Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mihuta spune:
Stefania, ia-o asa : normal ca e bine sa iti tii sub control greutatea, dar daca ajunge un motiv de stress atat de mare din chestia asta, eu zic ca stresul e mai rau decat kilele in plus, asa ca nu te mai cantari o perioada. Nu e bine nici sa ajungi sa te consumi atata pentru niste amarate de kilograme ! Daca totul e ok cu sarcina si nu ai probleme din cauza lor, lasa-le in pace, ca avem timp sa scapam de ele ! 31s +
Sophia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
rge da, asa este... situatia colului e un indiciu al nasterii, dar nu inseamna ca daca el e ok nu se poate declansa travaliul... poate sa inceapa cu ruperea membranelor ... dupa contractii si apoi stergerea colului! Si la 36 de sapt. si 2 zile esti intrata in sapt. 37 ... deci esti la termen!
eni, stefania multumim!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Roxana, pai e foarte bine!
Asta inseamna ca probabil nu vei naste tu asa repede, dar sigur ca nu-ti poate garanta. Colul poate sa fie lung si inchis, iar peste 5 zile sa-si schimbe situatia.
Dar - si sa nu te superi pe mine - am impresia ca tu singura te stresezi (si nu stiu din ce motiv) crezand ca probabil vei naste mai repede. De ce? Nu ai aut probleme toata sarcina, esti bine, bb e bine, colul beton, de ce crezi ca vei naste mai repede?
Fetelor, la mine nu merge asa bine tasta asta / , de aia de multe ori imi ramane ceva scris gros. Sa ma iertati ca nu apuc mereu sa ma uit si sa editez. Trebuie s-o apas tare, nu ca pe celelalte, nu stiu ce are...
Adina 26+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mihuta spune:
Aoleu, roxano, nu stiu cum sa spun politicos :
EU NU SUNT PREGATITA SA NASTI !!!!!! 31s +
Sophia
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Simo multumim mult de sfaturi,hai ca mai ai putin si ne spui daca se aplica.
anca32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
ancadragoman cred ca tu vei fi prima (dintre noi doua) care ar putea sa ne spuna .....
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Simona
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
RGE spune:
NICI EU NU VREAU SA NASC!!!!!!!!!!!
de ce sunt stresata??...ca am burta foarte jos....si ca doctora mea cu care vreau sa nasc este in concediu pana pe 8 octomrbie de asta sunt stresata ca sa mai stea bebe in burtica
STEFANIA ...pei kg le-am pus pe burta si la picioare ca am vergeturi pana la calcaie
PUSSI imi era frica ca o sa-mi spui chestia asta
...sa renunt la gimnastica??...nici nu stiu ce sa fac ...nu prea as sta eu in pat adica poate legata cu lantu'...dar daca nu mi s-a spus sa stau cuminte....
ROXANA 35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
MIHUTA ...tu nu esti pregatita sa nasc eu???..he he he nu scapati voi de mine asa repede plus ca atunci cand o veni momentul o sa va anunt ca sa faceti antrenament cu majoretele alea
....sa va vad atunci ce puteti
ROXANA 35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
pufulet74 spune:
Roxana, din cite am inteles eu tu esti o persoana credincioasa, da?
Daca e asa, de ce nu te gindesti ca tot stresul asta e o lipsa de credinta, ca pina la urma Doamne-Doamne are grija de noi si orice se intimpla va fi spre binele nostru. Noi facem tot ce putem insa ce nu tine de noi nu avem cum sa schimbam .... stii, este o vorba, omul propune si Dumnezeu dispune ...
------------------------
Flory 32+
Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
STEFANIA sa sti ca MIHUTA are dreptate ..eu am renuntat sa ma mai cantaresc si m-am simtit fantastic...ma gandesc acum ca acelasi stres o sa-l am cu bebe daca ii cumpar cantar
ROXANA 35+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
pussi spune:
Rge n-am vrut sa te supar, departe gandul...dar mai bine sa-ti spun ce stiu!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!