Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)
Raspunsuri - Pagina 13
marimar spune:
Adriana, decizia a fost foarte grea pt ca noua ne place foarte mult aici, eu cel putin sint implinita, mi se pare locul perfect
, sint indragostita de tara asta
, DAR, o sa avem o experienta de viata frumoasa in Europa, pentru citiva ani ( sper eu)!
Babee,
tare ma bucur ca nu o sa aterizez fara sa stiu pe nimeni si nimic in Viena si, cum sintem mare amatori de calatorii cu siguranta se va trezi Mira cu noi pe cap mai devreme sau mai tirziu..
. Da, ne apucam sa cautam casa !
Addiana, Felicitari pentru aniversare !!
Pentru restul fetelor 

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
miraklucker spune:
Multumesc, multumesc...........de sarbatorit nu sarbatorim, poate in weekend reusim vreo escapada, mai vedem!!
Mik noi de mai bine de o luna nu mai avem televizor, s-a stricat, al meu sot sa- incapatanat sa-l repare, dar nu se mai poate, si de atunci studiaza de care fel sa ne luam. Sambata e ultimul termen, copii ca copii dar nu mai pot eu fara
......pana una alta David a pus stapanire pe computer, noroc ca nu stie sa-si puna programul singur numai eu il stiu
.
Babee, Marimar va asteptam!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
marimar spune:
Mik, ca anume au facut copilasii??
ti-a trecut supararea??
Babee, nu avem o data anume, trebuie sa depuna actele pt permisul de munca iar noi aici avem nevoie de vreo 2-3 luni si speram sa ajungem la Viena spre sfirsitul iernii
deci februarie-martie...
Mira, copiii sper sa se acomodeze desi pt Matei nu o sa fie usor, stie ca ne mutam si a reactionat surprinzator de bine, ma rog sa se adapteze repede !!!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
mcrmiki spune:
LA MULTI ANI MIRA! Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire, ca restul se pot cumpara.
Addiana sa aveti parte de multi, multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de copii vostrii!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
katik spune:
mira, 

. multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!
diana, la multi ani impreuna!!!!!!
gabriela, sa sti ca eu nu sunt gravi si tot mi s-a facut pofta de piftiile tale, de sarmale nu ca fac criza de fiere de la ele
, desi imi plac mult de tot.
sa inteleg ca se pune de o adunare in elvetia?![]()

