Mamici fericite cu mai multi copilasi (3)
Raspunsuri - Pagina 11
katik spune:
mira, acum am reusit sa vad pozele. extraordinare!!! dar cei mai frumosi sunt puiutzii!!!!!si zapada. aia acolo este o capra neagra? n-am mai vazut de mult timp, ce-i drept nici pe la munte n-am fost. si la noi e numai ses, muntii inalti sunt departe de noi. visul meu este sa vizitez elvetia, este singurul loc care ma atrage in mod deosebit din toata lumea. dar o sa cresc mare si o sa ma duc.![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
miraklucker spune:
Da, Kati e o capra neagra, dar nu e cea impuscata de socru!
.
.......pai veniti. Sa ne cumparam casa si va invitam la noi!! acums tam cam prost cu spatiu ca sutnem multi!!!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
katik spune:
mira, multam!!!! o sa venim numai ca inca n-am crescut mare!![]()
Poze noi
addiana spune:
mira am vazut si eu pozele...intr-adevar superbe! sa-ti traiacsa puiutii! abia astept sa vina si la noi zapada, macar daca e frig sa fie si zapada, nu? acum ploua...de 2 zile ploua intr-una 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Mik spune:
uite ca trec si eu sa va salut !
La noi a venit frigul si acusi apare si zapada. Cel mijlociu viseaza deja la sanie.
tratament de imunitate nu i-am dat decit celui mijlociu dupa operatia de paracenteza si polipi. Ca nu trebuia sa mai cada bolnav. acum totul e OK.
Cu drag la toate.
PS : ma apuc sa citesc atent din urma si sa pun lista de pe prima pagina la punct.
katik spune:
mik, bine ai revenit!
si la noi krisztina ma tot intreaba cind vine zapada pentru ca atunci vine si mos craciun cu multe "cadoiuri". e f. probabil sa nu prindem zapada nici anul acesta dar poate reusim sa evadam undeva la munte putin ca sa cunoasca si copiii zapada.
Poze noi
Mik spune:
Katik, 
Si la noi e la fel : zapada echivaleaza cu Mos Craciun. daca ninge din nou prin martie, nu conteaza ca e martie, vine Mosul ! ![]()
Am pus nitel lista de pe primapagina la punct. Am adaugat pe Addiana si pe Miki (misha-germ). Miki, spune-ne, daca vrei, numele si anul nasterii/data la ai tai muschetari.
Mik spune:
Tot eu : de cind au mutat moderatorii subiectul, citeva fete din cele de pe lista nu au mai dat pe la noi. E vorba de : mariana_1976, oanna3, acs, Fomalhauti, Capra cu trei iezi, GinaM, Saryta, dodo.
Ce facem, le trimite cineva un PM ?
adita spune:
Addiana, medicii de pe la noi sunt tare panicosi. eu am 4 cezariene la un an si 8 luni intre ele si n-a fost nicio problema. la a treia era uterul subtiat tare,avea portiuni cu 2 mm grosime si tot a fost ok. iar la ultima mai subtire de 5 mm n-am avut nicio portiune, s-a refacut foarte bine
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Babee spune:
Noi mai avem un baietel, am cumparat astazi un Zwerghamster(hamster pitic) pentru copilasi.E nebunie mare, sunt incantati si eu si mai si-ca tot copil sunt
.
Mira sa stii ca ai mei seamana si nu prea intre ei.E putin izbitor faptul ca Phillip e saten si Rebecca bruneta, dar asa au cate ceva in comun
.Sa vedem cum o fi si bebe, sper ca nu blond
Ce mari s-au facut si fetele tale ...eheee ce trece timpul.
La noi siropul ala de echinaceea a mers bine, sper ca nu mi se pare dar e singurul pe care i-l dau lui Phillip de la inceputul anului, de 1 luna si Rebeccai.Poate le merge lor bine cu asta, nu stiu ce sa zic.
Cu cezariana nu stiu ce sa zic, ai mei au fost amandoi nascuti natural(si destul de marisori-3.990 kg Phillip si 3.675 kg Rebecca).Acum sper sa nasc tot natural, dar vom vedea cum va fi pana la final.Dar depinde de corpul fiecareia dintre noi cum, cand si in ce fel isi revine dupa sarcina, nastere indiferent de care e.
Si la noi a nins duminica si Phillip era bucuros ca facem om de zapada si ca va veni Mos Craciun![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca