Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

off cami, multa sanatate la puiuti, mai ales la puiutza! prin ce ati trecut si voi!e groaznic cind sunt bolnavi si mai ales cind nici nu poti sa-i ajuti cu ceva!
despre pavor nocturn: am patit asa cu krisztina, a avut asa o perioada, exact cum descri. am vorbit cu pediatra si mi-a prescris sedatifPC, sunt niste pastilutze homeopate de supt un fel de calmant. a papat fata o cutie si i-a cam trecut. sporadic a mai plins dar acum deja nu mai are nimik.poti sa intrebi dr vostru ce parere are. a noastra are competenta de homeopatie si intii ne da din astea apoi daca nu merge trece la medicamente. am avut noroc ca a mers.
cu alaptatul nu stiu ce sa zic: pe krisztina am alptat-o doar trei luni si atunci doar muls cite un pic in rest milupa. pe robi il alaptez si acum (1 an si doua luni) dar mi-a facut prima pneumonie la 6 saptamini, de atunci nenumarate bronsite, otite, rosu in git, tot tacimul. e adevarat ca astea le-a colectat de la krisztina care la rindul ei le-a importat de la gradi

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

gabi, multumesc, multumesc. acusika vin si la sarmale dar vin cu gombotzi. din pacate s-au terminat prunele faine. nu-i nimik, facem gombotzi din brinza dulce (adica papanasi)
mik, figura tare baiatul tau!!!!. greu cu pedepsele.incerc si eu sa ma tin tare, de cele mai multe ori reusesc dar de multe ori nici nu mai stiu la ce pedepse sa recurg, nu prea am imaginatie

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Camelia, m-am cutremurat de cele ce ai scris cu bolile si statum la spital. iti doresc sanatate.
Sa nu uit, te-am pus pe lista de pe prima pagina.

Katik, si eu am alaptat numai 3 luni pe amindoi baietii caci a trebuit sa ma intorc la job. Si n-aveam lapte destul, le dadeam apoi lapte praf dupa fiacare supt caci erau mari si grasi si nu aveau destul. Cu cea mica a fost mai bine, a supt cam 7 luni si crestea bine.

Va pup pe toate si o sa mai apar abia peste 2 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mira, la multi ani, cu intarziere! in legatura cu reactia doctorilor, ce sa zic? se uitau la mine ca la extraterestri.ginecologul meu a zis ca am ceva cu el si vreau sa-l imbolnavesc de inima. de semnat nu m-au pus sa semnez. singurul ginecolog care privea treaba asta cu relaxare a fost Nayel, la CF2. mi-a zis ca nu e nici o problema, ca el si pe sora lui a operat-o de 5 ori si daca imi doresc copilul n-o sa fie nicio problema
Addiana, nu stiu daca sunt chiar asa rari doctorii care sa vrea sa urmareasca o sarcina dupa mai mult de 2 cezariene. doctorul meu a facut 5, Nayel de care spuneam mai sus tot 5 zicea ca a facut, am auzit ca Badiu, de la municipal a operat pe cineva la a 9-a cezariana, dar nu la noi in tara. cred totusi ca nu s-ar uita prea ciudat la mine daca m-as duce cu a 5-a. de nastere naturala dupa cezariana chiar ca n-am prea auzit. doctorul meu a zis ca incearca (la a doua sarcina), dar era stresul prea mare, toata lumea il batea la cap sa nu riste, si pe mine ma tocau la fel si ne-am lasat pagubasi dupa cateva ore de contractii usurele. multi ani fericiti in continuare cu sotiorul
Gabi25, imi pare rau ca v-ati chinuit asa. nu stiu daca e cazul sa-ti faci reprosuri ca ai alaptat putin fata.si eu am alaptat-o pe Elena cel mai putin, doar pana pe la o luna jumate doar de la san si pe urma am inceput cu o "mica" completare, ca nu se satura fata si asa am ajuns sa-i dau lapte de la mine doar 30 ml/zi pana la 6 luni. si spre deosebire de baieti, care au fost alaptati pana la 1 an si un an si 7 luni ea e cea mai rezistenta la boli. daca cumva se imbolnaveste e ultima din familie care ia raceala si prima care termina. o sa incerc sa le dau si eu imunoroyal de care ziceai tu, ca Antim e la pamant cu imunitatea, mergem 2 zile la gradi si 2 saptamani stam acasa sa ne tratam

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

multumesc pentru urari! abia astept sa mai petrecem doar noi doi singurei

camelia, sanatate multa copilasilor! doamne prin ce ai trecut! parvorul nocturn apare pur si simplu? intreb pentru si raisa are cateva nopti de cand plange si nu pot s-o linistesc cu nimic. noaptea trecuta de exemplu a urlat...si nu ma lasa nici macar s-o ating...vreo jumatate de ora a tinut-o. si nu e prima data, dar nu se intampla in fiecare noaptea, cam la 2-3 nopti. cat despre alaptat, nu te mai invinovati! eu le-am alaptat pe amandoua la fel- 10 luni- si denisa pot spune ca e mai sensibila, cu toate ca sunt unele raceli cand raisa face forma mai urata decat denisa.

adita, eu in iasi n-am gasit nici un doctor ca sa pot naste natural dupa prima cezariana, dar acum sa nu credeti ca am mers din usa-n usa sa-i intreb pe fiecare-n parte am o prietena care e asistenta la o maternitate si ea s-a interesat, inclusiv pentru mai mult de 2 cezariene...a 3-a e cu semnatura!

mik, hot tare puiutul tau! vroia sa-ti dea spaga!!!! denisa a desenat un avion albastru pe peretele alb...in sufragerie fix pe peretele din fata intrarii, si drept pedeapsa i-am spus ca nu are voie sa puna mana pe creioane, carioci, etc timp de o saptamana, si in fiecare zi ma intreaba daca a trecut saptamana sotul zice sa punem o rama goala in jurul avionului

vad ca se face de-o adunare la Bodensee cu sarmale si piftii?! vin si eu, vin si eu...pentru piftii!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

diana, in drum spre bodensee, opreste-te in timisoara si ia-ma si pe mine la piftii si sarmale
pai cam asa se manifesta pavorul nocturn. sa va treaca repede!

Poze noi

Mergi la inceput

kati sigur ca trec si te iau... sau mai bine cu
si tot despre pavor nocturn...trece de la sine sau trebuie sa mergem la doctor, si daca da la ce doctor?

poze

Mergi la inceput

revin...am cautat pe net despre pavor..."Prin pavor nocturn intelegem o manifestare paroxistica de tip anxios manifestata prin trezire brusca in timpul noptii, urmata de o stare de agitatie puternica, spaima si plans.Pavorul nocturn se manifesta in prima treime a noptii, in timpul somnului prin trezirea brusca cu un tipat de panica, asociate cu frica si fenomene vegetative intense (ritm cardiac si respirator crescute). Un episod de pavor nocturn poate dura intre 1 si 10 minute."

se pare ca nu ne "incadram", raisa nu se trezeste brusc, se foieste, scanceste, si apoi incepe sa planga si cand vreau s-o linistesc incepe si mai tare... de cateva saptamani i-am scos biberonul, il mai dau doar dimineata-pe la 5-6- dar doar daca se trezeste asa de devreme. sper ca aceasta sa fie cauza si sa treaca cat mai repede! stiu ca ar trebui sa "dispara" de tot biberonul, dar lenea asta... ca s-o adorm inapoi cat mai repede si sa dorm si eu in continuare inca vreo 2 ore

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DIANA sa stii ca o perioada si Daria a facut ca Raisa....si acum are nopti in care se trezeste brusc si altele in care se foieste intai si abia dupa aia incepe cu urlatul....si tot asa nu suporta nimic. Asa am facut eu diferenta intre plansul ca vrea biberonul, suzeta sau pernuta si....altceva.
Vad ca esti ieseanca....ca sotul meu...socrii stau in Iasi
KATIK pentru tine am un mareeee....sa stii ca se cunoaste ca ii dau tratamentul si e doar la jumatate doza.

O sterg ca s-a trezit gasca mica si deja fac scandal

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Acum 3 ani cand am fost la Bodensee am fost toti cazati la pensiunea unui roman.Si avea nenea ala si tuica si mici, si ciorba de burta...ca acasa.Nu cred ca e nevoie sa caram sarmalele cu noi daca tot la nenea ala mergem

Chiar, poate se mai organizeaza ca tare mult ne-a placut

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput