Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am inteles. Deci e bine sa fim pregatiti pt orice. Voi cumpara o platosa + casca sotului preventiv.

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Interesant! Fetelor cu bebei deja maricei, mai povestiti experientele voastre!
Zozela, , mutumesc pt pontul cu ! A mers, precum vezi!

naty 11+ cu f probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sery - rar cine vede sexul la 12 saptamani. In mod normal un ecografist iti va spune sexul dupa 16 saptamani.

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!!

Pupici!

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna diiimiiineeeeaaaaatzzzzaaaaaaaaa, randunelelor!!!!

Nu mai am somn
Am dormit bine (visand bebelina ) dar m-am trezit mai dimineatza fara sa sune ceasul. Am simtit si eu o falfaire pe partea stanga, cand m-am trezit. Cred (sper)ca era cine stiu eu

Am intrat sa citesc din urma tot ce nu am reusit ieri la servici.

Va multumesc foarte frumos tuturor. Sunteti niste dragutze si niste inimoase si va iubesc. Ma simt minunat printre voi. Din pacate nu reusesc sa tin mereu pasul cu voi si nu stiu atatea despre fiecare precum stiti voi, nu pot lua parte la toate discutiile...nu ca nu vreau, dar nu reusesc.....si imi pare rau. Nu reusesc sa fiu la curent cu toate evenimentele si sa scriu incurajari si felicitari fiecareia dintre voi...caci cand citesc aflu foarte foarte multe info (ca eu cand citesc de obicei recuperez cate un capitol sau, daca am noroc, doar jumate) si ar trebui sa scriu un roman ca sa scriu cat mai multora dintre voi...si de multe ori.....evenimentele sunt deja trecute...
Dar oricum, voi ne primitzi cu aceeasi caldura pe toate, chiar daca intram mai rar. Duminica plec la munte si voi lipsi o saptamana (doar daca nu cumva au net acolo ; Roxana, ce stii? ).

Simo, pupici speciali, fiindca aseara te-am facut sa astepti atat fara sa poti pleca linistita la film.

Olgutza, iti multumesc foarte mult si pentru explicatiile de dinainte de pleca la eco despre dr. Iosup (desi abia azi am apucat sa le citesc) si pentru raspunsul de dupa. Cum nu am stiut, nu i-am zis de RH-ul meu negativ si nici de trombocitopenia sotului...dar..asta e. O sa-i spun data viitoare. Bine ca dr. mea stie.
I-am spus ca mai am 2 programari la el la 16 sapt si 4 zile si al 21 de sapt si a zis ca e foarte bine. De medicamenetele ce le iau m-a intrebat dumnealui si i-am zis tot. Altfel nu-mi trecea prin cap sa-i spun. Mi-a spus sa beau mai multe lichide ca aveam vezica goala si la ora aceea a zis ca trebuia sa fie plina. Am recunoscut ca e vina mea, ca e problema veche la mine...si am promis ca o sa ma straduiesc sa fiu mai constiincioasa.

E asa de calm si relaxat. Si are o mina deloc aroganta, ba as spune chiar umila. Exact cum spui si tu, e foarte amabil si respectos, ceea ce mi-a placut mult si mie. Multi deoctori se arunca sa te tutuiasca fara sa iti dai acordul si fara sa te fi vazut macar (am patit eu cand am vb la tel cu o ginecoloaga). Ar trebui sa fie un lucru firesc, insa a devenit atat ed rarisim printre medici incat eu il consider de laudat.
Mi-a placut mult, mult de dumnealui. E adevarat ca el rar intiaza conversatii dar nu era deloc ursuz, numai ca era concentrat la ce facea. Eu chiar l-am intrebat daca nu cumva mai deranjez ca vorbesc (ca imi alintam odorul , ma minunam cand o vedeam cum se zbenguie sau imi intrebam sotul" ai vazut?" "ai auzit? e fetitza." sau ii puneam dumnealui intrebari...) si a zis ca nu deranjez. Cand ne-a cerut un nume am zis Roxana iar el a adaugat: "Si cu Suzana si banana?" Si spre final ne-a zis: "Domnisoara Roxana are 5,94 cm si 55 de grame si e sanatoasa..." si parca i-a urat sa creasca tot asa...sau nu mai stiu exact ca eram f emotzionata si fericita.
Si ne-a facut si urari de sanatate si sarcina usoara in continuare... E de mirare ca nu s-a lasat cuprins de blazare ca alti medici.

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata mamici

Sunt tare suparata. Nu am dormit toata noaptea pt ca am stat cu bebele meu care azi noapte se sufoca din cauza mucozitatilor. Si plangea saracutul...Si sotul meu e pe drumuri

Elara - nu au net acolo mami....o sa fii rupta de forum

Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gata.....fug la servici.

Daca mai am timp mai intru si de la birou..daca nu..vb diseara.

Succes tutuor care mergetzi azi la eco. Naty, felicitari pt baietzica... Cand e nunta?
Roxana, imi pare rau de baietelul tau ca e asa racit. Sanatate multa. O sa depasiti voi si perioada asta.

Elara
13+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Moaaaamaaaa!!Felicitari Elaraaaaa!!
M-am trezit de la 6 cu gandul la tine-dar cum sotul inca dormea..n-am putut aprinde calculatorul!Am stat ca pe ghimpi cu okii beliti pe "Zone Reality" si apoi la "Capatos si Cioran"
Prima data am citit si apoi n-am avut stare si am dat o fuga sa trec in listutza!!
Doamne ce fericiti trebuie sa fiti!!
Abia asteptam sa aflam si noi de-i coios sau pasaricoasa!!
Mii de !!
Fug sa citesc ce a ciripit si restul stolului si revin!

Ela.. in 14sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Naeata mamici! eu nu am mai reusit sa intru ieri pentru ca am avut treaba pana tarziu si pe seara , cand inca nu plecasem de la floricele m-a sunat nasa (noi nu ne-am mai vazut de la sf. lui aprilie ) si a zis ca daca nici azi nu ne vedem ... inseamna ca o lalaim asa la nesfarsit ... si desi eram f obosita, am fost la ei si Ilia, nasica mica, (4 ani in noi) i-a spus ... vaaaaaaaaaaaaai, dar mi-ai facut surprizaaaaaaaaa.... ma cam bucur!

le-am dat si lor vestea despre bebe, ceea ce a aruncat-o pe nasica in melancolie, a apucat-o iar plansul (ca ea asa este, mai sensibiloasa si ne iubeste tare mult) ... nasul s-a bucurat si el ca un baiat de comitet ce este ... ne-a facut parada modei, cu hainutele pe care si le-a luat de la "lishboa" din concediu, iar dupa ce si-a pus un fular (aici si nasa si fina stramba din nas pentru ca arata intr-un fel desavarsit) ... ca sa intelegeti mai bine, Ilia a inceput sa strige ... deshbacatu, uite-l pe deshbracatul ... am niste nasi, sa-mi traiasca, pacat ca suntem si unii si altii f ocupati si nu prea ne vedem peste vara, dar de obicei recuperam iarna ...

am vazut toate incurajarile si felicitarile voastre si am trait un sentiment tare dragut ... ca desi nu ne cunoastem, suntem una alaturi de alta ... motiv pentru care va foarte pupacesc pe toate ... si chiar daca nu ne raspundem nominal fiecare simte ca o parte din gandurile asternute sunt si pentru ea ...(eu acum am citit 11 pagini si va raspund fuguta ca iarasi frige rau si-o sa mai friga pana duminica) ... dar recuperez si cu voi peste cateva saptamani si atunci cred ca o sa va saturati de mine...

sa va mai spun pe scurt de ieri de la control ... mi-a spus sa iau elevit / folic ( voi lua elevit ca eu oricum am luat folic din martie)... in ceea ce priveste pe unde va face bebe shushu, doctoresul s-a cam veselit pe acolo si i-a facut lui bebe un 3d cu click-ul pe nu spui ce ... adica el nu a zis ce ar fi, asta ne va spune pe 10 oct, dar clickul ala pe eco, ce sa fie oare?
dupa controlul de ieri, bebe ar avea 10 saptamani si 6 zile, ceea ce inseamna ca astazi implineste 11 saptamani ...

va pupic pe toate si va rog sa ciripiti si pentru mine zilele astea...

cat despre mamicile ingrijorate, eu va dau un sfat pe care eu il tin sub cap, ca pe Biblie ... Doamne Domane ne-a trimis asa o minune incat nici macar nu ar trebui sa ne gandim ca ar putea fi ceva rau cu ea ... ca se mai intampla si necazuri, si carminutza stie asta cel mai bine este adevarat, dar aici cu siguranta este tot mana LUI ocrotitoare si care i-a ferit poate de ceva mai rau ... noi trebuie daor sa avem grija de noi, sa respectam ceea ce ne sfatuiesc cei avizati si cu siguranta la sfarsit vom avea niste bebeluti exact asa cum ni-i dorim ... ca ochi de nu's ce culoare, putzulica/pasarica sau parul cret sunt doar mofturi de doi lei in comparatie cu sanatatea lui bebe (si pana la urma asta isi doreste cu adevarat fiecare)... aveti incredere in puiul vostru si in DD si odiseea va deveni MINUNE ...

Va pup pe toate si in special pe mamicile nou venite!

mami_papatot 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.m spune:

Uf,eu incep sa imi fac griji (nu e de mirare, nu? asa ne facem cu toatele uneori :)! ). Am citit la alte mamici ca la 11-12 saptamani au BB-ul de 7-8 cm!!! Ma cam iau de griji, ca eu sunt in saptamana 12 si al meu are doar 4,3 cm!! Ce stiti? Cum e ?

Mergi la inceput