Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Vreau si eu un carucior roz...Dar nu ma supar nici daca e albastruFetelor am de 2 zile nasucul infundat si dureri de gat....stiti cumva un remediu ceva ca nu prea vreau sa merg la dr decat daca e absolut necesar...Va pooopik pe toate si va doresc o noapte plina de vise dulci... Serry9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si la mine cel mai greu a fost cu depresia, iar sotul cand a aflat ca sunt iarasi insarcinata deja se vedea iarasi trecand prin depresia mea post-natala din nou (a fost iad si pentru mine, dar si pentru el). Mai mult din cauza aceasta nu ne-am dorit inca un bebe si hotarasem sa avem un singur copil, ca nu ne simteam in stare sa mai trecem o data prin ce am trecut. Insa ma gandesc ca daca a dat Dumnezeu totusi, in ciuda dorintei noastre, sa mai avem un bebe, sigur de data asta trebuie sa fie diferit. Asa ca sunt foarte increzatoare ca va fi bine, mult mai bine decat data trecuta.

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nu, Roxana,nu m-ai plicti! Orice imi mai ia un val de pe ochi nu ma plicti! Deci depresia post-natala chiar exista! Nu e o toana. Mamma mia... brrr
Apropos de expresia ta... "Am devenit mai femeie ca oricand". Si aici as vrea sa atrag atentia tuturor randunicilor care au mai nascut. E cineva la care s-a confirmat teoria conf careia creste libidoul dupa ce faci bb? (desigur, nu ma astept sa explodeze imediat, dar orisicat)

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cristina - ma gandesc ca de data asta suntem mai coapte nu? Si ca nu ne mai lasam pacalite niste hormonei, nu?

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Sovi - cu riscul de a te dezamagi, la mine nu a fost valabil, dimpotriva - a scazut extrem de tare, aproape de 0, plus ca aveam si dureri din cauza lubrifierii insuficiente. Dar...exista o speranta! Libidoul meu a revenit o data cu noua sarcina!!! De unde deduc, ca problema era psihologica la mine, adica imi era frica de o noua sarcina, or cum acum nu mai e problema, nu mai am probleme nici de libidou

Poze
aproape major
barza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Cristina - ma gandesc ca de data asta suntem mai coapte nu? Si ca nu ne mai lasam pacalite niste hormonei, nu?

Asa ma gandesc si eu, Roxana, ca stiu ce-i aia si nu ma mai las prada! Pun bota pe ea!!!

Poze
aproape major
barza

Mergi la inceput

Sovi - sigur daca ai epiziotomie te juri ca-n viata ta n-o sa mai faci nimic...asta in primele 2 sapt. Apoi durerea se estompeaza. Greu momentul in care decizi sa incepi iar...Pe mine m-au tinut lochiile cam 6 sapt (ca la carte) iar dupa inca o sapt eram in mare actiune cu sotul ca m-am gandit ca e si el om, si ca trebuie sa-mi infrang teama. Ca mi-era groaza mami! GROAZA! Iar apoi da....avem puseuri de apetit sexual dar ce sa te faci cu nebuna...ca azi radeam, aci plangeam....aci fericita, aci aruncam cu castroanele dupa husband..Dar a trecut si mi-am revenit si la forme si am inceput iar sa incap in desuuri si l-am uimit pe sot cu sexualitatea mea. Pt ca mereu imi zice ca-s mai apetisanta ca inainte.... O zice si el sa ma faca sa ma simt bine....dar eu asa ma simt intr-adevar!

Mergi la inceput

Cristina - uite ca mi-ai amintit mama de problema asta: lubrifiere inexistenta aproape. Cel putin cat am alaptat a fost zero. Uite ca daca nu se intampla asta nu-mi dadeam seama cat de important e

Mergi la inceput

Randunici la cate saptamani se vede la eco daka e fetita sau baiat?Eu am programare la 12 saptamani dar daca trebuie...mai astept o saptamana doua..Felicitari tuturor randunicilor si multa multa sanatate Serry9+

Mergi la inceput

Offffff......mesajele mele apar asa greu ca nu o sa primesc raspuns niciodata....Dar sper sa reusesc sa scriu mai des si sa scap de moderatul asta... Serry9+

Mergi la inceput