Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elara, uraaaaaaaaaaaaa!!!! Te asteptam sa vii cu vesti bune!!! Si cu culoare de carucior !

Clau, !

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mamitzu, multumim mult !

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutzica, multumesc de scuturare ...manichiura inca nu e gata ca o fac pe bucati, nani n-am apucat , acum ma joc cu masinute cu fiu-meu , sper sa-mi dea si pauza caci vreau sa termin cu unghiile macar...

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Moaamaaa..mor de nerabdare!Hai Elaraaa!!
Noi la 20.00 avem intalnire cu gasca sa strangem banii de munte si mai mult ca sigur o sa ratez vestile! Am carucioarele pregatite si ma mananca degetelele sa trec si la Naty-dar nu o fac fara acordul ei!
M-am indopat cu ciorba si am facut o buuurtaa!!

Ela.. in 14sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor, eu astazi am avut ziua Z, cand mi-am anuntat oficial seful ca sunt . Spre placuta mea surprindere, a luat vestea destul de bine, m-a felicitat, parea ca se si bucura pentru mine, m-a intrebat pana cand stau, i-am spus ca inca nu stiu sigur cand ma intorc. Probabil dupa 7-8 luni. M-a asigurat ca nu vor fi nici un fel de probleme, o sa-mi gaseasca un inlocuitor pe perioada cand voi fi plecata, dar voi fi asteptata sa ma intorc.
Deci toate bune si frumoase. Nici nu ma asteptam! Doar ma bucur! Are si el 2 copii destul de mici, si ma bucur ca a inteles. De fapt nici nu prea avea de ales!

Mi-am luat azi rezultatul de la urocultura si e negativ - inca un motiv de multumire. Miine sunt gata niste culturi din col, sa vedem care.

Cory - mi-ai intarit convingerea ca trebuie sa gandim pozitiv, si sa avem doar ganduri bune!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumesc tutusror de urari. Am obtzinut programarea. Multumesc mult, mult de tot, Mamitzu2D.
Intru diseara cu vesti.

Nu am apucat sa mai citesc nimic fiindca sunt la servici. Clau, multumesc tare tare mult pentru ca m-ai anuntzat pe mess.
Acum trebuie sa soseasca si sotuzul dintr-o clipa in alta sa ma ia de la birou si mergem la eco.
Avem intaaalniiiree cu beeebeeeeee

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara abia astept sa vii cu vesti frumoase si colorate!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - asa te vreau mami! Minuni face o manichiura. Insa nu trebuie sa te pui pe ganduri negre! Tot ce simti sau gandesti cred ca se transmite si la bebe. Eu sunt f pozitiva. Ai grija de tine si astfel vei avea grija de el!!

Naty - belea statistica noastra. Felicitari pentru "fetita" Cred ca tati e super-incantat. Si daca o fi avand si nasu' mare stii ce se zice de baietii cu nasu' mare, no?

Cory - mai lasa bucataria si tu. Suna delicios fursecuri glazurate dar mai mare bucuria v-ati face la amandoua daca ati merge la o cofetarie sa mancati ca fetele o praji, nu? Cat despre sotu' meu...da, era dezamagit, dar cica tot aduce ceva pt mine, ca a luat inainte de meci. Dupa meci n-ar mai fi avut chef...
Eu azi am facut-o lata rau de cred ca nu mai pleaca sotu' de acasa...Am fost la Targul de Cosmetica si HairCare si am dat iama rau....oje, tratamente, make-up.. efectiv toate mi se parea la pret bun si ca le merit Apoi nu mi-a ajuns. Aveam contractii da' am luat un NoSpa si m-am mai dus si la Ikea

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Razva mi-a dat pauza , acum se uita la desene si eu mi-am terminat french-ul, e mai binisor acum...

Elara, mult succes iubita la eco, cred ca la intoarcere o sa sti si ce carucior pui. Sa fie asa cum vrei tu!

Vad ca pana acum domina baieteii asa ca trebuie sa apara si fetitele sa echilibreze balanta!

Zozela, sa-ti fie de bine! Cum e cu burtica plina? Cred ca deja esti la orizontala cu ea in sus !

CLAU 16+

Mergi la inceput

Roxule, sa le stapanesti sanatoasa ( produsele cumparate ). Bravo, esti pe gustul meu zau! Asa fac si eu, imi place la nebunie sa toc banii lui tati. Apropo, azi mi-am cumparat un sutien super comod din bumbac pe care sa-l port mai mereu chiar si in casa caci mi-au crescut rau tzitzile si mi-e teama sa nu se lase de greutate. Vad ca e ok cu el, nu ma deranjeaza . Si un pulover-jacheta foarte dragut si vreo 3 sticlute cu oja, iar pentru Razvanici niste pantaloni faini! Va vine sa credeti ca pentru sot n-am gasit nimic? Ups!

CLAU 16+

Mergi la inceput