multa sanatate bolnaviorilor!!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Babee spune:
Kati haide si la sarmale ca am facut de post ca sa le dau si celor mici.Si asa bine au mancat amandoi cu mamaliguta
.Pifiuta e gata, asteapta si ea, tu sa aduci gomboti aia
.
Marimar, Mira pai poate pe la vara ne adunam tot la Bodensee ca tare mult mi-a placut.Parca nu e departe de tine, nu Mira?
Mik ia zi ce-au facut si cum i-ai pedepsit..chiar ti-a mai trecut?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Mik spune:
Mi-a trecut repede supararea.
*Problema este ca ma supar cind sunt impertinenti (ca ieri, de exemplu) si-i pedepsesc : fara televizor si fara calculator. Apoi incep sa biziie in jurul meu cu "Suntem cuminti, regret foarte tare, n-o sa mai fac ...". In general cedez, dar sotul mi-a explicat ca tre' sa ramin pe pozitie. Asta am facut ieri. ![]()
(culmea a fost cind a aparut cel mare cu citeva monezi din pusculita lui sa ma plateasca sa le dau voie la televizor
)
Babee spune:
Vai Mik ce dulce a fost baiatul tau.Si tu chiar ai rezistat mituirii?
.
La noi Rebecca face prostioare , mult mai multe decat Phillip care este mai mare.Daca o cert si o intreb de ce-a facut ceva, face o fata curioasa si apoi imi arunca cel mai frumos zambet pe care il poate ea face, si ma topesc toata.Eu ca eu,dar taica-su nu e in stare nici sa zica ceva ca e preferata lui, si alintata familiei va ramane
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Mik spune:
Babee, tocmai pentru ca nu rezist m-a certat sotul "ca NU trebuie sa cedez". I-am luat totusi in fata calculatorului si le-am aratat un film le youtube (Balonul rosu), dar nu le-am luat banutii (20 de centime).
gabi25 spune:
Salutare mamici...of ca mul am avut de recuperat la citit....dar daca am lipsit a fost mai mult decat motivat...va sciu imediat
.
GABIIIIII pup frumosii la gramada....si felicitari pentru baietel. Sa stii ca si la noi obraznicia case e Daria.....si pe de-asupra il mai si bate pe Rares![]()
Noi suntem dupa vizite pe la spital cu perfuzii si alte nebunii. A inceput Daria cu febra puternica, doua zile peste 39 si inca vreo 3-4 peste 38, afte in gurita gingii suprainflamate si sangerande, limba si gat ferfenita....un nenorocit de virus.....dupa care un stafilococ auriu cocolosit pe acele leziuni. Am ajuns cu ea dezhidratata la spital, asta cu toate ca ii spusesem doctoritei de familie ca nu a mancat de 5 zile si ca a baut extraordinar de putin...a spus sa dau tratamentul si va trece. Noroc ca m-am dus la spital si acolo ne-au pus pe picioare. Am iesit sambata, mai repede, deoarece s-a molipsit si Rares de la ea....el a facut o forma mai usoara.
La ea a fost asa rau pentru ca avea imunitatea scazuta....a spus doctorita ca, faptul ca a avut si rubeola, si varicela...si inca ceva raceli....a ajuns asa. Doamne rau e sa iti vezi puiul lat in pat. Ea care nu sta nici in somn locului...a stat 24 de ore cu perfuzia in mana.
Acum iau amandoi imunoroyal junior cu propolis, polen, laptisor de matca si echinaceea, calciu si biotics inca o bucata buna.
Faza durere e ca in spital o alergam cu seringa cu supica....sa pape ceva ca sa se puna pe picioare, iar sambata si duminica dupa ce am venit acasa culegea tot ce gasea comestibil si baga in ea....asa de bine ca luni a vomat toata ziua dupa ce a facut o indigestie.
Am mai descoperit o chestie dupa zilele petrecute in spital. In una din nopti a auzit-o doctorita urland, a venit a consultat-o (nu era prima data...doar ca, de cand cu boala, urla de zici ca o taiai). A spus ea ceva atunci...dar fiind dupa ora 12 noaptea si eu nedormita si cu coloana franjuri (ca din cauza ei am ajuns si eu pe la spital intr-o noapte)...nu am bagat de seama.
Azi am intrebat ce poate fi, ca de cateva luni se trezeste....de ocicei cam la aceeasi ora (12-1 si o tine intre 15 min. si o ora)....si plane...nu vrea lapte, nu vrea apa, nu vrea suzeta si nici pernuta preferata....plange.....de cand s-a imbolnavit plansul s-a transformat in urlete....de am inceput sa imi fac griji ca poate o doare ceva....mai ales ca se inconvoaie tare si nu raspunde la stimuli. Toata treaba asta se cheama parvor nocturn - teroate nocturna....si poate tine si pana la 3 ani sau chiar mai mult...dar deja atunci trebuie tratament....Deci din distractie in distractie 
Cel mai mult regret...si o sa regret toata viata ca pe ea am alaptat-o doar 4 luni (am pierdut laptele pe fond nervos.....s-a oprit pur si simplu) pe cand Rares a supt 2 ani. El e mai slabanog...mananca mai aiurea dar per total e mult mai sanatos ca ea. Ea e foarte mancacioasa de fel, dar pana la 1 an si 5 luni mi-a facut mai multe boli decat Rares in 5 ani.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze