Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)
Raspunsuri - Pagina 12
marimar spune:
Fetelor,
noi ne-am intors acasa, s-a terminat vacanta si acum recuperam la greu cu somnul si toate cele...30 de ore a durat tot drumul din RO pina acasa, am schimbat 3 avioane si am avut 2 drumuri de cite 11 ore fiecare, n-am prea dormit nici noi nici copiii
dar macar au fost cuminti, s-au uitat la filme si jocuri non stop ca fiecare scaun avea ecranul lui 
Babee, o sa fim vecine cred, se pare ca ne mutam la Viena peste vreo 3-4 luni !!
sint inca ametita de aceasta hotarire, he he he...sper sa fie ok, eu nu vreau sa lucrez ci sa ma ocup de copii ! deja a nins la Viena ??? uffff tare greu o sa-mi fie cind o sa ma gindesc cum e vremea aici 
dar se va compensa cu altele caci Viena e superba !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Mira,
frumos la voi in Elvetia si copiii sint minunati, au un par si niste ochi innebunitori, scumpi scumpi !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
adriana spune:
Marimar.. parasiti NZ??
.. wow, ce decizie grea, de fapt.. si noua ne e greu atat de departe de tara.. am fi preferat sa fim undeva in Europa (Germania
)
Noi suntem obositi. Codrin nu vrea la gradi, ma bate gandul sa incep homeschooling
.. asa ca sa pun motul pe tort.. hehe![]()
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Babee spune:
Marimar

atunci va asteptam
Cand exact incepe contractul?Cautam casa intre timp?
.
Am tensiunea mica, am bagat un cafe latte si astept sa ma simt mai bine![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
miraklucker spune:
Fetelor, va multumesc de complimente!!.toti copii sunt dulci tare.
Marimar, deci ne facem vecine de tara?? ...cred ca va e greu, cum au primit copii vestea, Matei ca el intelege mai multe??.
..........Elvetia va fi la o aruncatura de bat, puteti oricand sa veniti sa o admirati. Va asteptam.
Gabriela, hehe, copii cresc si noi imbatranim........eu va invit la o bucatica de tort
, si
, din pacate numai virtuala, eu azi ma sarbatoresc..........dar va astept cu drag sa ne chefuim impreuna.
Adita cum au reactionat doctorii la tine la a 3-a si la a 4-a sarcina???.........eu ma gandesc ca daca as fi fost in Romania nu m-ar fi lasat sa ies din cabinet pana nu-mi faceau avort, sau probail m-ar fi pus sa semnez vreo hartie ca nu i-au raspunderea.
v-am pupat pe toate.......
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
addiana spune:
quote:
Originally posted by Mik
Si la noi e la fel : zapada echivaleaza cu Mos Craciun. daca ninge din nou prin martie, nu conteaza ca e martie, vine Mosul !
Mik.
si la noi e la fel!adita, uau...cred ca voi incepe sa ma gandesc serios la inca un bebe, dar cum a spus si mira, la noi in romania mai greu, sunt putini doctori care sa accepte sa urmareasca o sarcina cupa 2 cezariene, ca sa nu mai vorbim de o nastere naturala dupa o cezariana
mik multumim ca ne-ai pus pe listuta!
si denisa "a avut parte" de paracenteza la amandoua urechiusele...otitele astea...dar de atunci nici nu a mai facut...asta s-a intamplat cand eram insarcinata cu raisa in 8 luni...si cand au dus-o in sala de operatii boceam de numai puteam si toata lumea se uita la mine si ma intrebau ce am patit 
mucii astia nu vor sa plece in concediu!
m-am saturat... am cumparat un siropel pe baza de echinaceea, propolis+miere, laptisor de matca si inca ceva dar nu-mi amintesc (si e in camera fetelor care dormdiana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Babee spune:
Mira La Multi Ani cu drag

.Sa ai o zi superba si aniverare pe masura

.Si ia zi tortul ala cu ce e?
Sa stii ca mie mi-a placut tare mult Elvetia, am si zis ca anul viitor venim mai multe zile sa ne plimbam.Si tare rau mi-a parut ca nu s-a mai organizat o intalnire la Bodensee ca tare frumos a fost
Lasa ca o iau pe Marimar de-o aripa si venim in tara cantoanelor in plimbare
.
Ieri mi s-a pus capsa pe sarmale, astazi am umbla disperata dupa varza murata si intr-un final am gasit la supermarket.Si daca tot am ajuns acolo am luat sa fac si-o piftie
(nu dati, sunt insarcinata, am pofte
), si iarasi ma fac cat malul
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
addiana spune:
mira la multi ani! ce zapacita sunt...
n-am citit cu atentie! sau sunt "cu capu-n nori"...ieri am implinit 10 ani de cand suntem impreuna eu si sotul... si am petrcut o seara superba...
...am uitat si de ceas si de fete...abia la 22.30 am ajuns sa le luam acasa!
inca o data la multi ani fericiti alaturi de sot si de copii! numai bucurii!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Mik spune:
Mira, la multi ani ! 
Ai mei copilasi sunt pedepsiti pe motiv de impertinenta (doi din trei) si sunt toti pedepsiti de televizor si calculator. Acuma se miauna pe linga mine poate-poate.
Va sarut pe toate !
marimar spune:
Mira
LA MULTI ANI !!!

Sa fii mereu fericita, iubita si implinita alaturi de familia ta frumoasa!!
-------