Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Am cetit tot tot...dar sa vad daca am retinut ceva...
Elara, Doamne Ajuta sa ne vii mai repede cu vestile alea super ca eu nu am rabdare de felul meu si nu ma culc pana nu aflu ce face bbloiu...., hai Elara!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Naty, felicitari ptr bb baietel 70%, sa creasca mare, sanatos si frumos foc!!! Fericirea voastra ma bucura tare si cat despre statistica sunt tare suparata pe ea
Sovi, ma bucur ca ai fost bibilita si ascultata si rasfatzata...si mai ales ca bb e bine...bravo!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Roxana si Clau, randunicile noastre cochete, sa stiti ca si eu m-am gandit vazand ca nu se intetesc miscarile lui bb, ca poate mi s-a parut mie...poate inca nu a miscat, desi am simtit de cateva ori binisor! Dar la voi nu cred ca poate fi vorba despre imaginatie ca la voi fiind a doua sarcina sigur se simte mai repede ca la mine
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Ce faci mai Simo, nu ai mai aparut in partea a doua a zilei? Cum se mai simte Luca?
Roxule, mai nesimtita sunt eu ca mai deloc nu-l simt pe bebe si uite asa am eu acum un ghimpe in inima...
Dar cine are un french de toata frumusetea pe unghii?
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Bey Clau, chiar nu te inveti minte?Vrei sa stau dupa coltz cu bata mereu? Daca nu-l simti nu inseamna ca nu misca...clarrrr??? Ai rabdare ca o sa dea niste shuturi de o sa te rogi sa se potoleasca! Si ai grija, ca-s dupa coltz
Luca parca se simte un pic mai bine dar mi-e mila rau de el ca il indop cu medicamente pe care nu prea vrea sa le ia, spre deosebire cu atunci cand era mai mic si ii placeau tare Speram ca in doua zile ne vom simti mai bine!
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Simo, multa sanatate lui Luca, stiu ca ti se rupe sufletul cand ai puiul bolnavior! Maine o sa fie mult mai bine, sunt sigura.
Fug si eu la masa sa hranesc familia si revin!
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Roxana Claudia spune:
Simo si Clau - eu si pe Cata l-am simtit abia la 20 sapt. Pe asta chiar il simt devreme, practic de vreo 2 sapt mai am asa cate o impunsatura. Dar aseara v-am zis: Cata era marait si l-am lua in brate. Exact unde-l tinem pe Cata pe burta, sub fundul lui am simtit capsorul bebelui. Pe moment m-am panicat rau. Aproape mi-am aruncat copilul din brate de sperietura. Frichinila statea in fund la mine in burtica, asa cum il vazusem la pranz la ecograf...dar eu nu-i simtisem pozitia pana atunci
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Si n-am intrat in partea a doua a zilei fiindca am bucatarit si eu un pic...o supica cu galusti in mod special ptr Luca si ptr noi papa bun dar nu zic ce ca va fac pofta!
Cory tu aduci mereu un aer de veselie pe crengutza noastra... Poti sa-mi spui cum sunt chiftelutzele cu smantana?
PozeLuca
BB2