Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Neata randunici!
Elara, felicitari pentru fetita, sunt foarte bucuroasa pentru tine! Bravo mamico!
Eu nu am trecut prin depresie dupa nastere si-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Am fost intr-o fericire continua. Dupa nastere cand m-au mutat in rezerva m-am imprietenit cu o alta tanara mamica si am stat de ras toata perioada din maternitate. Imi aduc aminte ca radeam si ma tineam cu mana de operatie sa nu se rupa cumva. A fost o super experienta si de asemenea dupa ce am venit acasa a urmat cel mai frumos an din viata mea. Bebe Razvan a fost cumincior de la inceput, nu a facut colici si dormea foarte bine, tati mi-l dadea noaptea sa-i dau tzitzi si apoi il punea la culcare deja adormit dupa masa. Am amintiri tare frumoase , cine stie cum va fi acum la bebe2! Poate sa fie exact opusul lui Razva dar nu conteaza deloc!
Pup randunicile!
CLAU
16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
zozela spune:
Kya felicitari pentru reusita anuntului dat sefului!
Clau
chiar am stat cu burtica-n sus la orizontala!La cata ciorba am basculat in ea..
Felicitari tie,Roxanei si Ioanei pentru achizitiile facute!Sa le purtati cu placere!

Bravo Soviii!Ma bucur ca ai gasit un medic in care sa ai incredere si care sa te bibileasca atat!
Felicitari pentru intalnirea nu bebeloiu'!
Cat despre plamadirea capitolelor..imi face o reala placere!Abia astept sa deschid suta!
Imi sunteti eeeextrem de dragi si imi place la nebunie sa bibilesc listutza asta!![]()
Asa..Sa mai trimit si un lot de
colorati spre dragii de Luca si Vladutzu pentru ca vaz ca ieri i-au facut bine lui Luca!

Monica te asteptam cu vestile bunee-poate si colorate?!!
Bubu harnicuta!!
Serry gasesti remedii homeopate in contul nostru comun de mail!Daca nu ai parola trimite-mi un PM si ti-o soptesc!![]()

Naty!Ma bucur ca ti-am fost de folos..chiar daca numai cu atat!![]()
Ete ce frumos ciripeste mami_papatot!!

Fetelor eu mi-am facut o cafeluta mica mica in dimineata asta pt.ca nu am mai baut de f.f.mult timp si imi era o poooftaaa!!
Va dau si voua cate o guritza daca vreti..
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
clauclau spune:
Si intr-adevar am fost mult mai femeie dupa nastere si asta s-a cunoscut si in viata noastra sexuala! Apare o implinire care te face sa infloresti si sotul inebuneste dupa tine. Eu recunosc ca si acum dupa atatia ani de casnicie sotul sta numai cu mainile pe mine, nu poate sa treaca pe langa mine fara sa ma atinga...
CLAU
16+
clauclau spune:
Roxana, imi pare tare rau ca puiul tau e bolnavior! Sanatate multa si rapida!
Simo, cum se simte azi Luca?
Zozela, 
, am baut si eu ieri o cafeluta, dar azi vad ca nu mi-e pofta deloc. Poate mai tarziu daca-mi opresti putina!![]()
CLAU
16+
zozela spune:
Am gasit la Durere.. o poveste taare frumoasa si m-am gandit sa v-o impartasesc:
Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea
in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri
sa innopteze in camera de oaspeti. In schimb, le-a oferit o camaruta in subsol.
In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns:
"Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi”.
In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia impreuna cu sotia lui. Dupa ce au impartit cu ei
putina mancare ce o aveau, i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi, ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand. Singura lor vaca al carei lapte era singu lor venit, murise pe camp. Ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran, cum se poate intampla un asemenea lucru? "Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat", a spus el. "A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara". Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi", i-a raspuns ingerul cel batran.
"Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am astupat zidul ca sa nu o mai gaseasc Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de taran ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca.”Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi”.
Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Daca ai credinta,e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau.
S-ar putea sa nu stii (sa nu afli de ce anume te-a pazit Dumnezeu) ... Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede... ne devin prieteni si stau aproape de noi lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre... si noi nu mai suntem aceiasi pentru ca ne-am facut un prieten bun!!!
Ieri a trecut.
Maine este un mister. Astazi este un dar.
Cred ca viata aceasta este deosebita...traieste si savureza fiecare moment..
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
zozela spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Zozela,, am baut si eu ieri o cafeluta, dar azi vad ca nu mi-e pofta deloc. Poate mai tarziu daca-mi opresti putina!
Normaaal!!

Ela..
in 14+!!Varsta mogaldetzei
Photos
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Cata veselie pe aici, cu Ela dirijor! Pupam toate randunicile, si puii bolnaviori, sa se fac bine repejor!
Elara, ma bucur mult ca ti-a placut de Iosup. Este un domn, si un medic asa cum putini mai sunt din pacate in ziua de astazi. Iar bucuria de a-l vedea pe bebe cum topaie acolo merita un medic ca Iosup! Chapeau bas!
As scrie muuult, ca am cuvinte pentru fiecare, imi lipseste insa timpul. Sper ca in weekend sa fiu mai activa!
Pupici!
Olga
15+ cu
Ioana
midasnu spune:
Buna fetele dragalase, vesele, pline de optimism, harnice, etc. Ieri am fost la stomatolog si mi-a scos "aschia" de masea, care s-a rupt. se mai tinea un pic, joia viitoare ma duc sa-mi reconstruiasca partea rupta 
tot ieri am sunat si la dc. ginecolog, de la noi din "comuna" si luni isi incepe programul, dupa amiaza ma pot duce la consult. Azi facem 10 sapt!!!! Imi puteti spune si mie va rog in ce consta primul control de gravi la ginecolog? face doar ecograf? in jurul meu nu am pe cine sa intreb, scuze....
va pupic dragele mele! si felicitari la toate fetele care stiu deja culoarea carucioarelor!
Elena 10+
simonette spune:
Buna dimineatza!!! Ce de ciripeli!!!
Clau, Luca se simte asa si asa, a tusit toata noaptea...
Monica Doamne Ajuta sa vii cu vesti bune de la dr. poate si o culoare ptr carucior!
![]()

Va
pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Simo,mami de
Luca si
17+ cu 
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Olgutza!
Elena
la mai mare!
Pai..nu toti medicii urmeaza acelas tipar..dar cred ca o sa-ti faca si control si eco.Mie mi-a facut si secretia si ex.Pap.-dar nu toate fetele au facut..O sa-ti dea sa faci un set de analize,printre care si grupul sangvin si Rh-ul(er fi bine sa le faca si tati sa stiti o treaba
)-care sunt f.importante,eventual o sa te cantareasca si o sa-ti ia tensiunea.Cam atat..Daca am uitat ceva..sigur o sa completeze colegele din stol![]()
Luca si Siiimooo!!Doamne-ajuta sa scape mititelul mai repede de guturaiul uracios!
Ela..
in 14+!!
Varsta mogaldetzei
Photos