Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu cred ca voi merge vineri dimineata sau joi dupa amiaza in functie de programul piticului la scoala .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Maine la 14 am programare la morfologica la 4D. Imi iau si sotul si piticul ...abia astept !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lala, multa bafta la eco ! Se reuneste (vizual) toata familia !

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Pussi frumoase foc tustele tale.sa creasca mari si sa stea cuminti la caldurica.

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by ellis

ENY, eu am luat strep, face and bikini.

Ellis30+

mersi. o sa-mi trimit sotul sa caute.

ENI 30+ IULIA

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici ?

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..am fost si noi la control...cica COL LUNG SI INCHIS...adica nici o problema....DAR daca bebe vrea sa vina vine oricum..colul cica nu l-ar impiedica...eu pana la urma stau linistita sau nu???....numai inteleg nimic pei daca colul este lung si inchis nu dureaza ceva pana incep contractii, pana se sterge sau cum se numeste??...se poate asa dintr-o data...ma apuca dracii...saptamana viitoare mi-am facut programare la eco sa=l vedem pe George !!
..dr mi-a spus ca la 36 de saptamani si 2 zile bebeii sunt la termen ..asa ca il rog frumos sa mai stea 2 saptamani ca sa vina si dr cu care nasc din concediu...
..ma bag la niste snitele de vitel cu legume fierte ca altceva nu mai stiu ce sa fac de haleala..

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

roxana ma bucur ca sunteti bine...ai sa vezi catotul va fi bine pana la capat....
da' unde ai pus acele kile..ca nu se vede ai o burtica asa de frumusica......eu nu mai trimit ca defapt.... ma inspaimant singura nu mai vreau sa inspaimant si pe altii...

pussi frumoase printese

Stefania

Mergi la inceput

Roxana, eu am auzit ca sunt rare cazurile cand se declanseaza brusc travaliul, de obicei am inteles ca e progresiv, adica apar ceva contractii dar neregulate, apoi regulate si poate dura zile sau saptamani pana sa fie nasterea.

31s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

adina

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput