp ce fierbi spaghetele, totul iti ia maximum 15 min
- torni din tigaie carnita prajita si incinsa, amesteci o tura, dupa care torni compozitia cu ouale, smantana, condimentele si casul
Asta-i tot.

Noi bine, am reusit sa mai stau si eu pe langa pat si sa ma odihnesc relativ, sper ca luni sa vedem un progres in greutatea bebelinei.

Ma enerveaza tati ca va trebui sa plece 3 zile in Germania si mi-e teama sa nu ma apuce ceva pana e plecat ca oricate ajutoare am avea, eu si Ana de el avem nevoie in primul rand.

Merg la programul de seara. poate revin.Ripley 36+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

monica, perdele pentru geam!

delia, ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti un pic! luni cu siguranta o sa vii cu vesti bune!

OanaAlina

Mergi la inceput

dupa cum zicea si monica si eu astept cu nerabdare sa vedem cu ce oferte vine carrefour.... ca si locatie unde la fi, la polus mall???

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna! Acuma am apucat si eu la calculator! Imediat va trec fetelor in listuta!
Oana Alina - eu mai bine nu zic ce temperatura tin eu in casa si la ce temperatura ii fac baita . Oricum e mult mai joasa decat cele enumerate aici

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput