Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

am venit la semnat condica!
Nati, mi-am bagat mintile in cap, si m-a dus o prietena la dr ei ginecolog (Mihaela Margaritescu) care e o dragalasa, si nici nu e scump. Noi din pacate nu stam chiar pe roze cu banutii acum, da ne revenim noi. In sfarsit m-am simtit si eu alintata de un dr obstetrician, si mi-a dat si cartea ei de vizita sa o sun pt orice ma ingrijoreaza!! Si m-a bibilit, si mi-a zis ce am voie si ce nu, si daca am intrebari! Nu credeam sa mai existe asa medici fara sa ai pile. Asa ca pana oi ajunge la mult ravnitul de catre sotz -Dr Herghelegiu voi ramane probabil aici, desi am facut 1 1/2 ore pana la cfr2. Ca sa nu mai zic ca mi-a facut si o surpriza si a pus pe speaker bataile inimii lu bb, de a smuls si o lacrima de la mine combinata cu un ras isteric. A zis razand ca intentionat nu m-a prevenit ca sa vada cum reactionez. Cica totul arata ca la carte, chiar bb e mai mare cu 3-4 zile (23mm), da eu am ovulat mai devreme. Am si poza!
Mai ramane sa rezolv conflictul meu interior ca tre sa iau antibiotice, in care eu nu cred nicicum. (pt ureaplasma)
Naty, iti tin pumnii sa iasa totul cum vrei tu la nunta. ba chiar mai bine ca in visele tale.
Aliiii bine ai revenit! unde ai fost in lunuta de miere? sper canu ai avut greturi! mmmm ce fain, si eu numa acu 3 luni eram in honimun.
Catalina (tonic), nu mai umbla creanga, treci in stol! te pup, bine te-ai randunit! Sarcina usoara sa ai!
Carmina, fortza fie cu tine! Sa te ajute Dumnezeu!
Simonette Sa ti se faca puiutu tare ca piatra, iute ca sa geata, ca un mar, ca un par....
Valabil si pt Vladic de Cristina! sanatate multa!
ClauClau, ca sa repeti experienta cu vizionare DVD si sa iasa la fel de bine, sa nu pui acelasi DVD te pup!
Elara, cunosc cum e cu paranoia, eu tot de asta m-am dus azi la echo! Da nu regreeeeet! Si vad ca si pe Clau a pucat-o! Acu mi-e usor sa va zic ca nu are rost sa va ingrijorati.
Mami! tzucu-te-as cum ti-ai vazut tu puiul! sa traiti sa va mariti! Da zi si mie unde arde? Sa vin sa te ajut?
Zozela, cum plamadesti tu capitol dupa capitol! Sarumana Boieru!
Olgutzica, ce iti mai face Ioana?
Naty, ce surpriza!! felicitari! Daca i se vede deja putulica, fii sigura ca nasul e lung Ce de baieteiii! Tare imi e ca s-au epuizat inaintea mea toti baieteii cand impartea DD gratia prin burticile noastre.
Cory, ai incercat sa ii dai Larisei paleuri de la patiserie? :) poate te mai cruti si tu... Da ce gatesti soro atat, astepti musafiri? Moamaaa ce tare esti! Te pup pe psihicu ala tare!
Elara, sa vii cu vesti bune! Cred ca ai inima cat un purice... ce de vesti azi!
Pupa-v-as ciocul de randunele... In special pe cele pe care nu le-am trecut in catastif!

sovi 8+

sovi 8+

Mergi la inceput

Si inca ceva, pt cine nu a vazut si poate are un raspuns pt Roxi, a pus o intrebare la pag 3, dar din pacate e inca moderata. Roxi, nu te supara pe noi, nu intentionat te ignoram. Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sigur iti vom vedea mesajele.

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxy, e vorba de dublu test , acela se face la 12 saptamani. Eu personal nu l-am facut dar sunt fete care l-au facut si or sa-ti povesteasca mai multe despre el. Mesajele tale apar greu pentru ca sunt inca moderate, asa se intampla cu primele 10. De exemplu, mes. tau a aparut acum la pag 3 si noi deja suntem la 6. Scrie mai repede primele 10 mesaje si apoi te vedem pe loc.

Sovietica, felicitari pentru intalnirea de azi, e bine ca acum esti linistita! Cel putin o perioada, nu?

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Da, Clau, pana la urmatoarea criza, ma declar linistita
Si am ajuns la concluzia ca cea mai buna cale de a trece de o criza e sa o rezolvi. Eh? ce ziceti de intelepciunea mea?

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sovi - daca te-ai simtit "bibilita" de dr inseamna ca ai gasit persoana potrivita! Si sa te tii de ea. Cat despre antibiotice: cateodata medicina traditionala rezolva probleme pe care nu reuseset sa le solutioneze medicina alternativa. Asa ca nu trebuie sa fii suparata ca-ti calci pe principii. Trebuie sa te faci bine. Si-n plus sunt sigura ca medicametele ti-au fost dozate corespunzator sarcinii.

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Am inteles! sa scriu repede 10 mesaje,am deja 5 cu asta 6!

rox

Mergi la inceput

Sovietica,

am observat ca esti foarte atenta cu toata lumea! Esti singura care a remarcat mesajul meu si mesajul altei randunici care abia se inscrisese.Multumesc!Poate ma lamurescte cineva!

Va pup
Roxy 9+

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxule, la tine misca bebe in burtica?

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau,multam de raspuns!

Si oare daca facem dublu test mai facem si triplu test?...
Insist atat pentru ca am auzit ca testele astea pot da rezultate echivoce,care pun pe jar o groaza de viitoare mamici!Adica te induc in eroare fara sa fie cazul,mamicile respective au nascut oricum bebici sanatosi!Si in felul asta te obliga sa mai faci alte teste suplimentare...alt stres...alti bani..Ei,daca mai stie cineva ceva,let me know!
Intru mai incolo sa vad vestile despre eco Elarei!

Rox9+

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - nu pot sa zic ca-l simt asa sigur-sigur. Adica nush cum sa explic: il simt dar usurel si nu intr-una. Cateodata il ridic pe Cata si il tin in Brate si atunci da..il simt parca pe de-a-ntregul si ma sperii ca poate il ranesc... Dar chiar de nu-l simt 1-2 zile nu ma sperii...Poate sunt eu mai nesimtita sau mamica denaturata...

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput