Mamici de Martie-Aprilie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pidana, bine ai venit alaturi de randunicile vesele! Odisee minunata iti doresc si un bb sanatos tun si frumos foc!!!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Maria, din cate stiu eu, nu e voie bai calde la picioare! Un no-spa si baga-te la caldurica! Sanatate si pupicei iti trimit!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

zozela mersi frumos, ca sa stiu la ce sa ma astept, deci e posibil si control .... naspa....
cat despre analize, le-am facut acum doua saptamani, si Rh, il avem amandoi pozitiv, si grupa, si uroculturi, urina, etc. in general mi-au iesit bune analizele, am lipsa de fier si doctora de familie mi-a zis sa iau din alimente, nu mi-a dat nici o pastiluta, a zis ca nici nu se astepta sa iasa asa bine analizele .....

pup toate randunicile

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simo, mersi de sfat! asa o sa fac... bine ca am intrebat de bai calde...sa nu gresesc

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Care "umbra" Ada?!Nu ai voie sa te exprimi asa nici macar cu ""!Ia si tu o gura din cafeaua mea-ca au mai baut dupa mine si altele-si acum sunt !!Am puteri!
Si-ca sa citez din povestea de mai devreme.."Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi"..

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Raluca!Uff..imi inchipui ce chin o fi sa scrii cu shoricelul!
Maria-fara bai calde(cu sare sau fara)-la piciore!Nu e voie!Cum zicea si Simo-un NoSpa si-un ceiutz si..directia pat!
Bine ai venit Dana!Odisee frumoasa alaturi de noi-stolul vesel!(Daca vrei in listuta trebuie sa trimiti un PM la randunici,sau sa scrii direct aici-pe forum datele tale-DN,UM,DPN-si se rezolva!!)
Elena Te asteptam cu vesti!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Cred ca randunicile noastre de la birou, de abia asteapta week-endul!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Clauclau, acum ca zici tu mi-am adus si eu aminte ca dupa ce am nascut, ma facea sotul sa rad de credeam ca mi se desface cezariana
Si cu apetitul am stat f bine de se mira si dr cand am fost la control. Adevarul e ca sotul a fost in armata cat am fost eu insarcinata si ne vedeam mai rar. Si dupa ce am nascut ne trezea Ioanna noaptea sa manance si apoi ne mai venea cateo idee

Raluca 11+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Pidana, bine ai venit ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !

Raluca 11+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici!Mai dar ce mai ciripiti...

Multumesc pentru incurajarile voastre,chiar mi-au fost de folos.Ieri m-am trezit f bine,am inceput sa-mi revin,si acum multumesc lui Dumnezeu ca si bebele meu e bine.Aseara l-am vazut,e in grafic,l-a tot masurat si a stat cuminte,se impingea in piciorute...ne-am topit amindoi,sotul a fost si el si l-a vazut prima data.Dar inca nu stim ce culoare are caruciorul,asa ca mai asteptam...

VA pe toate si revin mai tarziu

ADELA15+

Mergi la inceput