Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Natynic felicitari pentru "putza". Abia astept sa vin si eu cu confirmarea sau infirmarea teoriei cu ovarul drept. Daca ar fi sa o luam stiintific, ovarul nu prea are nici o relevanta pentru sexul copilului... dar vedem...

Mami_papatot felicitari si tie scumpa mea Tu inca vad ca mai ai de asteptat cu culoarea caruciorului. Nu ti-a spus nici macar o banuiala (desi e cam devreme putin)

Elara la tine vin cu o mare . Sa nu te mai aud cu astfel de ganduri negre (eu spun asta, care am fost mai mult decat daramata ieri din cauza Carminei...). Te duci pana la urma la ecografie? Daca da, foarte bine, daca nu linisteste-te.
Gandeste-te ca bebele tau e bine si daca faci ecografia asta si daca nu. Si daca Doamne Fereste se intampla ceva, ecografia nu-l salveaza.
Eu ieri dupa ce intrasem putin in panica (si primul instinct a fost sa sun la o clininca sa fac o programare la ecografie), am incercat sa ma calmez si sa gandesc putin la rece. Copilul e bine acum si fara interventia mea, si fara sa-l vad neaparat la ecograf (desi mi-as dori sa-l vad in fiecare zi). Iar daca e sa se intample ceva rau, se intampla si fara sa ma dau eu de ceasul mortii! Cum o vrea Dumnezeu! Tot ce putem face este sa ne rugam si sa avem incredere ca totul o sa fie bine.
Asa ca hai, sa te vad doar cu ganduri POZITIVE, da?

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

fetelor, help, cum dau de elara?
Am oferit programarea la Iosup, dar am avut o nenorocita de sedinta si am iesit acu 10 min,si biata fata o crede ca-s neserioasa!!!
Help!!!
mamitzud2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Kya,

are mare dreptate!!!

Conteaza extrem de mult sa gandim pozitiv in legatura cu sarcina!!!
Eu am mai zis ca am niste probleme: incompatibilitate de Rh, o mandrete de fibrom, o lipsa de calciu ionic cu mult sub limita inferioara DAAAAAR, in compensatie, am un psihic de beton ca nimik rau nu se poate intampla cu bebele meu...NU CONCEP ASA CEVA!!!

La fel si ginecologul mi-a subliniat: "Daca gandesti pozitiv, 90% problemele se rezolva!!!" Asa caaaaaaaaaaa...ne betonam curajul si psihicul!

11+ si mamik de Larisik

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Mamitzu, mai stai putin, nu anula programarea, please! Sigur e prin preajma!!! Nu are nimeni numarul ei de telefon? Ioana?

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

nu o anulez, doamne fereste!!!
sper doar sa mai intre!!!!!
ce draci am, fir-ar sa fie, ca stiu ce aglomerat e la programari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu tocmai am intrat pe adresa comuna sa vad daca are numarul de telefon acolo, dar nu e!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mamitzu !

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vorbit acum cu Elara pe mess, o sa intre imediat...

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

multam fain, fetele, va pup si sarcini usoare sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, pup si eu fata cu psihicul beton, as avea nevoie si eu putin de la tine.

Nu mi-a iesit treaba cu cafeaua, bebele meu nu s-a sinchisit si nu s-a agitat cum mi-a fost intentia

Acus' am sosit de la gradi, macar Razvanici e bine, doar putini mucisori, nu-i cine stie ce...Acum ma sacaie sa ma joc cu el, asa ca o sa ma conformez si mai revin in pauzele de joaca!

Va pupic tare.

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput