Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

salutare randunici!

am avut niste treburi pe aici la servici... ma duc sa citesc din urma si revin!

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Naty sa iti traiasca randunelul! sa fie sanatos si voios!
parca se inmultesc baieteii pe aici...revin

Mihaela
12+

Mergi la inceput

ia uite nici bine nu am zis de baietei ca am ajuns la mesajul Elarei si iaca vine cu fetita!!! BRAVOOO!!! sa iti traiasca!! sa fie sanatoasa si gratioasa ca o gazela (vb dintr-un film)

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ella

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

acum ca am ajuns in rand cu voi, sa va spun ca am dat si eu vestea sefei. Cand i-am zis ca vreau sa vb cu ea mi-s zis: "sper ca nu vrei sa pleci" .. la care eu: "nu e asta, dar stiti sunt "
In principiu a reactionat destul de bine. Chestia e ca dir general nu are copii si ea e cam impotriva cand aude de tineret, ca cica ii angajeaza si ei fac copii si pleaca. Dar oricum eu ma simt usurata ca am aruncat balonul cu apa, si gata! exact cum e smiley-ul asta asa imi vine si mie sa fac... hihihihi...
abia astept sa ma duc marti la eco...yupyy!!

Cory am vazut ca a scris si Simo si voiam si eu sa te intreb cum faci chiftelutele cu smantana. Adica le mai fac si eu cu sos, dar cu smantana nu am incercat.
Ieri am facut o nebunie de pilaf cu ciocanele ...yummyy..
Azi tre sa vad ce mai gatesc. Poate ma ajuti Cory cu chiftelutele!

stolul!

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur mult pt.voi cand citesc atatea vesti bune.

Elara felicitari pt.fetita!

Zozela frumoasa povestioara si foarte adevarata,asteptam si noi cele din "umbra"culoarea caruciorului tau.

Simonette imi cer scuze daca te-am suparat cu PM de saptamana trecuta,vroiam doar sa-ti spun ca ma bucur ca o sa ai un copil sanatos,asta e tot ce conteaza.Sunteti un exemplu pentru noi,aspirantele mai vechi si de abia asteptam sa va calcam pe urme.Doamne ajuta!

Multa sanatate tuturor gravidutelor si sarcini usoare in continuare.

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna ziua!
M-am hotarat sa ma bag si eu in seama pe aceasta odisee plina de viatza.

Sunt fericita ca sunt si eu pt prima oara. Am niste emotii la fiecare lucru nou care mi se intampla ca de multe ori ma mir cum de nu am luat-o razna. de ex, ieri si alaltaieri am sangerat cate un pic (maro) si m-am dat de ceasul mortii ca daca o fi patit bb ceva si eu nu stiu. m-am mai linistit ca am auzit ca si alte gravi au patit asa in luna a doua, mai ales ca si la mine e perioada in care as fi avut ciclul.
Abia astept sa ma duc la urmatorul control sa vad si eu inimioara lui bb la eco. la 6 saptamani nu s-a vazut, sau nu mi-a aratat dr...

Sarcina usoara si sanatate la burtici si bebici.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca nu ma abtin si tot mai arunc cate un ochi aici...

Felicitari, Mihuta, pentru curaj! Nu omite insa sa anunti si in scris, cu adeverinta de la medicul de familie sau de la ginecolog, sa poti sta linistita...Doamne ajuta sa nu ai surprize, dar nu te costa nimic sa faci si asta. Succes!

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Dragele mele randunici, va pup pe toate, v-am citit in fiecare zi, dar nu v-am putut scrie pt ca am ramas fara tastatura, si de abia luni o sa am alta. Acum am descoperito pe asta a calculatorului si scriu cu mouseul asa ca e un pic cam greu.
Va urez toate cele bune si sa aveti grija de voi si puiutii de randunica

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, randunici! am venit de la scoala! gata cu munca intelectuala, trecem la munca fizica...

ieri mi-a fost frig la picioare si ma cam inteapa in burtica...bai calde la picioare am voie?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput