Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
numeioana spune:
Elaraaaa, ce ma bucur ca ai reusit sa ajungi la eco!! Ti-am spus ca eu una credeam ca deja a luat-o altcineva... Ce baftoasa esti! Asteptam vesti!
Am fost la Ploiesti si mi-am luat dintr-un magazin de gravi, o bluza faina si o camasuta la fel... Avea si sarafane, avea pantaloni si office si blugi si velur, si salopete din velur f frumoase... dar astea mai tarziu. Mementan am niste blugi de gravi care imi vin de-acum, desi sunt putin cam largi. Noroc ca au burtica din aceea de bumbac si nu cad de pe mine!
Pupici tuturor!
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Ai mai Roxy, bietul bb, n-a vrut decat sa-si salute fratiorul La bucurat prezenta fratiorului asa aproape de el
Randunici...multumesc celor care au transmis urari de sanatate puiutzului meu! Toate gandurile voastre bune sa se intoarca la voi inmiit
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Ce-mi face mie Elara , nu pot merge sa vad filmul pe care l-am asteptat ca satu calare s-o prind cu vestile
Ioana ce mai faci tu? cred ca bb al tau deja da shuturi la greu ca tu l-ai simtit rpd,rpd pe bb al tau!
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
Pai tocmai, Simonette, ca nu e asa! Intr-adevar l-am simtit devreme, dar atunci stateam mult in pat, ca eram in concediu si puteam sa fiu atenta la orice semn... Acum sunt agitata toata ziua, am de furca cu copiii, cand vin acasa ma asez in pat si adorm si nu am timp sa-mi dau seama de miscarile lui bebe. Azi mi s-a parut ca il simt, dar eram la volan si nu sunt sigura... Si ieri parca...
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
elara spune:
Iertare, iertare ca apar asa tarziu...Am trecut si pe la mama sa-i spun vestile si sa-i arat CD-ul.
O sa avem o fetitzaaaaaaaa
Sunt asa incantata ca e bine si sanatoasa si zgubilitica. Se foia mereu, statea si in cap.
Este bine, sanatoasa, cu tote cele bine pozitionate, de dimensiuni si aspect normale....
Am ranjit non-stop inca de cand a aparut pe ecran. Imi tot ziceam: "Draga de ea. Manca-o-ar mama de papusa scumpa".
Cand i-am auzit inimioara batand mi-au dat lacrimile.
Iar dr. Iosup eu un om suuuper. E extraordinar. Eu auzisem foarte multe lucruri bune de el, dar si ca ar fi cam ursuz uneori. Mie mi-a placut mult, mult mult!!!! Vorbeste foarte frumos, glumeste cu noi...
Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
simonette spune:
Yuuuuhuuuuuu!!! Felicitari Elara ptr. fetitza ta cea scumpa!!! Doamne ajuta sa creasca mare si frumoasa si jucausa si norocoasa!!! Ti-am zis ca Iosup vede sexul! Ce minunat trebuie sa fie ptr tine ca dimineatza nu stiai nici macar ca o sa mergi laecho dara-mite ca vei sti si sexul
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Acum pot sa merg la nani linistita!!! Bravo, ma bucur mult!!!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Iertare...noapte buna randunici vesele si dragi!!!
PozeLuca
BB2
Monica9 spune:
Elara felicitari pt printesa!
Maine merg si eu la medic, sper sa fie totul ok cu bebe. Nu voi afla eu prea multe, dar macar sa stiu ca e bine. Am emotii, nu zic ca nu, dar sunt optimista si zic ca va fi totul bine. O sa va povestesc maine cum a fost si sper sa fie cu vesti bune.
Monica 15+