Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am intrat sa o felicit pe Elara, sa va traiasca fetita si sa fiti toti sanatosi! Saptamana viitoare imi fac si eu programare la Iosup pt. prima 3D, o sa sun din timp sa fiu sigura!

Sovi, ma bucur ca ai fost la eco si e totul bine! Wow, asa de mare s-a facut bb, intr-o saptamana si un pic?? Super!

Eu azi iar am fost harnicuta si am pus pt. iarna sfecla rosie cu hrean si castraveciori. S-au adunat destule in camara si sunt tare mandra de ea!
Si am mai facut si alte bunatati, dar nu va zic ca va fac pofta! Eu am citit pe "la bucatarie" si de-acolo mi se trage!

Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Elara - sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si sa creasca frumoasa si sa fie mereu la fel de zgubilitica! Iar mami sa se apuce de cumparat rochiteeee spre placerea noastra, a celor ce ne-am dorit fetite dar ne-am ales cu cocosei frumusei

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elara!!! Felicitari!!!

M-am emotionat rau, mi-am adus aminte cat de coplesitor a fost si pentru mine! Ma bucur mult ca ti-a placut Iosup, ti-am spus ca este intr-adevar un om si un medic deosebit. Are tot respectul meu!

Hihi, hai ca incet se inmultesc si fetitele! Sunt extrem de bucuroasa pentru tine !!

Pup tot stolul!

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Elara! Pot sa zic ca acum esti o zana de zana! sa va traiasca si perfecta sa fie pana la capat! Un carutz roooozzzz! No, poate totusi a ramas o putza si pt mine :P
inca o randunea cuibareste fericita la noapte

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Buna fetelor vad ca ati scris aici un intreg roman...chiar daca nu am scris v-am citit aproape in fiecare zi.RalucaS scuze ca raspund asa tarziu..vroiam sa te intreb daca te-ai hotarat deja unde o sa nasti..la judetean sau la maternitate..poopici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va multumesc fetelor la toate care ne-ati urat sanatate! Sunteti niste scumpe.

Vladut nu e bolnav acum, doar ca el trebuie sa ia tratament profilactic cu antibiotic in decurs de multe, multe luni, poate chiar ani, nu stiu inca sigur. Sper sa nu fie cazul la noi. El are reflux vezico-ureteral, o malformatie, care predispune la infectii urinare frecvente, iar infectiile in cazul lui agraveaza malformatia si ii afecteaza rapid rinichii. Dar, sper sa trecem cu ajutorul lui Dumnezeu cat mai repede peste asta si sa se rezolve cat mai curand problema.

Elara - felicitari pentru fetita!!!

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Sovi - e plin cuibul de putze ca se pare ca anul asta au rasarit muuuulte. Una sigur e si pt tine Daca nu acum atunci la sarcina urmatoare, ca sigur vreti sa aveti trupa mare, no?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Da, Roxana. Sa pot eu sa duc cati vrea sotu! Si sarumana de incurajarea cu memecamentele. Cum stii tu sa alini!

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetlor, va multumesc mult-mult-mult pentru felicitari! Sigur ca nu e inca sigur fiind asa devreme, iar doctorita mea nu e Iosup dar chiar si acum nu e imposibil de vazut, daca bebe a fost cooperant si s-a cracit ca sa-l vada mami si tati...Doamne, iti multumesc in primul rand ca e bine!!Of, va dati seama cum m-am dus si eu azi dupa povestea Carminei si starea voastra de spirit de ieri-mi-era tare frica dar si eu sunt increzatoare, chit ca nu e zi sa nu ma tem-nu uitati ca-mi fac insulina in burtica de 4 ori/zi!!Asa ca hai sa fim toate vesele si increzatoare!!
Elara, felicitaaari! Ce zi minunata ai avut!Te invidiez ca vei avea de cumparat minunile de hainute care se gasesc pentru printese (adevaru e ca nu se compara toalele de baieti cu cele de fete, pe care iti vine sa le mananci...)
Simonette, Cory-sotul meu cica va transmite salutari si sa ne trimiteti si noua mancare gatita (e curios de moare cand vede ca va scriu; iar acum e si suparat ca pierde Dinamo; pai fetelor, cand sa mai fac de mancare daca dupa spital alerg de colo-colo pentru nunta???)
Cristina si Simonette, multa sanatate pustilor!
Sovi, am vorbit eu cu DD sa-ti pastreze si tie un loc de baietel daca vrei; dar, uite, sunt chiar curioasa, eu de cand am intrat in sapt 11 brusc am inceput sa simt ca am baiat, desi doream fata. Vezi ce simti si tu...
Pupici,

naty 11+ cu f probabil

Mergi la inceput

Sovi - daca la primul bebe ai sarcina usoara, nastere usoara si ti-l doresti mult sigur vei dori repede si pe al doilea. Daca experienta nasterii va fi neplacuta, atunci vei amana mai mult bb 2,3,4....Eu am nascut cu epidurala si nu am simtit durerile nasterii, sotul a participat la nastere a filmat/pozat; ne-am privit impreuna puiul in prima secunda din viata lui si e cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o vreodata. Durere mare a fost o sapt dupa..epiziotomia, dar nici n-am stiut sa-mi ameliorez durerile, acum am experienta. Al doilea lucru nasol a fost depresia postanala in care eu n-am crezut (sunt puternica de fire si ma gndeam ca nu sunt usor de doborat de niste amarati de....hormoni) si care m-a tinut 5 luni! Am facut iad viata celor din jur si mi-am ingreunat-o pe-a mea. Dup-aia, ca prin minune mi-am revenit. Parca mi s-a luat un val de pe ochi...si a fost MINUNAT....Am devenit mai femeie ca oricand.
Te-am plictisit, no? Iar am cazut in transa

Mergi la inceput